Win 7 Nasıl Buldunuz ?

Win 7 Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    359
xp ne zaman kullanılmaz hale gelicek, güncelleme isticek msnler gibi bende o zaman bırakıcam xp'yi valla :D :)

Daha Tam gelişmemiş eksikleri var adamı Hasta eder Ha Vista Ha bu Viztaya göre Biraz Hızlı...
Ben şuan için geçmeyi düşünmüyorum.
deneme Sürümü gönderdiler denedim.
XP Profesyonel daha iyi programlarla uğraşanlar için.

Bilgisayarı olana 10 numara! Ama maalesef bu kitle dünyada azınlığı teşkil ediyor. Mesela büyük alımcılara bakalım: devlet... Geçenlerde hastaneye gittim. Bilgisayarda ya 2000 yüklü yahut XP. XPliler de kasılıyor hani. Ama hastanenin kullandığı programları kaldıyor, kullandırıyo mu? O zaman ne gerek var ek bütçe oluşturup bilgisayarları yenilemeye? Vergimizi İntel'e AMD'ye Windows'a yedirmeye?

Biz fantazi tutkunları kullanırız. AMA KORSAN :D :D :D

Gerçekten Güzel ama...

Gerçekten güzel ama sinir bozucu bazı şeyleri çözemedim o yüzden de yeniden XP'ye dönüyorum...
1- Görev çubuğundaki pencereler üst üste duruyor XP'deki gibi ayarlamayı beceremedim.
2- Driver sorunlarını çözüyor ama yazıcılarda bunu beceremiyor. 3 yazıcımın 3.nde de sorunlu.
3- Ağdan XP yüklü diğer bilgisayarları görmekte sorunlar çıkarıyor...

Bunların dışında oldukça başarılı bence...

hızlı gayetde guzel hosuma gıttı artık xp cöpe dıyebılırız

harika ben cok begendim bundan sonra da xp ya da wistaya dönmeyi düsünmüyorum... ama bu win7 loader filan yukledikten sonra update yapabiliyor muyuz? benim wn7 yi orj gösteriyor ama guncelleme yapmıyorum yakalanmayak diye sizce yapsam sıkıntı olur mu :)

Bence hiçde iyi değil bişi yükleyecemizde saçma sapan onay soruyo yani vista ile aynı dertleri taşıyo görsellik konusunda tamam harika ama saçma sapan işlem yapıyo mesela ağ kurulumu çok zor xp ile win7 ye ağ kuramadım inanın 10 dk dayanamayım xp ye geri döndüm bence win7 de out olacak hayatımda böle rezalet görmedim adamlar milyon dolar harcıyo ama bir sormazlarmı neyini beğenmiyosunuz diye bence rezaler bu xp daha 5 yıl kesin 1 numara kalır burda tersini düşünenler olsa bile inanın göreceksiniz rezalet ama driver görüntü olarak xp den 1 adım öndeler fakat kullanım kolaylığı olarak bence kötü wahh wahh bill gates okadar para çöpe gitmiş :(

performans :
vistayla karsilastirma yapmaya bile gerek yok.
temiz bir XP gibi calisiyor.
acilis-kapanis hizlari xp den daha iyi.
gecersiz islem vs yapmadi simdiye kadar. daha stabil.
gorsel efektler memnun edici.
driver meselesini epey halletmisler. kendisi buluyor, guncelliyor.
ben memnun kaldim.
yolum hic vistaya dusmedi.
elveda xp, seni sevmistik....

Başarılı....

Güvenliğinin oldukça iyi. XP nin güvenlik açıkları artık İllallah detirmişti.FAkat 7nin donanim destegi ile ilgili eksikleri var bunlarinda ilerde çıkacak servis paketleriyle giderileceğini düşünüyorum...Ayrıca Tümleşik ağ bağdaştırıcıları ve ses cipsetleriyle ilgili ciddi sıkıntıları var.

bazı arkaaşlar ,herşeyde onay istiyor diyor ,.arkadaşlar bu onay sormayı siz kendiniz kaldırabilirsiniz bunlar sorun değilki denetim masasından ayarlarsınız onay denetleme yi kaldırın olsun bitsin

fıstık gibi windows. vistayı da xpyi de kullanmış biri olarak windows 7 içlerinde en iyisi diyebilirim.

daha da vista veya xp yüklemem.

windows 7 yi hackhellde buldum :001_rolleyes: gayet iyi ve yeteri kadar hızlı ben memnunum hem görsellik ve hem pratiklik açısından diger sistemlere göre çok çok başarılı

deheştül muazzamul harika.gerçekten bill aco iyi iş çıkarmış

Geri