Windows Vista'dan Xp'ye Dönülmüyor...!!!

arkadaşım bende hiç sorunsuz önce vista kurduk denedim sonra xp ye döndüm
formatla sonra xp ye dön soru yaşamazsın olmazsa fdisk at

arkadaslar bende de ayni problem vardi
ama bende vista orijinal cünkü yeni bilgisayar aldim

ewet kardeşim boot cd kullanıp format atarsan istediğini kurabilirsin!

olurmu ole sey ya ben bütün gün vistayı xp ye çeviriyorum bence senin vistanda bişiy varmış

burda basit yöntem hazır vistayı sileceksin biliyorum prog ekle veya kaldırdan sil yada çökert veya da son olarak da bölümü sil XP Cdsiyle Ondan Sonra Da o Bölümü Yendiden Kur Alasana XP

benimde başıma böle bişe geldi çözümü şu. (Kesin Çözüm) Vistayı baştan kurarmış gibi kur. Vista nın kurulu olduğu diski biçimlendirmesini iste biçimlendirme tamalanıp yüklemeye geçtiği anda kasadan pc ye reset at ve vista cd sini xp ile değiştir. Kesin çözüm.

verilen bilgiler için teşekkürler arkadaşlar

arkadaşım sen denetim masasından prog ekle veya kaldıra tıkla orda göreceksin windows vista hangi sürümse onu ordan kaldır yok böle karışık diosan xp nin cdsini tak ordan vista hangi bölümdeyse eğer onu sil sildikten sonra kur alsana XP arkadaşım basit yöntem

NOT: Erostur senin vistada problem var demekki bir daha yükleme

ewt sen daha yeni mi bilion be erostur dediğim gibi yap sonra xp cd si ile değiştir alsana xp

vista CD sinden disk biçimlendirmeye kadar gel vista kurduğun bölümü sil ve kuruluma devam etmeden çık XP CDsini işte bu kadar veya elinde pardus varsa onla başla vista kurduğun yeri sil ve çıktıktan sonra XP ile başla.. işte bu kadar

ben vistadan memnunum çok daha temiz çalışıyo bi eksiği ara sıra reset atıyo makina kendine

vistanın boot dosyası kalıyor arkadaslar onu nasıl silecez hddyi arkadasın pcsine taktım ordan manuel olarak vistanın yuklu oldugu bolumu biçimlendirdim 10 mb kadar bi yer silinmiyor içine bakıyorum bomboş(gizli klasörler açık).Benim anladıgım vistan ın boot klasoru silinmiyor onu nasıl halledicez??

Directx 10 lu oyunları oynama zamanı gelmeden vista kurmak hiç akıllıca deyil.
XP yapılan her testte vistayı geçiyor ve her programı çalıştırıyor(Vista desteklemiyebiliyor)
Tasarımcılar için xp en iyisi, çoğu arkadaşım vistalı sistem alıp xp ye döndürdü.
Güvenlik açısındanda Vista hikayeden ibaret.
Olayın özü ilerde çıkacak direcktx 10 lu oyunların dışında vistanın hiçbir mantığı yok ve buda
sağlam sistem isteyen oyunlar demek yani bir ekran kartıyla bilgisayar alabileceğin değerde oyunları kastediyorum.
Yabancı bir grup tarafından tekelciliği kırmak adına directx10 xp de çalışabilecek duruma getirildi test aşamasında duyurulur.

s.a. edeler
vista kurulu bir pc ilk önce bios dan açılışı cdrom yapın daha sonra 98 cd ile fdisk attın ondan sonra xp kurulur saygılarımla

Geri