Gєηco;2149947' Alıntı:bende tanıtayım barim keNdimi =)
adım murat 21 yaşındayım Gaziantepliyim.. Bilgisayar ProgramLama okuyoRum.(yada okuduğumu sanıyoRum..
)
Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz
İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz
İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!
41 yaşımdayım ismim Sabahattin doğma büyüme izmirliyim, aslen Bozkırlıyım.Demiryollarında Makinistim.Elhamdülillah Müslümanım Türk oğlu Türküm.![]()
Ben ceren. İstanbuldan. okuyorum memnun oldum hepinizle tanıştığıma :goz:
Peki.Ben Seda Pınar Duatepe.21 Yaşındayım.Doğma büyüme istanbulluyum.Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.Elhamdülillah müslümanım ve çok şükür Türk'üm.Bunlardan sonra en büyük tutkum ailem eşim evim ,okumak ve hayvanlar.(Birde geceleri eşim proje çizerken oturup Hackhell'ı incelemek.Aslında açtığınız konulardan postlarınızdan bir sürü yeni şey öğrendim.Allah hepinizden razı olsun).Bu kadar:goz:.Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum.
ben hakan...evli ve iki kız çocuk babasıyım...doğma, büyüme Gaziantep'liyim...Allah'a binlerce kez şükürler olsun, Müslüman bir ana-babadan dünyaya gelmiş ve dinini yaşamaya ve de yaşatmaya çalışan; aynı zamanda özel bir şirkette çalışan garip bir muhasebeciyim...Elimden geldiğince ve gücümün yettiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum...Tabii işlerimin yoğunluğu nedeniyle bazen yetersiz kaldığım düşüncesini de taşıyorum....
Neyse! Rabbim şu mübarek Ramazan-ı Şerif yüzü suyu hürmetine Alemi islamın birbirini tanımasını ve birbirine sahip çıkmasını nasip eylesin...
En derin kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi sunarım...Allah'a emanet olun..
Dayı nerde bu millet Dişçi koltuunda hesap sormak lazım bunlardan
Öğretmenim yoklamayıda almamış ='(
Ayrıyetten arkadaşlar hepiniz sefa getirdiniz memnun olduk
Rabbim bu birliği sürdürmeyi nasip etsin