Vista Ultimate Türkçe Full-OFİS 2007 -VİSTA/OFİS CRACK-upload -EgeLeee

önce profa tıkıla ne derse evvet ok
sonra
ID00030 tıkıla ne derse evvt
bu adımlarda bir sorun oluyor crack dosyasında

profa tıklayınca yükle diye bir buton var ona tıklayınca pencere hemen kapanıyor
diğeri içinde aynı şey geçerli neden kaynaklandığını söylerseniz sevinirim.

paylaşımların çok güzel. ellerine sağlık

Sorunsuz paylasımlarım ve ben hep burdayım..teşekkürler

dostum elimde 1gb ram,160 hdd,383 mb ekran kartı,2.0ghz amd 64 x2 işletim sistemi var,sizin yorumunuz ne olur şuan vista basic var ve premium yada ultimate kuracağım +ultimate kursam 64 bit mi kurayım?

Ultimate kurmanı tavsiye ederim aama ram yükseltsen daha güzel olacaktır.2 gb gibi.
eger sistem işlemcin yani 64 destekliyorsa hiç düşünme derim tabii gene ram 2 gb enaz olmalıdır..

sistem active olmuyor arkadaşlar boşuna indirmeyin ben indirdim kurdum lanet olsun indirmeseydim cracler çalışmıyor hiç biri burda kandırılıyoruz

teşekkür ediyorum dostum paylaşım için.İndirdim kurdum herşey güzel.Yanlız içindeki serial işe yaramadı cracklıcaz artık ne yapalım

sakaln45 arkadaşım indirdim kurdum işte görüntü

az8ar7.jpg

kardeşim bunun rar şifresi nerede diye soruluyor tıkla yanda görürsün diyeceğine yazı versende bizde alsak ordan çokmu zor acep bu arada emege saygı saol birde açarsak dahada çok teşekkür ok lütfen yönlendirmeyin dirak yazın :)

osif 2007 nin linki nerde. ben göremedimde.

paylaşım için teşekkürler

Öncelikle yazdigin mesaja tesekkür ediyorum:D:D:D

Allah seni ne yapisin yaw Muaha allahtan mesaj yazarken klavye nerde diye sormamisin:durdurun hemde osif linki yok office linki war mauah nasil göremedin en az 6 link war büyük basari hackhell in demir basi ilan ediyorum :D

Boşver kardeş önemli değil..aldırma..iyi forumlar,teşekkürler

bunu crack dosyasının rar dan cıkarma şifresi nedir??

ofis 2007 yi 2 gündür uğraş indir bir sürü hata veriyo açılma kurulma diye bir şey yok bu ne ya

Geri