Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Ben ceren. İstanbuldan. okuyorum memnun oldum hepinizle tanıştığıma :goz:

Gєηco;2149947' Alıntı:
bende tanıtayım barim keNdimi =)

adım murat 21 yaşındayım Gaziantepliyim.. Bilgisayar ProgramLama okuyoRum. :) (yada okuduğumu sanıyoRum..:))

Alemin kral s.modu şeref verdin kardeşim... Bursaya gelemedin bir türlü, artık ben gelecem antepe, antep sofrasında bir iftar etmek hayaliyle yanıp tutuşuyorum zaten...

Artık bu tanışma kısmının bi adım ötesine geçilse diyorum Eskiden islam bölümü çok hareketli ve çok faydalıydı şu anki halini açıkcası ben pek beğenmiyorum
Nedenine gelecek olursak eskiden islam bölümünde zamanını geçiren çoğu arkadaş bende dahil olmak üzere siyaset denen zıkkıma bulaştık ülkeyi kurtarıyoruz kafamıza göre abye giriyoruz çıkıyoruz en tehlikeli geyiğin içinde bi iş yaptığımızı zannederek cebelleşip duruyoruz

İslam bölümünün esamesi geçmiyodu uzunca bi zamandır doğaldır koca bölümde üç beş arkadaşımızı yanlız bırakırsak konu açmak olsun yorum yapmak olsun En önemlisi başkalarını bilinçlendirmek ve kendimiz bilinçlenmek adına bu bölüme uğramayı keser kendimizi kurtarmaktan aciz olduğumuzu unutur ülke kurtarmaya çalışırsak bu iş olmaz Hem kendimize zarar veririz hem bu bölüm böyle sessiz kalır buda bu kadar kişiyken bize yakışmaz

İnşallah bundan sonra başta burda tanıştığımız arkadaşlarla beraber biz Sonrasında aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla beraber bu bölümü Türkiyenin sayılı islam kaynaklarından biri haline getirmeye gayret edelimki bizde Yüce dinimiz İslam hakkında bilmediğimiz bunca şEyi yavaş yavaş öğrenelim öğretelim..!!!

Allah(c.c) razı olsun kardeşim senden.
Evet günde 1 konu dahi açmaya aciz kalmışız çok yazık bir durum.
konu açmadığımız gibi açılan konuları okuyup yorum yapma zahmetinde bile bulunmuyoruz. Bir an önce silkinip kendimize gelmemiz için çok güzel bir uyarı yazısı olmuş.
Allah(c.c) bu bölüme zerre katkısı geçen herkesten ebeden razı olsun..İnşaallah.

41 yaşımdayım ismim Sabahattin doğma büyüme izmirliyim, aslen Bozkırlıyım.Demiryollarında Makinistim.Elhamdülillah Müslümanım Türk oğlu Türküm. :)

Sabahattin abim saygılar hürmetler, şahsiyetinle, duruşunla ay-yıldız misali parladın geçtin gene koca reis..

Ha bu arada şu alperenccc gardaşımızıda bi tanısak fenamı olur duysun feryadımızı birde tabi yollara güller dökün photosopc abimiz gelsin....O nefis yorumlarını bizlerden esirgemesin İnşallah..

Ben ceren. İstanbuldan. okuyorum memnun oldum hepinizle tanıştığıma :goz:

geç kalmış değildin. kendini tanıtarak çok iyi yaptın. bizlerde seni tanıdığımız için memnun olduk. sayımızın burada hızla artması beni çok mutlu ediyor..

Daha dün gibi açtık bak 9 sayfa olmuş. Soruyorum acaba bu konu açılmadan önce kim kimi tanıyordu ? :)

Peki.Ben Seda Pınar Duatepe.21 Yaşındayım.Doğma büyüme istanbulluyum.Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.Elhamdülillah müslümanım ve çok şükür Türk'üm.Bunlardan sonra en büyük tutkum ailem eşim evim ,okumak ve hayvanlar.(Birde geceleri eşim proje çizerken oturup Hackhell'ı incelemek.Aslında açtığınız konulardan postlarınızdan bir sürü yeni şey öğrendim.Allah hepinizden razı olsun).Bu kadar:goz:.Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

sen de Allaha emanet ol seda pınar. hayırlı ramazanlar.

bu arada avatarına bayıldım. ne tatlı şey o öyle. :D

tam bir hayvan hastasıyım.

