Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

elife ayıpsın gel ankaraya sana ankaranın en güzel kahvesini içirmeyen dayı olsun :D

yaaa keşke be ismail kardeş ankara ya sadece bi kere geldim ama çok severim ...inşallah inşallah

sonsuzluğa;2178081' Alıntı:
memnuniyetle elif. ama ortak bir yer belirlememiz gerek sanırım. sen ülkenin bir ucunda ben neredeyse diğer ucundayım. :p

ben bu ayrıntıyı atlamışım yavvv neyse canım olmazlarda olur belki bigün hep beraber buluşuruz abla

S.a Bende Tanıtayım Kendimi Bende Aslen Giresunluyum Ama İstenbulda İkamet Ediyorum Vatani Görev Nedeniyle 9 Aydır İzmir Bergamadayım 129 gün sonra tekrar aranızdayım inş...

meraba adım berkcan 14 yaşındayım ... kayseriliyim.
Konyada oturuyorum

S.a Bende Tanıtayım Kendimi Bende Aslen Giresunluyum Ama İstenbulda İkamet Ediyorum Vatani Görev Nedeniyle 9 Aydır İzmir Bergamadayım 129 gün sonra tekrar aranızdayım inş...
Hoşgeldin kardeş az kalmış sabır
Bu arada hemşeriyiz:goz:
Hem memleketten hem ikametten :D

Ankarada birde calismadim lazim ama bahcelide
cok oluyorum oralarda gormussundur..

Ankaraya gelecek herkese kapimiz acik canim.. ayirim yok..

eyvallah kardeşim saol.bizim kapımız da açık hepinize.Ankaraya gelince haberleşiriz.Aeo

hoşgeldin öncelikle. şafak yüze yaklaşmış. doğrusu en zor olanı son yüz. yinede allah yardımcın olsun.

berkcan kardeş sende hoşgeldin. ailenin küçük yaştaki bireyleride hızla artıyor.

burada hergün yeni birisini tanımanın keyfi bambaşka. allah (c.c) sizlerden razı olsun..

hocam hakikaten çok sıcak ve içten bir ortam oldu bu konu...buraya uğramadan olmuyor, eksik kalıyor sanki...
Allah hepinizden ve hepimizden şu mübarek Kadir gecesi yüzü suyu hürmetine razı olur inşallah..En derin kalbi duygularımla saygı ve selamlar Gaziantep'ten...​
.

arkadaşlaaaaaar bu gece kadir gecesi hepinizin gecesi mubarek olsun Allah yapacağınız duaları kabul etsin.
elif kardeşinize de bi dua edersiniz unutmazsınız inşallah
sadece öss de istediği olsun demeniz yeterli:)
bende size edicem inşallah hadi Allaha emanet

arkadaşlaaaaaar bu gece kadir gecesi hepinizin gecesi mubarek olsun Allah yapacağınız duaları kabul etsin.

Allah her şeyi kalbine göre versin elif. inşallah dilediğin yerlerde olursun.

mubarek kadir gecemiz hayırlara vesile olur inşallah.

Amin...

élifé;2181646' Alıntı:

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
İnşaallah istediğin bölüm senin için hayırlısıdır yiğen :goz:
Tüm islam aleminin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olur İnşaallah.

hayrlı kandiller arkadaşlar....

élifé kendime ve herkese dua ederken senin içinde ederim =)

Hayırlı Kandiller, dostlar ben malumunuz Ahmet, bu tarz samimiyetin az bulunduğu nadir ortamlardan birini paylaşırken cenab-ı haktan herkezin dualarını ve gönlünden gecirdiklerini kabul buyurmasını temenni ederim.! A.e.o

S.A. ARKADAŞLAR,
KENDİME FORUMDA SARFETMİŞ OLDUĞUM KÖTÜ SÖZLERDEN DOLAYI VERDİĞİM 3 GÜNLÜK BAN CEZAM BU MÜBAREK GECEDE DOLMUŞTUR.SİZLERDEN TEKRAR ÖZÜR DİLİYOR VE

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
DİYORUM.

Ben böyle bakıp durmayacaktım, dili bağlı,
İslâmı uyandırmak için haykıracaktım.
Gür hisli, gür imanlı beyinler, coşar ancak,
Ben zaten uzun boylu düşünmekten uzaktım?
Haykır! Kime, lâkin? Hani sâhipleri yurdun?
Ellerdi yatanlar, sağa baktım, sola baktım;
Feryâdımı artık boğarak, na'şını, tuttum,
Bin parça edip şi'rime gömdüm de bıraktım.
Seller gibi vâdîyi enînim saracakken,
Hiç çağlamadan, gizli inen yaş gibi aktım.
Yoktur elemimden şu sağır kubbede bir iz;
İnler "Safahât"ımdaki husran bile sessiz!
Mehmet AKİF ERSOY

Çok ilginç gerçekten
İlk kez böyle bi durumla karşılaşıyorum harbiden baya baya ilginç olmuş(=
Neyse Kadir gecemiz Mübarek olsun Tüm islam alemi için hayırlara vesile olması dilekleriyle
Allah'a cc. Emanet olun..

Geri