Windows 7 Aldatma

visual studio 2005 ve deamon tools da bende de uyum sorunu çıkardı ama genel anlamda bence windows 7 vistayla kıyaslanamayacak kadar ii :)

arkadaşım bende şuan xp kullanıyorum ama nedeni sadece online oyunlar oldugu içindir birde yeni laptop aldım ondan xp kullanıyorum yoksa 50 kere geçmiştim win7 ye...

arkadaşım bende şuan xp kullanıyorum ama nedeni sadece online oyunlar oldugu içindir birde yeni laptop aldım ondan xp kullanıyorum yoksa 50 kere geçmiştim win7 ye...

eğer laptop un eski değilse win 7 gayet düzgün çalışıyor..

bendede 3gb ram var 2,25 gözüküyo çözemiyorum hala 32 bit ultimate 7

Windows 7 uyumluluk bakımdan da her bakımdan da süper bir işletim sistemi olmuş ki microsoft ile aram pek iyi değildir :) Teknik olan programlarım dahi son derece stabil ve uyumlu bir biçimde çalışıyor. Betasından beri kullanıyorum ve şimdi full sürümünden yazıyorum. Uyumluluk modunda tam XP desteğinin olması da başka bir artısı tabi.. Donanım kaynaklarını da son derece verimli kullandığını söyleyebiliriz.. Vista kullanıcıları tereddütsüz Windows 7 ' ye geçmeli.. XP kullanıcıları da sistem gereksinimleri karşılıyor ise hiç durmasın derim.. Programlar konusunda tereddüt etmeyin arkadaşlar vistada çalışan her program tereddütsüz win7 de de çalışıyor , XP uyumlu programları da çok uğraştım kuramadım bir türlü Win7 ' ye diyen olursa ( ki hiç rastlamadım bu zamana değin :) , Win7 'nin XP Modunu bir inceleyip kursunlar.. İçimde kalmasın Win7 ' ye olan aşkımı haykırdım :) Umarım faydalı olmuşumdur esen kalın...

ben winvista sp1 kullanıyorum kasılma yok bir derdim yok. win 7 rc kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. rtm sürümleri diye yayınlananların çoğu (ç)akma nereden biliyon felan diyen arkadaşlar iso dosyalarını biraz incelesinler... Uyumsuzluk konusuna gelince win7 projesi beta yayındayken ne denmişti " çalıştırmadığı program olmayacak, vista uyumlu programlar içindi .. "

Dikkat Win7 ile geliştirilmiş olarak gelen UAC sizi sıkıntıya sokabilir dikkat ediniz.

ben winvista sp1 kullanıyorum kasılma yok bir derdim yok. win 7 rc kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. rtm sürümleri diye yayınlananların çoğu (ç)akma nereden biliyon felan diyen arkadaşlar iso dosyalarını biraz incelesinler... Uyumsuzluk konusuna gelince win7 projesi beta yayındayken ne denmişti " çalıştırmadığı program olmayacak, vista uyumlu programlar içindi .. "

Dikkat Win7 ile geliştirilmiş olarak gelen UAC sizi sıkıntıya sokabilir dikkat ediniz.

Madem vista kullanıyorsun bence sp2 ye geç içindeki temizleme aracı ve Ram temizlemesi iyidir ve uyumluluk bakımından XP gibidir...
SP2 de çok az RAM tüketir
Ben şu an win7 kullanıyorum vistadada ilkten böyle uymsuzluk sıkıntılar vardı ama HizmetPaketleriyle düzelttiler....
Selametle...

Bende bir tek Daemon tools sorun veriyodu oda artık uyumlu versiyonu çıkardı şimdi hiç sorunum yok çok şükür takır takır çalışıyo içinde bimilyon tanede program var hiç uyumsuzluk yaşamadım daemon dışında..

konuyu yazan arkadas rahmetli heralde ama yinede uyumsuzluk cekenlere yardim edeyim,
yukleme sorunu yada calistirma sorunu yasayan arkadaslar: programi yuklerken yada calistirirken,sag kilik ile yonetici olarak calistir komutunu kullanin.
saygilar.

walla arkadaşım sizde sıkıntı var galiba ben hem laptop a hemde masaustune kurdum win7 7600RTM 40-45 gundur kullanıorum hiç bi driver ve programla ilgili sıkıntım olmadı ki dediğiniz programların hepsi bende de yuklu :) sanırım sizin windows ta bi sıkıntı var...

lisanslı vista ultimate sp2 yi bıraktım denemek için win 7 ultmate x86 kurdum..toshiba laptop core 2 duo 2 gb ram..sadece denemek için kurmuştum crackledim.deneyip kaldıracaktım güya ama sonuç mükemmel.şuan win 7 vistadan daha iyi bence uyumsuzluk sorunuyla karşıloşmadım hiç..

