Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

ben varım ... işine yarar mı = ))

selamun aleykum millet...Nasılsınız iyisiniz inşallah bu akşam..

ve aLeykûm seLam enişte
yeniden yükün mübarek oLsun inşallah

As.üstat..İyisin inşallah...

Sa. benden de...Cümleten hayır olsun geceniz...Soranalrdan iyiim ben çok şükür..yaşıyoruz halaa...=)

ve aLeykûm seLam kardeşim
kaçakLar topLanmış bu gece elhamdülillah
hamdoLsun Allaha bizlerde iyiyiz
gördük daha iyi oLduk

As.üstat..İyisin inşallah...

Sa. benden de...Cümleten hayır olsun geceniz...Soranalrdan iyiim ben çok şükür..yaşıyoruz halaa...=)

Çok şükür ben de iyiyim üstat...

ve aLeykûm seLam enişte
yeniden yükün mübarek oLsun inşallah

ve aLeykûm seLam kardeşim
kaçakLar topLanmış bu gece elhamdülillah
hamdoLsun Allaha bizlerde iyiyiz
gördük daha iyi oLduk

Saolasın kardeşim...

ben de seyahatteyim yine...Bu sefer ecdadın başkenti Bursa dan selamlar hepinize...

burda herkes kendini tanıtıyor galiba ya :) uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum hh'ye ama olsun. adım ali ihsan, ankara şereflikoçhisarlıyım, doğma büyüme ankaradayım, edebiyat bölümünü bitirdim, şu an gazi üniversitesinde tezsiz yüksek lisans yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ;)

Saolasın kardeşim...

ben de seyahatteyim yine...Bu sefer ecdadın başkenti Bursa dan selamlar hepinize...

rüyanın biLe çağ kapayıp çağ başLattığı şehre bizden de seLam et inşallah enişte
yakında bende orda oLacağım Allah nasip ederse turk ocağı ağamLa işimiz var :)

burda herkes kendini tanıtıyor galiba ya :) uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum hh'ye ama olsun. adım ali ihsan, ankara şereflikoçhisarlıyım, doğma büyüme ankaradayım, edebiyat bölümünü bitirdim, şu an gazi üniversitesinde tezsiz yüksek lisans yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ;)

hoş geLmişsin genç

rüyanın biLe çağ kapayıp çağ başLattığı şehre bizden de seLam et inşallah enişte
yakında bende orda oLacağım Allah nasip ederse turk ocağı ağamLa işimiz var :)

selamın başım üstüne kardeşim...yarın inşallah Emir Sultan dan başlıycam türbeleri gezmeye..Senin için de dua ederiz bol bol..Allah hayırlı bi kısmet nasip etsin diye :melek

Hayırdır Tokat lı hemşehrim le ne işiniz var..Hazır Bursaya kadar gelmişken İstanbul a da gel de hasbihal edelim :goz:

selamın başım üstüne kardeşim...yarın inşallah Emir Sultan dan başlıycam türbeleri gezmeye..Senin için de dua ederiz bol bol..Allah hayırlı bi kısmet nasip etsin diye :melek

Hayırdır Tokat lı hemşehrim le ne işiniz var..Hazır Bursaya kadar gelmişken İstanbul a da gel de hasbihal edelim :goz:

et İnşallah enişte muhtacız her zaman
TokatLı hemşerinLe bi ince gönüL davamız var :)
BakaLım inşallah çok istiyorum geLmek ama nasip

ve aleykumselam bgn hep eskileri görüyoruz ne güzel =)
herkes iyidir inşallah

Aleykümselam
Eksik kalanlar var daha rebaka dur hele bu neki

Bu akşam güzel bi akşam olcak gibi hayırlısı ile

Eyw gokoriko kardeş Allah kimseyi hasta etmesin
Uzun zamandan sonra grip oluyorum fena koydu bu sefer

Aslında bünyedeki mikropların iki dumanla direncini kırmakta vardı ya
ahhh ahhh eski günler hesabı şimdi kıçıkırık grip bizi yatak yorgan yatırıyo ;)

Geri