Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

aleyküm selam hanımabla
hoşgeldin inşallah iyileşirsiniz. ya öyle olduki bende hasta olmak istiyorum şimdi sizleri öyle duyunca gerçi bende rahatsızım astım bronşit allerjik RABBİMİZ yardımcımız olsun

AMİN inşallah. her şey Allahtan geliyor zaten bize de sabretmek düşüyor. sağlığını da verir inşallah.

kendine dikkat et zor bir rahatsızlık. inşallah bir an önce iyileşirsin. Allah şifa versin.

sorma ya dadıcım. mesleğimiz ama ne yapalım.

şimdiye kadar sesin gitmediyse gitmez ama benim ara ara kısılıyor. :D

AMİN inşallah. her şey Allahtan geliyor zaten bize de sabretmek düşüyor. sağlığını da verir inşallah.

kendine dikkat et zor bir rahatsızlık. inşallah bir an önce iyileşirsin. Allah şifa versin.

amin ALLAH razı olsun yaklaşık 20 senedir var alıştım ben hastalığıma :) ALLAH cümlemize şifa versin amin.

İĞNEDENMİ KORKUYUNUZ SİZ YOKSA :)

ÇOK AYIP ÇOK AYIP...

HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SİZLERE :)

sanada geçmiş olsun sonsuzluğa...

:hadiordan ben korkmam iğneden falan.

şşş kimse duymasın sanırım biraz korkuyorum. :melek :saskin

yok yaw iğneden korkmuomda yetrince ilaç alıyoz zati bide iğne olursak :vur

korkmayız biz korkmayız. :melek :p

valla ne yalan söyleyeyim ben doğru dürüst ilaç bile kullanmam. :saskin

ben gerçekten korkmuyorum hatta çocukken güle oynaya iğne olmaya giderdim :saskin

ben çok kullanmamaya çalışıyorum ama yinede kullanıyorum =(

ben gerçekten korkmuyorum hatta çocukken güle oynaya iğne olmaya giderdim :saskin

dadıcım başka güle oynaya gidecek yer bulamadın mı? :saskin

ilaçları oldum olası sevmem bir rahatsızlık artık dayanılmaz bir boyuta gelmemişse ilaç içme olasılığım yok gibidir. Allah ilaçlara mahkum etmesin. ömürleri boyunca ilaçlarla yaşayanlar var. Allah yardımcıları olsun.

DADI, SEN PARKA OYUN OYNAMAYA GİTMEYLE KARIŞTIRDIN HERHALDE....

----------------

sonsuzluğa, nice erkekler korkuyon iğneden sen korkuyon çokmu dimi :)

DADI, SEN PARKA OYUN OYNAMAYA GİTMEYLE KARIŞTIRDIN HERHALDE....

----------------

sonsuzluğa, nice erkekler korkuyon iğneden sen korkuyon çokmu dimi :)

yok yok boş yere kopuk dememişler ona gider gider :saskin

doğru söylüyorsun. bir çok erkek de korkuyor. :D

korkacak ne var yaw bende onu anlamıom :saskin
ama bi kez bi antibiyotik iğnem vardı ağır bişidi hastanedeki hemşire öle bi sapladıki iğneyi kendi kendime vursam okadar acımazdı hala unutmuyom o kadını elime bi geçirsem varya :eek:ut:

korkacak ne var yaw bende onu anlamıom :saskin
ama bi kez bi antibiyotik iğnem vardı ağır bişidi hastanedeki hemşire öle bi sapladıki iğneyi kendi kendime vursam okadar acımazdı hala unutmuyom o kadını elime bi geçirsem varya :eek:ut:

:durdurun :durdurun :durdurun

eli ağırmış geçti gitti bir şey olmaz dadıcım. :melek :p

eee ne diyecek elim ağırdır mı diyecek bir vurdum mu garanti veriyorum 1 hafta acısını çekersin :durdurun

yok ya damara fazla dalmasak incubus. :D

nasılsın?

eiffel de buralarda ama görünmüyor. ayak izleri var sadece. :p

Allah kolaylık versin. sınavlar hiç bitmiyor ki... okul sınavları bitiyor yerine hayat sınavları başlıyor.

Iyi geceLer arkadaşLar.. ßenim adımda Mert.. Tekirdağda oturuyorum..eLektrik teknisyeniym..ßu konuyu açan arkadaştan Allah razı oLsun.. tanımadığım ve tanımak istediğim insanLarla konuşma imkanı sunuyo..ßilirsiniz çoğu insan çekinir ßişeyleri söylemekte tanımadığı kişilere..ßende ßiraz çekingenim..Şimdiden tanıştığıma memnun oLdum..

Geri