Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

arkadaşım rapidshare linklerinin bazıları sorunlu. yenileyebilirmisin acaba..

Teşekkür ederek başlıyım bi sorum olcak benim bende acer loptop aldım home premıum 64 bit işletim sistemi ama acer içine maşalllah 70 tane sey yüklemiş aletin acılması bile 2 saat sürüyo acerı arayıp sade bi win 7 istediğimi söyledğimde mümkün olmadığını kendim sadece recovery disk oluşturabileceğimi sölediler oda zaten bunun aynısını yapıyomuş başka yerlere sorduğumda eğer win 7 nin oem sürümünü bulursam onu yükleyip aynı ürün anahtarını kullanabileceğimi sölediler bu paylaştığın çalışma oem mi yani kurabilirmiyim pc ye ,ürün anahtarını kabul eder mi ?Hotfile linkleri ekledim cevabını bekliyorum

öncelikle eline sağlık fatih..bnde orjinal home premium var fakat hp saolsun anlamsız tonlarca şeyde var.. ürün anahtarını girdiğimizde crack yapmaya gerek varmı?

Teşekkür ederek başlıyım bi sorum olcak benim bende acer loptop aldım home premıum 64 bit işletim sistemi ama acer içine maşalllah 70 tane sey yüklemiş aletin acılması bile 2 saat sürüyo acerı arayıp sade bi win 7 istediğimi söyledğimde mümkün olmadığını kendim sadece recovery disk oluşturabileceğimi sölediler oda zaten bunun aynısını yapıyomuş başka yerlere sorduğumda eğer win 7 nin oem sürümünü bulursam onu yükleyip aynı ürün anahtarını kullanabileceğimi sölediler bu paylaştığın çalışma oem mi yani kurabilirmiyim pc ye ,ürün anahtarını kabul eder mi ?Hotfile linkleri ekledim cevabını bekliyorum

tabiki hiç sorun yaşamazsınız indirin ve size uygun olan home premium 64 bit sürümünü kurun

kolay gelsin:)

öncelikle eline sağlık fatih..bnde orjinal home premium var fakat hp saolsun anlamsız tonlarca şeyde var.. ürün anahtarını girdiğimizde crack yapmaya gerek varmı?

hayır yok ama home premium sürümünü kurar ve ürün anahtarını girersen crack yapmana gerek kalmaz:)

sorunsuz bi şekilde indirdim cd ye çekiyorum..konuyla ilgilenmene bakarsak kurmada da bi sorun yaşanacagını sanmıyorum tekrar tşkrler..emeğe saygı :thumbup1:

merhaba. öncelikle böyle bir paylaşım için teşekkürler. fakat ben tüm partları indirdim. çıkartırken 20. partta hata veriyor. crc dosyası bozuk diye. 2 defa indirdim rapidshare den ve hotfile den.

teşkürler kardeş emeğe saygı ben indirdim kurdum ve gayet güzel çalışıyor tek dvd hem 32 bit ve 64 bit bulunuyor ben şimdi 64 biti kurdum sorusuz çalışıyor

merhaba. öncelikle böyle bir paylaşım için teşekkürler. fakat ben tüm partları indirdim. çıkartırken 20. partta hata veriyor. crc dosyası bozuk diye. 2 defa indirdim rapidshare den ve hotfile den.

crc hatası konusunda googledan çözümleriyle alakalı yardım alabilirsiniz

ama en iyi çözüm bir süre bekleyip tekrar indirmektir.bu hata dosyanın bozuk inmesindende kaynaklanabilir.partlarda bir problem yok sunuculardan kaynaklı problemler oluyor..

yeni bir hp leptop aldım window7 home premium sistemli..hdd kendime göre ayırmak ve ultimate yüklemek istiyorum..fakat format sırasında gelişmiş yükleme dediğimde 4 bölüm çıkıyor karşıma..
bölüm F: sistem 160mb
bölüm C: birincil.. normal win7 yüklü olduu kısım 280gb
bölüm D: birincil.. bunda da recovy kısmı var 12gb
bölüm E: birincil.. hp_tools 100mb

sadece C ye kurmama izin veriyor ama bn istediğim kadar kısımlar oluşturmak istiyorum bunun içinde önyükleme cd sini falan takın diyor..
bilgisi olan ?

yeni bir hp leptop aldım window7 home premium sistemli..hdd kendime göre ayırmak ve ultimate yüklemek istiyorum..fakat format sırasında gelişmiş yükleme dediğimde 4 bölüm çıkıyor karşıma..
bölüm F: sistem 160mb
bölüm C: birincil.. normal win7 yüklü olduu kısım 280gb
bölüm D: birincil.. bunda da recovy kısmı var 12gb
bölüm E: birincil.. hp_tools 100mb

sadece C ye kurmama izin veriyor ama bn istediğim kadar kısımlar oluşturmak istiyorum bunun içinde önyükleme cd sini falan takın diyor..
bilgisi olan ?

c: sürücüsünü bölmene izin veriyordur ama ilk önce c:yi temizle sonra tekrardan oluştur.
neyi yapamadığınızı tam anlamadım.

Dostum emeğin için teşekkürler. Hotfile dan dosyaları indirdim,fakat dosyaları açarken 20.part için password soruyor.

Dostum emeğin için teşekkürler. Hotfile dan dosyaları indirdim,fakat dosyaları açarken 20.part için password soruyor.

crazytim in dediği gibi o crc hatasıdır çözümü için tekrar indirmeyi deneyin

CRC hatasının çözümü için googledan arama yapabilirsiniz.

İndirmeye başladık inşallah bi sorunla karşılaşmayız..

üstat buna uyan bi crack yok mu ?

bendekilerin hiç biri uymadı .. !

Geri