VbAdvanced Cmps 2.0 RC2 [3.5.x]

+ Kurulu olan VB 3.5.3 demekki sorun benden değil..

bendekide 3.5.1 ama arkadaşların dediği kod yok hepsine baktım

Tüm Haklari Saklıdır v3.5.1 © 2000-2006, ve
Black Leons'a Aittir.
Tercüme Eden : Black Leons

sürümde bu ama yok öle bişi orda

dostum saolasın ama bir sorum var portalı kurdum ama bunun ayarlarını nasıl yapıcam portalın admin kısmı tamamen ingilizce sen anlıyosun bu işten yapmıssın :D bizede gosterebilirmisin portalın genel ayarlarını ??

Fatal error: Call to undefined function: print_portal_output() in /home/xxx/public_html/cmps_index.php on line 35 böyle bir uyarı aldım ayrıca admincp nin içinde index.php de aşağıdaki kod yok... versiyon 3.5.2 kullanıyorum... yardımcı olan herse tşk...

KOD:
$printhr = false;
if (can_administer('canadmincalendars')

qenan' Alıntı:
Fatal error: Call to undefined function: print_portal_output() in /home/xxx/public_html/cmps_index.php on line 35 böyle bir uyarı aldım ayrıca admincp nin içinde index.php de aşağıdaki kod yok... versiyon 3.5.2 kullanıyorum... yardımcı olan herse tşk...

KOD:
$printhr = false;
if (can_administer('canadmincalendars')

Admincp de illa o kod değişimine gerek yok sadece navigasyona eklemek için bir kod.. admicp; "www.ornek.com/admincp/vba_cmps_admin.php" veya install; "www.ornek.com/admincp/vbacmps_install.php" yaparak direk explorerdada açabilirsin..

yardım için tşk ederim ama hala hata veriyor

Fatal error: Call to undefined function: print_portal_output() in /home/xxx/public_html/cmps_index.php on line 35

Bu neyden Kaynalanıyor bir bilginiz varmı acaba şundan olabilir mi?

chdir('/home/yoursite/public_html/forum');

benim forum www.siteadı.com/forum şeklinde değil ondan olabilir mi acaba...

bu portal mı vermıs oluo vbulletınde? ben tam anlayamadımda?

qenan' Alıntı:
yardım için tşk ederim ama hala hata veriyor

Fatal error: Call to undefined function: print_portal_output() in /home/xxx/public_html/cmps_index.php on line 35

Bu neyden Kaynalanıyor bir bilginiz varmı acaba şundan olabilir mi?

chdir('/home/yoursite/public_html/forum');

benim forum www.siteadı.com/forum şeklinde değil ondan olabilir mi acaba...

cmps_index.php dosyasında home/yoursite/public_html/forum yazan yerde your site kısmını kendıne göre editlemelisin

schakal evet portal ana sayfası modulu bu

hımm tesekkurler bı denemek lazım ama bırasda karısık mıs...eyw..

Arkadaslar bu portal Kurulumumu Yoksa Portala Eklentımı ?

#############################################################################
// ######################## START TEMPLATES & STYLES ###########################
// #############################################################################[/PHP]

// ######################### END TEMPLATES & STYLES ############################
// #############################################################################[/PHP]

bunları global_php de bulamadım

Dark_Angel nickli üyenin bu mesajına teşekkür eden 3 kullanıcı:

bune kardeşim yau görüntüleyen : 648 cevap yazan : 32 teşekkür eden benle beraber 4 kişi :( emeğe yazık :(

Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in \web\sitem\httpdocs\forum\cmps_index.php on line 22

hatası verd i nasıl düzeltebilirim.

HaCKeRSS' Alıntı:
// ######################## START TEMPLATES & STYLES ###########################

// ######################### END TEMPLATES & STYLES ############################

bunları global_php de bulamadım

asagıda bıyerde onlar kolay bulunuoda bende beceremedım nese
bu arada soran olmus neye yarar dıe aga konuyu okuosun bıde msjları oku anlarsın bu arada zor iş ondan ben yarım bıraktım ole kalsın :D

abi harbidende index.php nin içinde öle bir satır yok $printhr = false; bu bile yok

aynen sımdı ıkıncı kez denıyorum ama bende bulamadım ne işşse?:)

Geri