windows xp professional 64 bit

xonox

New member
Reaction score
0
arkadaşlar meraba ben windows xp pro 64bit arıyorum. 64 bit işlemcim var home kullanıyordum şimdi pro lazım. bulabilirseniz çok sevinirim. forumlarda aradım ingilizcesi var. banada türkçe lazım. şimdiden teşekkürler

arkadasım aradıgının türkcesi yok....

evet arkadaşım aradığının türkçesi yok çok aradım çooook bulursan bizlede paylaş ben hanidir arıyom yok valla saygılar...

valla ben de çok aradım ama bir türlü bulamadım....

anladım. bende bakıcam eğer varsa sizlerle de elbette paylaşırım fakat hepinizin olmadığını söylemesi beni umutsuzluğa düşürdü açıkçası :(

ya arkadaşlar ingilizcede olur. sorun değil. ben ingilizce öğretmeniyim de başa çıkabilirim :) fakat craklı olması lazım yoksa aktivasyon istiyo. bitane indirdim olmadı 14 gün sonra kapandı. yardımcı olan veya olacak herkese teşekkürler

windows aktivasyon degince forum sitelerinde ara bulursun
bende var ama nasıl uplond edcegimi bilmiyorum
site aklımda

arkadaşlar linkler nerde bi yardımcı olun aktive noproblem yani....

merhaba bunun tek linki yokmu arkadaşlar.bi zahmet.64 bit bi denemek isterim.gerçi ultimate kullanıyorum ama 64 bit xp ilgimi çekti yani zamanım boş ve sıkıntımı atmak isterim.yenilikler hep güzeldir.saygılar

peki arkadaşlar bu ingilizce olan 64 bit pro yu türkçeye çevirme gibi bi olasılsık yokmu acaba

ya googla windowsun dılını degıtırıme fılan yazın sadece dılı ınglızce olan işletim sıstemlerınde gecerlı olan bı program var. bende rapıye upload edebılırsem etcem. bu arada activasyon ısnı halleden varmı??

arkadaşlar ben sitenin birinden indirmiştim hem 32 hem 64 bit crack diyor ama ben denemedim.elimde 32bit için daha kolay olanı var.64bit sistem kurmaya zamanım olmadı işinize yarar umarım
http://rapidshare.com/files/88772408/Antiwpa-V3.4.6_for_X64_and_X86.rar.html

Bu da 64 bit xp(trial) indirebileceğiniz link:
http://download.microsoft.com/downl...a973-0975f7fb7daf/WS03SP1_RTM_1830_PX6_EN.iso

Bu da türkçe yama arkadaşlar
http://rapidshare.com/files/8254136/Windows_XP_Multilingual_User_Interface_Pack.rar.html

5d42fb.jpg

Accept Tihe License işaretlendikten Sonra Continue Diyoruz

2ce0k0k.jpg

İngilizce İşaretli Cıkacaktır Biz Türkçeyi İşaretliyoruz ve select den de türkçeyi seçiyoruz ve daha sonra okey diyoruz bu kadar

NOT:Arkadaşlar bende başka bir siteden buldum işinize yarar umarım.Deneyenler cevap yazarlarsa bizde bilgileniriz.

64 biti ben yükledim daha hızlı oldugunu söyleyemem dosya aktarım hızı internet vs... hız farkı göremedim hatta daha yavaş
en azından 3d max render ında yavaş
32 bitlik xp pro sp2 ile 32 dakikada alınan render
64 bitlik xp pro sp2 ile 38 dakikada alındı

ben 64 biti bırakıp 32 ye döndüm

64 bit olarak orj.tr yok kardeşim fakat 64 bit bende vaar bulabilirim hatta upoload yapabilirim..isteyen varsa..tr yapmasıda çokk basit tr dosyası bende var ..xp tr isteyen varsa veririm..2-3 güne 64 biti upload yapabilirm..orj.crackli

yaa niye bu 64 bit in türkçesi çıkmamış daha yeni bi yazılım bu microsoftun 1 senedir ingilice araştırdıgım kadarıyla.ben bilgisayaarı yenii aldım 64 bit kurmak istemiştim ama hep ingilizce bulduklarım..türkçe olan varsa upload ederlerse sevinirim

arkadaslar xp 64 bit turkce yama lazim bulamiyorum yardim edermisiniz ustteki linkler kirik

Geri