Windows FiestaXP SP3 Katılımsız Kurulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi download işlemi bitti açtım ama bi sorun yok bende acaba sen eksik indirmiş olmayasın!

edit: beyler çalışıo cd'ye çektim iş yerimde kurdum gayet güsel alışıo cd key istemio

:sigara:

degerli arkadaslar windows un fiesta surumunu kuran yada kuracak olanlara duyurulur.bu surumu sunan arkadas sıstemde cok fazla acık bırakmıs ısteyerek yada ıstemeyerek(ornegın sıstemın ıcerısınde 3 farklı kullanıcı hesabı otamatık etkınlestırılıp bu kullanıcılara butun portları acmıs) bu sadece benım gordugum emınım daha bır suru vardır....

birolxxx' Alıntı:
degerli arkadaslar windows un fiesta surumunu kuran yada kuracak olanlara duyurulur.bu surumu sunan arkadas sıstemde cok fazla acık bırakmıs ısteyerek yada ıstemeyerek(ornegın sıstemın ıcerısınde 3 farklı kullanıcı hesabı otamatık etkınlestırılıp bu kullanıcılara butun portları acmıs) bu sadece benım gordugum emınım daha bır suru vardır....

ne demek istediğini anlamadım ama ben kurdum gayet güsel çalışıo:hhman:

paylaşim cok güzel tşkm edrim arkaadşimm biraz sorunlu bir sürüm oldugu dogruuu kulllanicilarin dikkatine:D

Werilen linqden indirdim we test ettim Sorun yoq gayet normal qullanılmaqda Port achma olayına gelince sachmalamayn..
qullanıcıya port achma vs. bishe yoq osenin modeminden qaynaqlanmasın we 0 bir win qurunca hangi ishlemleri yapıosanıs bunda da yaparaq gayet stabil bi sürüm elde edilebilir..

Qonunun bashını Bosh Bıraqdıqcha sachmalayan choalıor bu nedenle qapattm..

Beyenen Tsk Basar paylashan arqadashlara Try Thnx..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri