Vista Ultimate Türkçe Full-OFİS 2007 -VİSTA/OFİS CRACK-upload -EgeLeee

Emeğine sağlık arkadaşım, şimdi indiriyorum

İndirdiğimiz bu pakette Home Premium Tr mevcut mudur, kurabilir miyiz ?

Herhangi bir program vs. vlite yardımıyla buraya entegre edildi veya program çıkartıldı mı ?

Office Türkçe mi dir ?

Şu anda orjinal Vista kullanıcısıyım (ing) ve ürün anahtarım da var. Orjinal sistem kurulu pcime format atıp, burdan Türkçe vistayı kurduğumda aynı anahtarla aktivasyon yapıp, sistemimi yine orjinal olarak kullanabilirmiyim ?

Bu sorularıma da cevap alabilirsem memnun olurum, tekrar teşekkürler..

teşekkürler böylesi herzaman bulunmuyor eline sağlık :)

Arkadaşım bütün dosyaları indirdim ve 2.5gb boyutunda ' vista_imaji.nrg ' adında bir dosya oluştu

Bunu vlite ile modifiye etmek istedim ama vlite bu türü desteklemiyor

İndirdiğim bu dosyayı vlite ile açmak için hangi formata çevirmem gerekiyor ya da nasıl açarım ???

Yardımlarınızı bekliyorum..

Çok saol dostum harika paylaşım ...

indiriyoruz bakalim nolcak... :))

partları indirdim bi part 4 te hata verdi onuda tekrar indirince düzeldi butür sorunlar zaten rapidden indirirken meydana gelir yani dosyalar saglam arkadaşlar yalnız crak olayı ilk başta yapınca çalışıyo yani etkinleştirme oluyo yalnız sp1 ve sp2 den sonra çalışmıyo yani korsana alıyo anlıcanız şekilde sölim,ama çözümünü buldum vistayı kurduktan sonra daha önceden sp1 ve sp 2 yi microsoftun sitesinden bi flas bellege indirin vistayı kurduktan sonra güncelleştirmeleri beklemeden siz sp1 ve sp2 yi yükleyin daha sonra bu crakei çalıştırın büyük ihtimalle yine etkinleştirme yapmayacaktır o zaman vista loader diye bi cack programı var onu masa üstü belgelerime kurup çalıştırın bu sefer tamamdır,ayrıca bu işin püf noktasına geliyorum arkadaşlar kurulum esnasında kesinlikle serial girmiyoruz buna dikkat edelim yoksa crack çalışmaz,crak olayı da ne derseniz craklerin çalışma mantıgı biosunuzun reg ayarlarında küçük bi oynama olayıdır teknik konuşupta anlaşılmamak istemedimden basitçe söyledim anlayasınız diye,reg ayarlarının güvenlik açığı vs gibi şeylere sebep olacanı düşünüyosanız kurmayın derim ama basit türk mantığı gibi atın ölümü arpadan olsun derseniz kurun ben atın ölümü arpadan olsun dedim kurdum sorunsuz kullanıyorum

rar passı ndn rapide koyarsınız anlamıyorum :S

indiriyorum eline sağlık ama çok yawaş iniyor

Geri