Tenis kortu kamusal alan oldu: Başörtülüysen oynayamazsın

Yakında camilere de almayacaklar.

Eee, ne de olsa camiler de

K A M U S A L A L A N

aa yüksek zekalı dostum başörtülünün yaşam zevki olamazmı
başörtülünün yaşam zevki derken bizim dinimize göre kadının yeri evidir öyle gidip avrupalı çağdaş(!) kadınlar gibi tenis oynayamaz okey anladığım kadarıyla bu kadında provaksyon kokusu alıyorum

Bir şeyler deseniz de birbirinize empati kurmadan yaklaşmadıkça bu dediklerinizi karşı taraf anlamayacak .. anlamak istemeyecek ..

o saydığın İslam şartları sadece kadına göre yazılmamış ..

Yazılsa 6.şart başörtü diye..

Erkekler de takmak zorunda diye bir izlenim oluşacak

Anladın mı kardeşim..

bunu diyecek kadar dinsiz olmaya ne gerek var inanmıyorsan saygı duy
İlkönce sana önerim birini dinsiz diye kesinlikle itham etme ikincisi de nasıl böyle bir mana çıkardığını anlamadım Kuranı aç oku bak bakalım böyle bişi var mı bir kadın gidipde avrupalı kadınlar gibi vücut hatları belli olucak şekilde tenis oynayabilir mi? Bizim dinimiz böyle şeylere izin vermez hatta isterseniz araştırın futbol bile caiz görülmemiştir

Başörtüsü yasağını KADININ ORASI BURASI AÇILACAK diye savunan bir zihniyete sadece

yazıklar olsun !

1 - Hac'a gitmek
2 - Namaz kılmak
3 - Oruç Tutmak
4 - Zekat vermek
5 - Kelime-i Şehadet getirmek buraya kadar tamam.

6 - türban takmak? bilemedim şimdi bize böle ögretmediler bu konuyu.

hocan eksik öğretmiş..yaşar nuri tiplilerden öğrenirsen işte o 5 şartta kalırsın.

bak ben nasıl okul pantolonuyla tenis oynayamıyorsam onlarda pardesuyle oynayamaz anladın ....................

inanmıyorum ya bi olay ancak böyle bi örnekle mütiş bi şekilde anLatıLabiLirdi tebrik ediyorum arkdaşım seni ya snn kadar konuyu güzel algılayıp bu kadar net bi açıklama yapan bi ALLah'ın kuLu oLmadı $hu konuda zekana hayran kaLdım ya :eek:ha:eek:ha hayretLer içerisindeyim bi konu bu kadarmı güzeL kısa ve net bi şekiLde anaLiz ediLir ALLah'ım neLer yaratıosun sen kurban oLdugum ya :durdurun:durdurun demek pantoLonLa tenis oynayamıyosan oda pardesuyLe oynamayaz :durdurun akıLLar dağıLırken yine böyLe bo$ bo$ biLmediğin anLamadığın $eyLer hakkında atıp tutuodun sanırım büyük ihtimaLLeki akıl gibi bi meziyetten yoksun kaLmı$sın kıyasLama faciası :eek:ha:durdurun

LOOPUSED : bunnar $artLanmı$ abi bırak ya :D

Ahaha Zaman Gazetesini Gazete Die Okuyan Varmı Acaba

İlkönce sana önerim birini dinsiz diye kesinlikle itham etme ikincisi de nasıl böyle bir mana çıkardığını anlamadım Kuranı aç oku bak bakalım böyle bişi var mı bir kadın gidipde avrupalı kadınlar gibi vücut hatları belli olucak şekilde tenis oynayabilir mi? Bizim dinimiz böyle şeylere izin vermez hatta isterseniz araştırın futbol bile caiz görülmemiştir

insan insandır mesele oraya gidip gitmemesi değil başörtüsüne yapılan saygısızlık:eek:ha

Geri