Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Yakında camilere de almayacaklar.
Eee, ne de olsa camiler de
K A M U S A L A L A N
Eee, ne de olsa camiler de
K A M U S A L A L A N
başörtülünün yaşam zevki derken bizim dinimize göre kadının yeri evidir öyle gidip avrupalı çağdaş(!) kadınlar gibi tenis oynayamaz okey anladığım kadarıyla bu kadında provaksyon kokusu alıyorumaa yüksek zekalı dostum başörtülünün yaşam zevki olamazmı
İlkönce sana önerim birini dinsiz diye kesinlikle itham etme ikincisi de nasıl böyle bir mana çıkardığını anlamadım Kuranı aç oku bak bakalım böyle bişi var mı bir kadın gidipde avrupalı kadınlar gibi vücut hatları belli olucak şekilde tenis oynayabilir mi? Bizim dinimiz böyle şeylere izin vermez hatta isterseniz araştırın futbol bile caiz görülmemiştirbunu diyecek kadar dinsiz olmaya ne gerek var inanmıyorsan saygı duy
1 - Hac'a gitmek
2 - Namaz kılmak
3 - Oruç Tutmak
4 - Zekat vermek
5 - Kelime-i Şehadet getirmek buraya kadar tamam.
6 - türban takmak? bilemedim şimdi bize böle ögretmediler bu konuyu.
bak ben nasıl okul pantolonuyla tenis oynayamıyorsam onlarda pardesuyle oynayamaz anladın ....................
İlkönce sana önerim birini dinsiz diye kesinlikle itham etme ikincisi de nasıl böyle bir mana çıkardığını anlamadım Kuranı aç oku bak bakalım böyle bişi var mı bir kadın gidipde avrupalı kadınlar gibi vücut hatları belli olucak şekilde tenis oynayabilir mi? Bizim dinimiz böyle şeylere izin vermez hatta isterseniz araştırın futbol bile caiz görülmemiştir