Peki.Ben Seda Pınar Duatepe.21 Yaşındayım.Doğma büyüme istanbulluyum.Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.Elhamdülillah müslümanım ve çok şükür Türk'üm.Bunlardan sonra en büyük tutkum ailem eşim evim ,okumak ve hayvanlar.(Birde geceleri eşim proje çizerken oturup Hackhell'ı incelemek.Aslında açtığınız konulardan postlarınızdan bir sürü yeni şey öğrendim.Allah hepinizden razı olsun).Bu kadar:goz:.Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

senide bu bölümde aramızda görmek ne güzel seda kardeş. allah (c.c) mutluluklarını daim etsin , eğitiminde kolaylıklar versin.

bakıyorumda her gün yeni bir arkadaşı tanımak hergün sayımızın arttığını görmek ne büyük mutluluk. allah (c.c) hepinizden razı olsun..

ben hakan...evli ve iki kız çocuk babasıyım...doğma, büyüme Gaziantep'liyim...Allah'a binlerce kez şükürler olsun, Müslüman bir ana-babadan dünyaya gelmiş ve dinini yaşamaya ve de yaşatmaya çalışan; aynı zamanda özel bir şirkette çalışan garip bir muhasebeciyim...Elimden geldiğince ve gücümün yettiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum...Tabii işlerimin yoğunluğu nedeniyle bazen yetersiz kaldığım düşüncesini de taşıyorum...

Neyse! Rabbim şu mübarek Ramazan-ı Şerif yüzü suyu hürmetine Alemi islamın birbirini tanımasını ve birbirine sahip çıkmasını nasip eylesin...

En derin kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi sunarım...Allah'a emanet olun..​
.

ben hakan...evli ve iki kız çocuk babasıyım...doğma, büyüme Gaziantep'liyim...Allah'a binlerce kez şükürler olsun, Müslüman bir ana-babadan dünyaya gelmiş ve dinini yaşamaya ve de yaşatmaya çalışan; aynı zamanda özel bir şirkette çalışan garip bir muhasebeciyim...Elimden geldiğince ve gücümün yettiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum...Tabii işlerimin yoğunluğu nedeniyle bazen yetersiz kaldığım düşüncesini de taşıyorum...

Neyse! Rabbim şu mübarek Ramazan-ı Şerif yüzü suyu hürmetine Alemi islamın birbirini tanımasını ve birbirine sahip çıkmasını nasip eylesin...

En derin kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi sunarım...Allah'a emanet olun..​
.

sevgili hakan kardeş , senide aramızda görmek ne güzel. evlatlarını allah bağışlasın. ne güzel yazmışsın garibim diye , hepimiz garip biçare kullar değilmiyiz ? senide aramızda görmek, tanışma zincirimizi seninle bir halka daha uzatmak mutlu ediyor bizleri. hamd olsun rabbimize..

Dayı nerde bu millet Dişçi koltuunda hesap sormak lazım bunlardan
Öğretmenim yoklamayıda almamış ='(
Ayrıyetten arkadaşlar hepiniz sefa getirdiniz memnun olduk
Rabbim bu birliği sürdürmeyi nasip etsin

yeni arkadaşları tanımak çok güzel.
Bu bölümü uzaktanda olsa takip eden arkadaşların var olduğunu bilmek bizim için büyük sevinç kaynağı oluyor.

Kur'an-ı Kerim okumasını bilemeyen arkadaşlar başka bilen bir yakını varsa buradan bir cüz alıp okumsını rica edebilirler :goz:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=324941

Dayı nerde bu millet Dişçi koltuunda hesap sormak lazım bunlardan
Öğretmenim yoklamayıda almamış ='(
Ayrıyetten arkadaşlar hepiniz sefa getirdiniz memnun olduk
Rabbim bu birliği sürdürmeyi nasip etsin

aman ufuk kardeş ; zaten bizim meslektaşları öcü gibi görüyorlar sende dişçi koltuğu filan korkutma milleti :) hocamızda az geç kalmış ama bak gelmiş yoklamaya :)

Şİmdi Photoshopc abimizi davet etme zamanıdır vakti müsait olurda icabet ederse Çok sevinecek sevenleriniz burda sizi beklemekte Photoshopc Abi
HAYDİ BİSMİLLAH...

selamualeykum.. --Photoshopc abi, sıranı aldım hakkını helal et ;)--

ismim Salim; 24 yaşındayım, işletme mezunuyum, evliyim, nikelaj & kromaj kaplama işiyle uğraşıyorum..

Foruma eskisi kadar takılamasam da, Hackhell'i ve burdaki tüm arkadaşlarımı seviyorum..
(320'ler* sizide seviyorum)

*Bknz. 320: Tek Düzen Muhasebe Planı :D

Geri