uyum sorunu falan yok basit bir biçimda glişmiş ayarlardan xp modunda yada vista sp2 modunda calıstır dıyosun her programı calıstırıyor. hatta vistada calısan herseyı direk calıstırıyor. sen kendin becerememıssındır yada kullandıgın surumle ilgili kısıtlamalara maaruz kalmışsındır. ben kullanıryorum sneın kuramadıgın her programı tek tek windows7 de calıstırırm. onu gecceksın. vistadan sonra cok yol katettı mic. bosuna kotuleme. insanlar bısey war sancak. taş gibi calısıyor. ayrıcada kuullandıgın programların windows 7 uyumlu olması grekır windows 7 nın onlara uyyması grekmez. mantık olarak windows için hazırlanıyor programlar uyum sorunu burda windowsun değil tamamen programlarındır.

uyumsuzluk gösterdiği programlara sağ click >>> özellikler >>> uyumluluk >>> en altta yönetici olarak çalıştır sekmesini seç bir daha uyumsuz demez.

walla arkadaşlar, microsoft'a kayıtlı win7 beta test kullanıcısıyım. ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hem de 4 adet laptop war ve hepsine yükledim. şu ana kadar bir kere yaşadım uyumsuzluk sorunu o da dandik bi çin malı mp4 çalar wardı. driveri sorun yarattı. win 7 o kadadar kolay ki uyumluluk modu seçeneği zaten kendisinde war. direk uyumlu çalıştır diyorsunuz o da çalıştırıyor. arkadaşın söylediği programlardan unlocker ve nod32 yi ben de kullanıyorum. bana hiç sorun yaratmadı. sıkıntısız yükledim ve kullanıyorum. ayrıca daemon tools da kullanıyorum. vista ve win 7 ile uyumlu olan lite sürümü war. onu kullanın sorun yaşamayın. pro da kurdum ama cracki tam çalışmadığı için kaldırmak zorunda kaldım.

windows 7, microsoftun yaptığı gelmiş geçmiş en iyi iştir. ( mac ile kıyaslanmaz ama.....)

Hay hay...
tune up 2009,unlocker 188,mod 610,visual studio 2005,Eset NOD32 Anti-Virus Business Edition 3.0.684.0,netstumbler ve VMware daha vardır ama benden bu kadar Bunlar için XPModu yükleyin diyorlare ama o zamanda gene RAM tüketiyor dolayısıyla 2gb ram olması gerek.

Canım Kardeşim Bende Bir Hafta Oldu Kuralı Başlarda Tereddüt Ettim Ama.
Zaten Diğer İşletim Sistemlerimin Yedeğini Almıştım,Birşey Olursa Diye Neyse Konumuza Dönelim.
Kurdum Herşey Normal Sadece Ses'de Sorun Oldu Onu Biraz Araştırma Yaparak Ses Driver'ını Bulup Kurdum.
Daha Sonra Üzerine Kurduklarım

1 - SQL SERVER 2008 Developer Edition
Sağ Tıklayıp Yönetici Olarak Kurdum,
Daha Sonra SQL SERVER 2008 SP 1 Yükledim

2 - Visual Studio 2008 Team System.
Sağ Tıklayıp Yönetici Olarak Kurdum,
Ayrıca Visual Studio 2008 SP 1 Yükledim.

3 - Microsoft Office 2007 Enterprise
4 - Eset Smart Security 4 Son versiyonu Türkçe
5 - Nero 9 Micro Türkçe
Ve Tabii En Sonunda Windows Update İle Bütün Güncellemeleri Yükledim.

İşlemcim Intel Core 2 Duo E6400 2.13 Ghz
Ram 1,00 GB

Yukarıda Saydıklarımın Dışında Bir Sürü Program Yükledim Hiçbir Sorunum Yok,
Sadece Inca Webcam Maalesef Daha Inca Windows 7 Driver'ını Çıkarmadığı İçin Kuramadım.
Tabii Son Olarak Ne Olur Olmaz Diye Bi Güzel Yedğini Aldım.

Deymeyin Keyfime.

Herşeyi Devletten Beklememek Lasım,
Koskoca Microsoft Windows 7'yi Boşuna Çıkarmadı Xp'Den Vede Vistadan Daha İyi Olduğunu Rahatlıkla Söyleyebilirim.
Senin Sorununun Daha Çok Kişisel Olduğunu Düşünüyorum.
Saygılar.

win 7 kesinlikle 1 numara ... benm tek sorunum diablo 2 çalıstırmamasıydı ama nette 10 dk mı ayırıp patch buldum yani sorun halloldu süper bir sistem

bence son derece iyi

mikisoft betayı yayınlamadan once torrentlerden bulup indirdim kurdum ogun bugundur kullanıyorum ve kullandıgım hiç bir programda sorun cıkarmadı aksine oyunlarda xp yada vistaya oranla daha iyi performans veriyor en begendiğim ozelliği de donanım driverlarını hatta donanımla ilgili bazı yazılımları (bunların cogu ms.donanımlar o ayrı) kendisi update ile otomatik indiriyor bence 10 numara işletim sistemi olmuş helal olsun adamlara. uyumluluk sorunu var diyen arkadaşlarda araştırsın uyumsuz programların mutlaka win7 versiyonu ayrıca vardır yoksa bile mecburen yakında yayınlanır

Geri