Arpej
♪ iяяєpℓαcn
Watermark Factory
Watermark Factory programı sayesinde resim Telif haklarınızı koruyabilir , bilgi hırsızlığının önüne kolayca geçebilirsiniz. Basit şekilde resim açıklamaları veya logolarınızı resimlerinize ekleyebilirsiniz.Program kolay bir arayüze sahip olduğu için kullanmak çok kolay. Bir kaç saniyede , çok sayıda resminizi damgalayabilirsiniz.
Program sayesinde neler yapabilirsiniz ?
* Fotoğraflarınıza tarih bilgisi ekleyebilirsiniz
* Görülebilir filigranla bastığı sitenizin URL adresi veya logosuyla telif hakkınızı koruyabilirsiniz.
* Web için dijital resimlerinizi hazırlayabilirsiniz.
* Resimlerinizi BMP, GIF, JPG, TGA, PNG formatlarınından herhangi birine dönüştürebilirsiniz.
* Birçok resimi yeniden isimlendirebilirsiniz.
* Açıklamalar ekleyebilirsiniz.
Programın Kullanımı
Sizlere önce programı tanıtmak , sonrasında da kendi web sitesinizin ismini veya logosunu nasıl ekleyebileceğinizi resimlerle göstermek istedim. Umarım faydalı olur …
Gerekli Ayarlamaları Watermarks Bölümünden Yapacagiz..
Birkac Örnek:
Watermark Factory programı sayesinde resim Telif haklarınızı koruyabilir , bilgi hırsızlığının önüne kolayca geçebilirsiniz. Basit şekilde resim açıklamaları veya logolarınızı resimlerinize ekleyebilirsiniz.Program kolay bir arayüze sahip olduğu için kullanmak çok kolay. Bir kaç saniyede , çok sayıda resminizi damgalayabilirsiniz.
Program sayesinde neler yapabilirsiniz ?
* Fotoğraflarınıza tarih bilgisi ekleyebilirsiniz
* Görülebilir filigranla bastığı sitenizin URL adresi veya logosuyla telif hakkınızı koruyabilirsiniz.
* Web için dijital resimlerinizi hazırlayabilirsiniz.
* Resimlerinizi BMP, GIF, JPG, TGA, PNG formatlarınından herhangi birine dönüştürebilirsiniz.
* Birçok resimi yeniden isimlendirebilirsiniz.
* Açıklamalar ekleyebilirsiniz.
Programın Kullanımı
Sizlere önce programı tanıtmak , sonrasında da kendi web sitesinizin ismini veya logosunu nasıl ekleyebileceğinizi resimlerle göstermek istedim. Umarım faydalı olur …

Gerekli Ayarlamaları Watermarks Bölümünden Yapacagiz..

Birkac Örnek:

* Crack Mevcut *
Merak Edenler İçin; Paralar Benim :hhsigara