TV'de kimi gorünce anında kanal değiştiriyosunuz??

İbraham tatlıses, ajdar, banu alkan, seda sayan felan filan yaf bi tane düzgün adam yok zaten Tw de :}

mehmet ali erbil, reha muhtar, özgü namal, tayyip erdoğan, abdullah gül, bide kurtlar vadisi ve benzeri diziler:mad::eek:

hepsini yazsam forum swleri dolar heralde haha

ajdar iğrenççççççççççççççççççççççç

bütün aptal diziler,bütün milletvekilleri,c.başkanı,başbakan,deniz baykal,salak salak şarkıcı müsvetteleri,kadın programları,erkek programları,çocuk programları,yaşlı programları ,yemek programları vb. ...kapitalist bir toplumda tv insanları uyutup siyasetten uzak tutmak için en etkili araçlardan biridir ben bu oyuna ortak olmam...

yaşar kurtun dediği gibi -- kapat televizyonu anne senide kandırıyorlar... --

hangi birini yazayım.
bilimum arabeskçiler: ibrahim tatlıses, mahsun kırmızıgül ve daha niceeeeeeleri

bilumum ne tür müzik yaptıkları belli olmayanlar: özcan deniz, alişan ve zatr zurt diğerleri

bilimum yakışılı/güzel ama yeteneksiz mankenden bozma oyuncular

bilimum sosyete güzelleri ve holding sahiplerinin züppe çocukları( alıncaklar ama züppe dedim diye:( )

bilimum abidik öğleden sonra kuşağında kadın programları yapanların, sunucuları konukları ve sairesi

bilimum şu star, bu star ve bizi dikizliyorlar programları ve türevleri

bilimum Türk anenelerine, adetlerine, ahlakına ve yaşamına aykırı olan, insanları amerikan vari abidik bir yaşama özendiren, onu cazip gösteren, evlilik ve Türk aile yapısını yerden yere vuran diziler

kebap, lahmacun, çiğ köfte ve diğer geleneksel yiyeceklerimizi yiyen insanları, hanzo kıro gösteren ancak burger king, mc domalt's vb. gibi fast food zincirlerini güzel modern gösteren haber yada reklam programları

ve diğerleri ve diğerleri.

ee ne kaldı geriye. hiç bişey:clap

forever HACKHELL o halde ne yapalım.

Hülya Avşar, Seda Sayan, Kadın Programları sunucuları. Açıkçası söyle söyleyim. Yaptığı işle değilde özel hayatıyla gündem de durmaya çalışan biri çıktığı zaman te direkt kapatıyorum.

Zekeriya Beyaz..İbrahim Tatlıses..Reha Muhtar hemmenn kanal atlarım saniyede

İbrahİm Tatlises,mahsun KirmizigÜl ,Özcan Denİz

Kil Herİfler

magazin içerikli kişileri görünce televizyonu camdan aşşağı atıyorum

ohooo başta şey şeeyyy bak adını unuttum hani küstüm diye bi şarkısı var ya o işte

Saymakla bitmez. Bir tane söyleyim hani şu dans eden adamın adı neydi ahu tuğbanın yanında tuhaf bir şekilde dans eden bir adam vardı ya.

Yazmakla bitmez. En başta Hülya avşar, Sibel can, Reha muhtar. M.A. Birand ......

Geri