Windows Xp Hiç Olmadığı Kadar Hızlı Açılsın !! Sadece 7 Adımda !!

arfy' Alıntı:
heLL yaaa simdy bish hepsiny yapsakhda o 2000 temasyna gecmei pass gecsekh ... oLmasmııı ???

bashLykta xp hızLı acıLsn dio .... ama içerykte pc ninde hızLancaa yashyo ...

hangisi oLcak tam oLarak ??

sadece acıLıshmy hısLancakh yoksa geneLmy

2000 teması ile genel bir hızlanma ile açılışta hızlanma söz konusu olucaktır (.)
diğer yöntemler başlıkta anlatılmak istenen ile aynıdır.

Arkadaşlar Program çok Güzel
Ama çok Uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya hellboy726 abi ben nasıl senin gibi avatar yapa bilirim bana varsa linki gönderirmisin veya programı şimdiden teşekkrüler

kadir00' Alıntı:
ya hellboy726 abi ben nasıl senin gibi avatar yapa bilirim bana varsa linki gönderirmisin veya programı şimdiden teşekkrüler

photo shop 9 =)

5. Secenek haric hepsini uyguladım bekleyelim ve görelim =)

cok bilgili bir paylasim olmus tesekkurler

bunların hepsini zaten biliyordum ama bilmeyenler için iyi kaynak olmuş benim mnerak ettiğim şu msconfige girip başlangıç sekmesinin altındaki programlar arasında boş bir dosya daha var onu merak ediyorum o neci ben zannımca bi tür virüs diyorum ya siz ne diyorsunuz ?

resim2.JPG

dostm eline saglık gercekten hızlandı makine. eywallah :mad:

MüHeNDiS o bendede var ama bende ne olduğunu bilmiyorum :)

Ellerine sağlık teşekkürler

hey dostlar bana avatar nasıl yapılır gösterseniz

abicim senin yaptıklarını uyguladım. cok iyi calıştı ama bilgisayarı denemek için yeniden başlattım bilmem ne dosyası bulunamıyor yeniden başlatmak için, "r" ye basın diyo öyle öyle gidiyor. valla kurtarma cdsiyle acıyorum xp yi kuracam tekrardan ama professıonal elimde yok şimdi 98 kullanıyorum o daha hızlı :))

saol wallaha ya pc health e ihtiyacı olanlar için mükemmel :D tam bana göre :p

hellboy726 bu çalışma için sağol eline sağlık

Geri