Tuncay Güney Fetullah Gülen'in adamı çıktı

:D Ergenekon İddianamesinin hangi klasörünün hangi satırının hangi cümlesinde Fethullah Gülen'in adı geçiyor açıklar mısın ! :D

BENİM ORDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLIYACAK KAPASİTEYE ULAŞTIĞIN AN BANA ÖZEL MESAJ AT O ZAMAN GÖRÜŞELİM . OK ?

BEN NE DEDİM ORDA ?

BU ADAMIN VERDİĞİ İFADELER DOĞRULTUSUNDA NİCE PAŞALAR NİCE İNSANLAR GÖZ ALTINA ALINDI .ERGENEKON SAÇMALIKLARI ORTAYA ÇIKTI .

ERGENEKON İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ ÖNEM ARZ EDİYOR BİRİLERİNE KAYNAK OLUYOR ERGENEKONLAR ÇIKIYORDA NEDEN FETHULLAH İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ KAALE ALINMASIN Kİ . ASLINDA BU SÖZLER DE KAAALE ALINMASI LAZIM .

:durdurun
en sonunda kardeş
hani yazılar yazıyor ya

yapımcı: fethullah gülen
yönetmen:tayiip erdoğan
senarist:zekeriya öz:durdurun

AL ADAM DA GÜZEL Bİ CEVAP VERMİŞ .AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ.

ANCAK KÜÇÜK BİR DÜZELTME YAPMAM LAZIM

YAPIMCI : ( ABD ADINA ) FETHULLAH GÜLEN

Sizin gibiler hep konuşuor hep. Fethullah Gülen, adam kaç yaşına geldi : ) Bazıları hala konuşmakla meşgul. Çatlayın ! Fethullah Gülenin okulları eğitimde 1. herkes okul aç diye yalvarıyor. Tayyip Erdoğan başbakan. Ülkenin başında. Sizin gibilerde sokakta pankartlarla yürürler : ) İkide nağra attın mı tamamdır. Ülkeyi kurtarıoz : )

SENDE ALTIN OYULURKEN AĞZIN AÇIK HAVAYA BAKARSIN ANCA .BİZ PANKARTLA AĞZI AÇIKLARI AYDINLATMAYA DEVAM EDERİZ SORUN DEĞİL .

çamur at izi kaLsınnn bnu artık bi yoL edindiniz güLen kadar ba$ınıza ta$ dü$sün in$aLLah $öyLe içinde oLmadıgınız biLmediğiniz $eyLer hakkında karaLama yapmaya ne kadar çok merakLısınız ya dünya hayran bu adama be sapLa samanı karı$tırmayın hoca ayrı cemaati ayrı !!!!! bu haber yaLan değiL diyeLim oLamazmı sizin içinizden hiç $erefsiz çıkmıo mu _??siznkiLer saymakLa bitmez

Tuncay GÜNEY Birtek bu yazıda değil canlı yayınlarda bile
itiraf etmiştir fettullahçı olduğunu.Evinde altı çuval belge
çıkmıştır.Bu belgeler doğrultusunda sözde ergenekon olayı
ortaya çıkmıştır.Bu belgelere nasıl ulaşmıştır kolaymı altı
çuval belge ve her sayfası delil teşkil edecek.Ancak bu
güçlü bir yapılanmayla mümkündür.Yani fetullah gülenin
önderlik ettiği bir yapı.
Zaten bu yapı AKP yi de iktidarataşıyan yapıdır.
Zaten her ne şart altında olursa AKP ve fetullah
güleni savunanlar gerçek yoldan saptırılan beyni
yıkanmış tarikat mensublarıdır.
Tuncay Güneyde tarikat mensubudur fakat
yanar döner biridir.hiç belli olmaz onda
imana gelebilecek bir kapasite mevcuttur.

çamur at izi kaLsınnn bnu artık bi yoL edindiniz ağzımı bozmak istemiyorum sana bayansın diye ama ne biçim bayansan kendine çeki düzen ver . ne çamuru görmüyomusun kendi itiraf ediyor .gözlerin neye bakıyo senin .işine gelince destek gelmeyince çamur he . neresi çamur adam düpedüz itiraf ediyor ne ayak olduğunu .geçmişinde gülencilerle arasında geçenleri bile anlatıyor adam .daha ne yapsın anlaman için . gerçi sizin gibilere ne yapsa boş .sorun onda değil sizde .anlamazsınız .

güLen kadar ba$ınıza ta$ dü$sün in$aLLah ağzını topla edepsizlik yapma .ne yaptık da başımıza taş düşcekmiş . insan ol insan sana bayan diye bişey demek istemiyorum ama bayanı bırak artık bu dakikadan sonra insan olarak bir değerin kalmadı .ne derece ağzını bozarsan aynı cevabı alacaksın .

