TV'de kimi gorünce anında kanal değiştiriyosunuz??

en iyisi benim heralde hiç seyretmiyom araştırırım güzel bir filim varsa cd'sini alırım kurtulurum gereksiz reklamlardanda kıl olduğum tiplerdende bu sayfaya kadar yazılmış olan hemen hemen her ünlüye kılım var mı böyle birşey kolpa basın nolcak.Ne hale getirdi bizleri...

Fatih Ürek,Arto,BüLent Ersoy :D......

o kadar çok varkı ama en cok sınır oldugum ve beyenmedıgım onu ekranda gordugumde hemen degiştirdigim HÜLYA AVŞAR:vur denen o kadın...

ben kımı desem:melek :eek: aha bul dum buyuk babamı gorunce :durdurun :durdurun :durdurun

Kadın Programlarındaki ve magazin programlarındaki tüm sunucuları , ajdar , arto , fatih yürek , büyük kücük orta İbo :D .......................................

yılmaz morgül

:vur yılmaz morgül

Hiç Uğraşmiyim resme bakın buradakileri görmek istemiyorum

burada olmayanlarda var : şenay düdük : gülşen - gülşenin sevgilileri - erol köse ve karısı - hüsnü ve karısı - petek dinçöz ve sevgilisi

Kısaca TV izlemek artık eziyet olmaya başladı

sabahleyin çıkan kadın programlarındaki herkesi

Hiç durmam oyle zaplarım :D

ben defne samyeli yüzünden haberlerden ve show tvden nefret ettim. en iyisi hiç tv izlememek. bide tabi kurtlar vadisi ve türevi iğrenç diziler var...

AYRICA KANAL D'DE MAÇ ANLATAN EMRE TİLEV, HER NE KADAR ARTIK ANLATMASA DA İLKER YASİN, FOX TVDEKİ ELEMAN(ADINI BİLMİYORUM ONUN YÜZÜNDEN PREMIER LİGİ SESİ KAPALI İZLİYORUM) VE ÖNEMLİSİ KIL SERHAT ULUEREN...

pek tv seyretmem ama özellikle seda sayan özcen deniz e tahammülüm yok

1-ajdar
2-Mahmut Tuncer
3-Latif Doğan
4-Kro Sanatçıcıklar (sanatçı diyemiyoruz onlara)

Geri