Windows Vista (ultimate) Crack

abi 64 bitte az önce denedim işlem tamamdır teşekkürler hürmetler

S.a Bendede Crack Yapana Kadar Sorun Yoktu Crack Yaptıktan Sonra Mavi Ekranda Royal.Sys Hatası Vermeye Başladı. Araştırma neticesinde sorunun Donanım Kaynaklı Olduğunu gördüm.
C:\Windows\System32\Drivers in icinde bulunan Royal.sys nin adını royall.sys olarak değiştirdikten sonra Vista Açılıyor. Fakat Crack Geçerliliğini yitirmiş vaziyette bu tip donanım kaynaklı sorunla karşılaşıp sorunu çözen ve aktivasyon yapan arakadaşlar varsa bi el atsınlar.

S.a Bendede Crack Yapana Kadar Sorun Yoktu Crack Yaptıktan Sonra Mavi Ekranda Royal.Sys Hatası Vermeye Başladı. Araştırma neticesinde sorunun Donanım Kaynaklı Olduğunu gördüm.
C:\Windows\System32\Drivers in icinde bulunan Royal.sys nin adını royall.sys olarak değiştirdikten sonra Vista Açılıyor. Fakat Crack Geçerliliğini yitirmiş vaziyette bu tip donanım kaynaklı sorunla karşılaşıp sorunu çözen ve aktivasyon yapan arakadaşlar varsa bi el atsınlar.

Bu crack kullanmaya başladığımdan belli ne böyle bir sorunla karşılaştım ne'de başka bir kişiden duydum. Crack'den dolayı olduğuna eminmisin ?

Pek yardımcı olamıyacağım fakat senin için araştıracam. Böyle bir sorunun çözümünü bulmakta pek kolay gelmiyor bana çünkü yaklaşık 1 yıldır ilk defa duyuyorum. Büyük ihtimal senin vistanda bir sorun var. bozuk veya eksik v.b. şekillde dosyan vardır. Crack kuruncada o belirtiğin dosyalarda cakışma olmuş olabilir. Bence sen en iyisi pc'ni formatla ve crackle bu sefer bir sorunla karşılaşmazsın.

Sorunu Çözdüm XareoN aslında bir çok kişinin karşılaştığı bir sorun sadece benim karşılaştığım bir sorun değil Herneyse Nvidia Chipsetli Pcler Bu tip sorunla Karşılaşıyorlar.

Benim Gibi Bu tip sorunla karşılan arkadaşlar olursa;

Nvidia Chipset Driverlarını Kurarken Smbus denetleyicisinin Sürücülerini Kurmayın.

Sorunun Şu Anlık Tek Çözümü Bu.

Yardımlarınız için tşk.

Sorunu Çözdüm XareoN aslında bir çok kişinin karşılaştığı bir sorun sadece benim karşılaştığım bir sorun değil Herneyse Nvidia Chipsetli Pcler Bu tip sorunla Karşılaşıyorlar.

Benim Gibi Bu tip sorunla karşılan arkadaşlar olursa;

Nvidia Chipset Driverlarını Kurarken Smbus denetleyicisinin Sürücülerini Kurmayın.

Sorunun Şu Anlık Tek Çözümü Bu.

Yardımlarınız için tşk.

Sorunu hallettiğine sevindim dostum.

arkadaş herşey için önce sana çok teşekür ederim bir sorum olacak bu carekle windos sitesinden
güncelleme yapabilirmiyiz

arkadaş herşey için önce sana çok teşekür ederim bir sorum olacak bu carekle windos sitesinden
güncelleme yapabilirmiyiz

Evet crackleme işleminden sonra Microsoft sitesinden doğrulamayı yapıyosun. Daha sonrada istediğin şekilde Güncellemelerini yapabilirsin.

eywallah. çalıştırmayı başarırsam süper

kardeş yanlışın olmasın bu crack nforce anakartlarda mavi ekran hatası veriyor bende öyle oldu başka crack buldum bunun gibi ama oda disket sürücüsünü kaybetti

:clap bende yeni deneyeceğim inşallah yaparım :clap

Sagol Arkadasim
Ben acemiyim bu craki nasil icine atacagim tarif edermisin

selam arkadaşım yürekten sana teşekkür etmek istedim eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim başarı ve paylaşımlarının devamını dilerim...))))))))

Sagol Arkadasim
Ben acemiyim bu craki nasil icine atacagim tarif edermisin

İndirdiğin dosyada vista iconlu simgeye tıklıyosun. Çalışmaya başladığında 1. sayfada göstermiş olduğum resimlerden sırayla 1. ve 2. resim çıkıyor. 2. resim ekranına geldiğinde Pc'ne restart atman gerektiğini söylüyor. Pc yeniden başlayınca vistan orjinal. Bu kadar. 3 ve 4. resimler crack işe yarayıp vistanı orjinal hale getirdiğini gösterir. :victory

selam arkadaşım yürekten sana teşekkür etmek istedim eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim başarı ve paylaşımlarının devamını dilerim...))))))))

Bende sana Teşekkür ederim arkadaşım keşke herkez senin kadar paylaşımlara bu derece saygılı olsa...

dostum ben bu crack'i kullanmıştım ama SP1'i yükledikten sonra bana aktifleştirmek için 6 gün kaldı diyor şimdi. ne yapmam lazım acaba? yardımcı olabilir misin?

üstad sen ne süper bi adamsın yav ellerie sağlık sağol....

dostum ben bu crack'i kullanmıştım ama SP1'i yükledikten sonra bana aktifleştirmek için 6 gün kaldı diyor şimdi. ne yapmam lazım acaba? yardımcı olabilir misin?

Microsoft sp hazırlarken bu tür illagel olaylarıda kapatıyo arkadaşım. Onun için ya sp yüklemiyeceksin yada yükledikten sonra o sp'de kıran başka bir işe yarar crack bulacaksın.yapcak bişey yoq..

çok süper birşey

Ben toshıba marka laptoptaki home basic yerine ultimate 32 bit versiyonu kurdum. Daha önce başka cracklerden kullandım ve 2 defa ultimate komple çöktü, yeniden kurmak zorunda kaldım. Ama bu crackla orijinallik sağlandı, şimdi herşeyi yedekleyip keyifle ve güvenle çayımı içebilirim.
İnşallah hep sorunsuz çalışır devam eder. Tekrar teşekkürler

Geri