S.a Bendede Crack Yapana Kadar Sorun Yoktu Crack Yaptıktan Sonra Mavi Ekranda Royal.Sys Hatası Vermeye Başladı. Araştırma neticesinde sorunun Donanım Kaynaklı Olduğunu gördüm.
C:\Windows\System32\Drivers in icinde bulunan Royal.sys nin adını royall.sys olarak değiştirdikten sonra Vista Açılıyor. Fakat Crack Geçerliliğini yitirmiş vaziyette bu tip donanım kaynaklı sorunla karşılaşıp sorunu çözen ve aktivasyon yapan arakadaşlar varsa bi el atsınlar.
Bu crack kullanmaya başladığımdan belli ne böyle bir sorunla karşılaştım ne'de başka bir kişiden duydum. Crack'den dolayı olduğuna eminmisin ?
Sorunu Çözdüm XareoN aslında bir çok kişinin karşılaştığı bir sorun sadece benim karşılaştığım bir sorun değil Herneyse Nvidia Chipsetli Pcler Bu tip sorunla Karşılaşıyorlar.
Benim Gibi Bu tip sorunla karşılan arkadaşlar olursa;
Nvidia Chipset Driverlarını Kurarken Smbus denetleyicisinin Sürücülerini Kurmayın.
Sorunun Şu Anlık Tek Çözümü Bu.
Yardımlarınız için tşk.
arkadaş herşey için önce sana çok teşekür ederim bir sorum olacak bu carekle windos sitesinden
güncelleme yapabilirmiyiz
Sagol Arkadasim
Ben acemiyim bu craki nasil icine atacagim tarif edermisin
selam arkadaşım yürekten sana teşekkür etmek istedim eline yüreğine emeğine sağlık teşekkür ederim başarı ve paylaşımlarının devamını dilerim...))))))))
dostum ben bu crack'i kullanmıştım ama SP1'i yükledikten sonra bana aktifleştirmek için 6 gün kaldı diyor şimdi. ne yapmam lazım acaba? yardımcı olabilir misin?