Tuğçe Kazaz : Artık Vatanım Yunanistan!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
A561E8D8BB056B4F983656E6x.jpg

Tuğçe Kazaz'ın Al Jamal için Galatasaray Hamamı'na girip verdiği pozlar, Yunan basınında da büyük yankı bulmuş. Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis ile Atina'da yaşayan ünlü mankenin, hamamda çekilen fotoğraflarını kullanan Yunan basını, onunla yapılan röportajlara da yer vermiş. Bu röportajlardan birinde Tuğçe Kazaz'ın söyledikleri ilgimi çekti. "Artık vatanım Yunanistan" diyen Tuğçe, "Ülkenizi bırakıp burada yaşama kararı almakta zorlanmadınız mı? Bu; risk değil miydi?" sorusuna şu cevabı vermiş: "Zorlanmadım çünkü sevdiğim adamı buldum. O benim için ilk ve sondur. Kocam benim hayatım! Onunla birlikte yaşamak benim için risk değil, her zaman güvenliydi." Komşu Yorgo ne kadar şanslı bir erkek, kendisini taparcasına seven bir eşi var!!!

Sabah

ya küfür etcem olmuycak ama özgür

dedesinin kesin kemikleri sızlıyordur

dedesi bu ülke için yunan öldürdü o gitti yunan oldu

ayranım yok içmeye atla giderim ...

cokda fifi en azından ülke bi hainden kurtulmuş oldu

sanane ulan !! bu ülke demokratik laik ülke değil mi ? düşünce özgürlüğü yok mu bu ülkede sana mı sorucam nerde yaşacağımı

Çık Dışarı Da Konuş BunLarı O Zaman, Hadi EyLem Yapta GöreLim Bu Konuda, Düşünce ÖzgürLüğü Sahibi KişiLik, Burda KLavye DeLikanLıLığı Yapması KoLay =)

kimseyi ilgilendirmez kendi tercihidir sevmek zorunda değil hatta ve hatta en iyisini yapmış

Burda Dogup Burda Buyudu Turkıyenın Ekmeqını Yedı...Sonra 1 YunanLı İçin Hristiyan oLdu...Yunanistan Vatandaşı oLdu..iLk Once Tuqce Kazaza Sonra Acıyorum...MiLLet Akın Akın MüsLüman Olurken BunLar Sırf Para Şan Şöhret İcin Hristiyan Oluyor Ve Öz Vatanını SatıyorLar...Gerçekten YazıkLar oLsun...Sanada BöLe Dusundugun İcin Kızmıyom Sadece Acıyom...:goz:

iyi sevindim kişiliksiz insandan zaten türk ve müslüman olmazdı

kendisini taktir ediyorum kişiligine en uygun vatanı secmiş yanar döner

ulan lafını sana iade eder şunu hatırlatırım !!!!!
ya sev yada sikt.... git

Öncelikle adam olun. Demokrasi kültürünü geliştirmeye çalışın.

Hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Yapmak zorunda olduğun tek şey başkalarının düşüncelerine saygı duymak tır.

Sen kimi kimin vatanından kovuyorsun?. Ne hakla bunu yapıyorsun?. Kimden fazla bu vatanı seviyorsun?

Tuğçe Kazaz tamanen kendi rızası ile başka bir dine ve başka bir millete üye olmuştur..

Dünyada sonradan türk yada müslüman olan kimse yok mu? Aynı şeyler onlar içinde mi geçerli? Onlarda mı Tuğçe Kazaz kadar kötü bir şey yapmıştır..? Söylediğiniz lafları önce düşünmeneden söylememenizi tavsiye ederim...

Lem BuraLarda BöyLe Ötersiniz, HakLı, En GüzeLini Yapmış Diye, Dışarı Çıkınca Tuğçe Kazaz'ın Arkasından Küfredersiniz İşte BöyLesiniz SizLer, Bu Düşünceni Dışarıda Göstermesi Yemez İşte Ancak BuraLarda Ötersiniz...

Bu Vatanın Deqerını BıLmeyenLere Armaganımız !!

2u7y3w1.jpg

YA SEV YA TERKET en iyisi bu

kendi kaybeder

K.bakmayın da o milletten olunca nesi değişiyo?

tmm bi salaklık yapmış da ee sonuç?

bu kadar abartmayalım onun vatanı yunanistansa buyursun kapı orda gitsin de lütfen abartmayalım

Öncelikle adam olun. Demokrasi kültürünü geliştirmeye çalışın.

Hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Yapmak zorunda olduğun tek şey başkalarının düşüncelerine saygı duymak tır.

Sen kimi kimin vatanından kovuyorsun?. Ne hakla bunu yapıyorsun?. Kimden fazla bu vatanı seviyorsun?

Tuğçe Kazaz tamanen kendi rızası ile başka bir dine ve başka bir millete üye olmuştur..

Dünyada sonradan türk yada müslüman olan kimse yok mu? Aynı şeyler onlar içinde mi geçerli? Onlarda mı Tuğçe Kazaz kadar kötü bir şey yapmıştır..? Söylediğiniz lafları önce düşünmeneden söylememenizi tavsiye ederim...

BENCE SEN ADAM OL DEMOKRATİK OLMAK ZORUNDAMIYIM

ADAMIN SÖZLERİNİ İİ OKU AYRICA ADAMLIK ÖLÇMEK SANA KALMADI

YORUMDAN ÖTEYE GEÇME SENİNLŞE SORUNUM YOK

HEEEE AMA SENDE DERSEN EN İYİSİNİ YAPMIŞ SENLEDE SORUNUM OLUR

BAK ŞUNU İİ OKU VE ANLA BEN KİMSEYİ KOVMADIM ŞU ŞART İLE

YA SEVECEN YADA GİDECEKSİN BAŞKA ALTERNATİFİ YOK

PAZAR MALI DEĞİLKİ BU DEMOKRATİK OLAYIM

BAK ŞUDA OLABİLİR SEVMESSİN EYVALLAH

AMA EN İYİSİ NE DEMEK BAK BURDAKİ OLAYA DİKKAT ET

Geri