dostum teşekkür ediyoruz
T toymuk New member Katılım 8 Nis 2006 Mesajlar 5 Reaction score 0 Puanları 0 27 Haz 2006 #61 dostum teşekkür ediyoruz
B blue-d New member Katılım 4 Ağu 2005 Mesajlar 23 Reaction score 0 Puanları 0 28 Haz 2006 #62 YeLKoVaN' Alıntı: Arkadaşlar şahsen ben 3.5.3 de denedim olmadın yapabilen oldu mu? Genişletmek için tıkla ... ben kurdum sorun yok ama hackhell deki gibi sol taraftaki menü yünasıl çıkartıcam bilmiom biri yardım ederse sewinirim. şimdiden teşekkürler
YeLKoVaN' Alıntı: Arkadaşlar şahsen ben 3.5.3 de denedim olmadın yapabilen oldu mu? Genişletmek için tıkla ... ben kurdum sorun yok ama hackhell deki gibi sol taraftaki menü yünasıl çıkartıcam bilmiom biri yardım ederse sewinirim. şimdiden teşekkürler
T TATLI SERSERİ New member Katılım 18 Şub 2006 Mesajlar 12 Reaction score 0 Puanları 0 16 Kas 2006 #63 acil yardım $printhr = false; if (can_administer('canadmincalendars') bunu index.php nin içinde bulamıyorum ya deli oldum yardım edermisiniz
acil yardım $printhr = false; if (can_administer('canadmincalendars') bunu index.php nin içinde bulamıyorum ya deli oldum yardım edermisiniz
I ismilazımdegil N/A Katılım 10 Ağu 2005 Mesajlar 995 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum ismilazımdegil 17 Kas 2006 #64 TATLI SERSERİ' Alıntı: $printhr = false; if (can_administer('canadmincalendars') bunu index.php nin içinde bulamıyorum ya deli oldum yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla ... bulamazsın zaten, yok çünkü. o kadar önemli bir adım değil o hacı. admincp ye, portal için menü oluşturuyor sadece. olmasada olur.
TATLI SERSERİ' Alıntı: $printhr = false; if (can_administer('canadmincalendars') bunu index.php nin içinde bulamıyorum ya deli oldum yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla ... bulamazsın zaten, yok çünkü. o kadar önemli bir adım değil o hacı. admincp ye, portal için menü oluşturuyor sadece. olmasada olur.