emrah1607
Banned
Ergenekon İddianamesinin hangi klasörünün hangi satırının hangi cümlesinde Fethullah Gülen'in adı geçiyor açıklar mısın !
BENİM ORDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLIYACAK KAPASİTEYE ULAŞTIĞIN AN BANA ÖZEL MESAJ AT O ZAMAN GÖRÜŞELİM . OK ?
BEN NE DEDİM ORDA ?
BU ADAMIN VERDİĞİ İFADELER DOĞRULTUSUNDA NİCE PAŞALAR NİCE İNSANLAR GÖZ ALTINA ALINDI .ERGENEKON SAÇMALIKLARI ORTAYA ÇIKTI .
ERGENEKON İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ ÖNEM ARZ EDİYOR BİRİLERİNE KAYNAK OLUYOR ERGENEKONLAR ÇIKIYORDA NEDEN FETHULLAH İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ KAALE ALINMASIN Kİ . ASLINDA BU SÖZLER DE KAAALE ALINMASI LAZIM .
:durdurun
en sonunda kardeş
hani yazılar yazıyor ya
yapımcı: fethullah gülen
yönetmen:tayiip erdoğan
senarist:zekeriya öz:durdurun
AL ADAM DA GÜZEL Bİ CEVAP VERMİŞ .AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ.
ANCAK KÜÇÜK BİR DÜZELTME YAPMAM LAZIM
YAPIMCI : ( ABD ADINA ) FETHULLAH GÜLEN
Sizin gibiler hep konuşuor hep. Fethullah Gülen, adam kaç yaşına geldi : ) Bazıları hala konuşmakla meşgul. Çatlayın ! Fethullah Gülenin okulları eğitimde 1. herkes okul aç diye yalvarıyor. Tayyip Erdoğan başbakan. Ülkenin başında. Sizin gibilerde sokakta pankartlarla yürürler : ) İkide nağra attın mı tamamdır. Ülkeyi kurtarıoz : )
SENDE ALTIN OYULURKEN AĞZIN AÇIK HAVAYA BAKARSIN ANCA .BİZ PANKARTLA AĞZI AÇIKLARI AYDINLATMAYA DEVAM EDERİZ SORUN DEĞİL .