Watermark Factory 2 - Resim Üzerine Yazı Yazma Programı

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Watermark Factory

Watermark Factory programı sayesinde resim Telif haklarınızı koruyabilir , bilgi hırsızlığının önüne kolayca geçebilirsiniz. Basit şekilde resim açıklamaları veya logolarınızı resimlerinize ekleyebilirsiniz.Program kolay bir arayüze sahip olduğu için kullanmak çok kolay. Bir kaç saniyede , çok sayıda resminizi damgalayabilirsiniz.

Program sayesinde neler yapabilirsiniz ?

* Fotoğraflarınıza tarih bilgisi ekleyebilirsiniz
* Görülebilir filigranla bastığı sitenizin URL adresi veya logosuyla telif hakkınızı koruyabilirsiniz.
* Web için dijital resimlerinizi hazırlayabilirsiniz.
* Resimlerinizi BMP, GIF, JPG, TGA, PNG formatlarınından herhangi birine dönüştürebilirsiniz.
* Birçok resimi yeniden isimlendirebilirsiniz.
* Açıklamalar ekleyebilirsiniz.

Programın Kullanımı

Sizlere önce programı tanıtmak , sonrasında da kendi web sitesinizin ismini veya logosunu nasıl ekleyebileceğinizi resimlerle göstermek istedim. Umarım faydalı olur …

1zck2np.jpg

Gerekli Ayarlamaları Watermarks Bölümünden Yapacagiz..

2mepwtw.jpg

aa9f9y.jpg

Birkac Örnek:

whjoee.jpg

nmjln7.jpg

2mq496r.jpg

zuo7eb.jpg

* Crack Mevcut *​

Merak Edenler İçin; Paralar Benim :hhsigara​

Tskler Eline Saglik Boyle Bisey Ariyordum Tam........ ilk benden olsun Tsk

Eline sağlık.Birde bu dosya içine resim koymayı(Angelina jolie) yada yazı yazmayı nasıl yapabiliriz.

konuyu krizden once verdim :D

Eline sağlık.Birde bu dosya içine resim koymayı(Angelina jolie) yada yazı yazmayı nasıl yapabiliriz.

kalssor seceneklerinden gizli dosyalri goster olarak ayarla:

daha sonra bahsi gecen klasoru bi incele içinde desktop ismli bi jpeg dosyasi var.. onu sil yerine kendi yaptigin bi jpej dosyasini klasor içine at ama cok dikkat: attigin dosyanin adıda desktop olcak yoksa görünmez.. bir nokta daha resmin gizli olmasi grekiyor daha sonra gizlilkatarlarini eski haline getir ki sistem dosyalari gorunmesin ;)

% 98.99 olunca hata verdi indiremedim kardeş yaa :(

Emeğine Sağlık...

emeğine sağlık.teşekküler

Geri