Windows Xp Hiç Olmadığı Kadar Hızlı Açılsın !! Sadece 7 Adımda !!

hayırlısı olsun emeğine sağlık...

Saol dostum işeyarar döküman.. Bence bu yöntemlerin arasına bootvis ide eklesen daha iyi olurdu, 2-3 saniye civarı kazandırdığı söyleniyor..

öncelikle çok sagol emeğin için

peki forum arkdaslarım bu uygulamayı yapıpta

iiyi performans yakalayan varmı onlarıda görrmek isterdim sahsen

ben henüz kullanmadım saygılar...

bende aynısını yaptım bilgisayarım hızlı açılıyor ama bilgisayar açılırken dos ortamındayken "microsoft windows xp kurtarma konsolu" die extra bi seçenek çıkmaya başladı sorunu düzeltemedim

bide sistem yapılandırma programında bu seçenek çıkıyor ama silemiyorum
i136699_adsiz.JPG

tesekkurler banada bu lazımdı saol...

bilmediğimiz ne çokşey varmışya emeğine sağlık

sailor86' Alıntı:
bende aynısını yaptım bilgisayarım hızlı açılıyor ama bilgisayar açılırken dos ortamındayken "microsoft windows xp kurtarma konsolu" die extra bi seçenek çıkmaya başladı sorunu düzeltemedim

bide sistem yapılandırma programında bu seçenek çıkıyor ama silemiyorum
i136699_adsiz.JPG

bir zararı olucağını sanmıyorum aynısın benim evdeki xp home kurulu pc dede var =)

hellboy sende program ekle kaldırın başlat çalıştır kodu var mı benim ki kayboldu
neden bilmem:D

hic bir emek karşılıksız kalmaz teşekürler

çok teşekürler özellikle açılış logosunu kaldırma fikri hoşuma gitti.

paylaşım ,için tşkler...

ellerıne saglık dostum dısk bırleştırmeyı falan yapıyodum ama programların acılmasını engelliyemıyorum bunuda sayaende ogrenmiş oldum tşk ederim

sagol bu işlemler güzeldee resimler görunmuyoo onlara baksaydın resimlerle daha iyi anlaşılırdı ellerine saglık

TErcaL' Alıntı:
sagol bu işlemler güzeldee resimler görunmuyoo onlara baksaydın resimlerle daha iyi anlaşılırdı ellerine saglık

resimler üçmüş artık şimdi olmaz yarına yenilerim :)

Geri