$öyLe içinde oLmadıgınız biLmediğiniz $eyLer hakkında karaLama yapmaya ne kadar çok merakLısınız ya dünya hayran bu adama be sapLa samanı karı$tırmayın dünya hayran o yüzden cıa koruyo . biliyoruz bir dünyanın neden hayran olduğunu . türkiyedeki insanların neden bağlı olduğu konusu hakkında da aziz nesinle bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum . anladın sen onu

hoca ayrı cemaati ayrı !!!!!
hocaya bir cemaatine iki
bu haber yaLan değiL diyeLim oLamazmı sizin içinizden hiç $erefsiz çıkmıo mu _??siznkiLer saymakLa bitmez

bizim içimizdeki şerefsizlerin şerefsizlikleri kendi içimizde kalır kapanır .sizin şerefsizleriniz dünya çapında meşhur oluyorlar . şerefsizin en alası hangi kesimde bütün dünya biliyor rahat ol sen .

yazın baştan aşağı hakaret dolu . bir daha da bu tür yazılar yazmazsın umarım . gereken cevabı bayan demem allah yarattı demem yapıştırırım . ona göre akıllı yorum yaz

herkesin dediğine inanılacaksa ooooooo!!!!
Fettullah Gülen i kötülemek için elinden geleni yapıyor bu adamlar!!!

herkesin dediğine inanılacaksa ooooooo!!!!
Fettullah Gülen i kötülemek için elinden geleni yapıyor bu adamlar!!!

herkesin derken bu adamın verdiği ifadelerle sözde en büyük çete ergenekon çökertildi .

o söyledikleri değerli oldu sözde çökertildi buralara kadar bişey yok . taki fetoya laf ettimi yalan söylüyor yok bilmem ne denmeye başlıyor . bu adamın veya sizin suçunuz değil .fetoya serbestlik veren mahkemenin ben ......

herkesin derken bu adamın verdiği ifadelerle sözde en büyük çete ergenekon çökertildi .

o söyledikleri değerli oldu sözde çökertildi buralara kadar bişey yok . taki fetoya laf ettimi yalan söylüyor yok bilmem ne denmeye başlıyor . bu adamın veya sizin suçunuz değil .fetoya serbestlik veren mahkemenin ben ......

ya aga sen ergekonu ne zannedion bi çetemi bi kuruluş mu adamlar teeee Atatürk zamanında bile vardı bu adamın sölemesiyle mi çökertildi sanki?bu adam çıktı konuştu ergenekon şöyle de böyle de ülkemizin üzerinde hertürlü emmelerini gerçekleştirmek isteyen istediği zaman gündem değiştiren tek ve tek kişilerin işi MASONLAR herşeyin arkasında olan da onlar bırakalım yani ergenekon filan diye göz boyama bunlar

Dogruyu soyleyeni 9 köyden kovarlar :S Herkeste bir at gözlügü var zaten ,paylasım için saol kardes...

ya aga sen ergekonu ne zannedion bi çetemi bi kuruluş mu adamlar teeee Atatürk zamanında bile vardı bu adamın sölemesiyle mi çökertildi sanki?bu adam çıktı konuştu ergenekon şöyle de böyle de ülkemizin üzerinde hertürlü emmelerini gerçekleştirmek isteyen istediği zaman gündem değiştiren tek ve tek kişilerin işi MASONLAR herşeyin arkasında olan da onlar bırakalım yani ergenekon filan diye göz boyama bunlar

kardeşim ergenekon mergenekon diye bişey yok . vatanı ve atatürkü seviyorsan bide akp karşıtıysan ergenekoncusun işte . devlet adına koşturduysan geçmişte devlet adına bir kaç vukaatın varsa ergenekoncusun . bu adamın verdiği ifadelerler ilgili olaylar büyüdü gelişti .bunları söylerken bu adamı kaale al feto hakkında söyleyince kaaale alma . böyle bir taraflılık olmaz .

kardeşim ergenekon mergenekon diye bişey yok . vatanı ve atatürkü seviyorsan bide akp karşıtıysan ergenekoncusun işte . devlet adına koşturduysan geçmişte devlet adına bir kaç vukaatın varsa ergenekoncusun . bu adamın verdiği ifadelerler ilgili olaylar büyüdü gelişti .bunları söylerken bu adamı kaale al feto hakkında söyleyince kaaale alma . böyle bir taraflılık olmaz .

