ikRa
Banned
merhaba gençLer cümLeten
epey oLdu değiL mi
kimLer var bakaLım bu keyifLi pazar sabahında
epey oLdu değiL mi
kimLer var bakaLım bu keyifLi pazar sabahında
ben varım ... işine yarar mı = ))
selamun aleykum millet...Nasılsınız iyisiniz inşallah bu akşam..
selamun aleykum millet...Nasılsınız iyisiniz inşallah bu akşam..
As.üstat..İyisin inşallah...
Sa. benden de...Cümleten hayır olsun geceniz...Soranalrdan iyiim ben çok şükür..yaşıyoruz halaa...=)
As.üstat..İyisin inşallah...
Sa. benden de...Cümleten hayır olsun geceniz...Soranalrdan iyiim ben çok şükür..yaşıyoruz halaa...=)
ve aLeykûm seLam enişte
yeniden yükün mübarek oLsun inşallah
ve aLeykûm seLam kardeşim
kaçakLar topLanmış bu gece elhamdülillah
hamdoLsun Allaha bizlerde iyiyiz
gördük daha iyi oLduk
Saolasın kardeşim...
ben de seyahatteyim yine...Bu sefer ecdadın başkenti Bursa dan selamlar hepinize...
burda herkes kendini tanıtıyor galiba yauzun zamandır yoğunluktan giremiyorum hh'ye ama olsun. adım ali ihsan, ankara şereflikoçhisarlıyım, doğma büyüme ankaradayım, edebiyat bölümünü bitirdim, şu an gazi üniversitesinde tezsiz yüksek lisans yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
rüyanın biLe çağ kapayıp çağ başLattığı şehre bizden de seLam et inşallah enişte
yakında bende orda oLacağım Allah nasip ederse turk ocağı ağamLa işimiz var![]()
selamın başım üstüne kardeşim...yarın inşallah Emir Sultan dan başlıycam türbeleri gezmeye..Senin için de dua ederiz bol bol..Allah hayırlı bi kısmet nasip etsin diye :melek
Hayırdır Tokat lı hemşehrim le ne işiniz var..Hazır Bursaya kadar gelmişken İstanbul a da gel de hasbihal edelim :goz:
hastalıktan geberiyom kopukdadı
Sen iyisindir inş
As.
gokkoriko hoşgeldin sende