yaw o adam dediğin sadece maşa ya ne dinlicen onu konuşuyor işte önemli olan kişileri söledim sana neyse usta herkes bişe dior ama sonuç önemli bakalım zaman ne gösterecek

kimin adı geçmiyorki????

tayipin adı bile geçiyor

tayyipin memet ağara verdiği paradan (1milyon dolır) dan bahsediliyor ses kayıtlarının haberleri çıktıydı :D:D

BU ERGENEKONUN FATİH SULTAN MEHMET ZAMANINDAN BERİ VAR OLDUĞU SÖYLENDİ Bİ ARA

Agartaymış eski adı :D:D Fatihin adı bile geçiyor :D

onu bunu bırak ta:D

Paris Hilton bile girecek iddaaname'ye ..

:D

okulları 1. ymiş hepsi yama olu hepsi yama al ben fen lisesi okudum
fetoş liseleri bizim okulun kapısından köpek gibi ayrılmıyordu
müdürde nurcu şerro izin veriyordu
bi final dersanesi hocası gelse kıyamet kopuyor ama bu fettoş şey tutucularının şeylerini hep kendilerine

sadece bizim okuldan kaç fakir gariban biraz burs alabilmek için biraz daha rahat yataklarda yatıp güzel yemek yemek için sattı ruhunuda oraya gitti.

bilgi yarışmalarını öss sınavı derecelerinide hep onlar yaptı
bunu anadolu, anadolu öğretmen , fen lisesi okuyanlar çok daha iyi bilir. bana gelen fettoş okulları davetiyelerini göstersem sayfa kitlenir.

yok çok başarılıymışlarda zıooorrrrrrt.

adamın şeyine asılıp kendinize şey eden asıl sizsiniz.

çıkar desem at gözlüğünü,
at gözlüğün izin vermez ki o gözlüğü görmene
koyun olmuşun koçum sen
bu şey konularını sen git sor haydar dümene:D

yaw o adam dediğin sadece maşa ya ne dinlicen onu konuşuyor işte önemli olan kişileri söledim sana neyse usta herkes bişe dior ama sonuç önemli bakalım zaman ne gösterecek

maşa diyip geçme .maşada gövdenin bir parçası .gövdeye ulaşırsın maşanın sayesinde

okulları 1. ymiş hepsi yama olu hepsi yama al ben fen lisesi okudum
fetoş liseleri bizim okulun kapısından köpek gibi ayrılmıyordu
müdürde nurcu şerro izin veriyordu
bi final dersanesi hocası gelse kıyamet kopuyor ama bu fettoş şey tutucularının şeylerini hep kendilerine

sadece bizim okuldan kaç fakir gariban biraz burs alabilmek için biraz daha rahat yataklarda yatıp güzel yemek yemek için sattı ruhunuda oraya gitti.

bilgi yarışmalarını öss sınavı derecelerinide hep onlar yaptı
bunu anadolu, anadolu öğretmen , fen lisesi okuyanlar çok daha iyi bilir. bana gelen fettoş okulları davetiyelerini göstersem sayfa kitlenir.

yok çok başarılıymışlarda zıooorrrrrrt.

adamın şeyine asılıp kendinize şey eden asıl sizsiniz.

çıkar desem at gözlüğünü,
at gözlüğün izin vermez ki o gözlüğü görmene
koyun olmuşun koçum sen
bu şey konularını sen git sor haydar dümene:D

bende lisedeyken yaşadığım ilçede fethullahın dersanesinde yapılan sınavda sözelde ikinci oldum .aylarca peşimi bırakmadılar gel bizde eğitim gör .sana dünyanın en kyağını yapalım dediler . gitmedim .

seneler sonra anladım ki o sınav sayesinde başarılı öğrencilere kıyak yapılıyor maddi manevi her türlü destek veriliyor .sonra da zaten başarılı olam öğrenci sayesinde işte bizim başarımız diye reklam yapıyorlar .dediğin gibi maddi durumu olmayanları alıp kullanıyorlar .ben o zaman gitmek istemedim o zaman dan beri bende varmış anti- fethullahcılık demekki :durdurun

gitseydim benim sayemde fethullahın dersanesi prim yapcakmış .adamların çalışma şekline bak .3 kağıt ve göz boyama üzerine kurulu bütün sistemleri

Geri