:: Wireless Hacking ::

ya bunun baska yolu yordamı yok mu... burada adı geçen programlar linux iiçin mi yoksa windows için olanları var mı ya da olmayanları var mı ....? bu konuda biraz açıklama yapabilir misiniz?
kısaca bunun windowsta anlatımı war mı?

aynısını linux da var linux a da böyle bir konu açacaktım bu aralar paylaşım çok güzel!!!
lap-top zati birsürü airties görüo kullanmak lazım:d

Deneyen var mı arkadaşlar ... anlatılan şekilde yapıp başarılı olan

wireless sıfresı kıran porogram varsa lutven şimdıden tesekurler

abi herkes bi şeyler anlatıyo ama hiç biri kesin çözüm değil

arkadaşım ben broadcom chip setli bi dell inspiron 6400 e sahibim iyi hoş bts final sürümü ile broadcom destegini hallettim ancak kismette arattıgımda kendi kablosuz modemim hariç hiç bir modemi göremiyorum bunun nedeni ne olabilir yani öleki kendi modemim daha düşük sinyal verio kırmk istedigim daha güçlü ama genede bnmkini görüo kafaayı yiyecem yardım edersen sevinirim

eline saglık anlatım için net anlatım gerçekten
harika bir anlatım:biggrin

wpa ŞİFRELER KIRILAMAZMI PEKİ?

HIC ANLAMIYORUM SIZI ARKADASLAR YA BU TIP MAKALELER HERYERDE VAR HEPSI AYNI HEMEN HEMEN
BUNU OKUYUP GERCEKTEN MAC FILTRESINI ASAN ARKADASLAR VARMI.
BENIM SU ANDA GIRDIGIM KABLOSUZ AG MAC FILTRELEMESI YAPIODU AŞTIM O FILTREYI HEMDE SADECE 1 PROGRAMLA AMA FAZLA OKUNMAMIS KISA VE OZ YAZDIM.
EGER BU LUNIXDE CALISAN PROGRAMLARLA UGRASCAKSANIZ SIZ BILIRSINIZ
BU ARADA YAZAN ARKADAS UGRASMIS YAZMIS ELLERINE SAGLIK GUZELDE OLMUS TEPKIM ONA DIIL.BEN 2 HAFTA UGRASTIM O LUNIX PROGRAMLARINI KULLANMADAN SADECE WINDOWS ALTINDA PROGRAMSIZ MAC FILTRESINI ASMAK ICIN BURDAKI FORUMA YAZDIM HIC TAKAN YOK:d %100 GARANTI VERIYORUM MAC FILTRESI TEK PROGRAMLA ASILIR ILGILENENLERE...........

mac fıltresımı asmak ıstıyosun
aırodump aırtays kısmet vsvs aradın hep lunıx versiyonunu mu buldun
wındows altında nası ızınlı mac adresı ogrencemmı dıyosun
lınke tıkla http://www.hackhell.com/showthread.php?t=344037
okuyupta mac adresını bulamazsan tesekkur etme ıstemez....

iyi günler arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum.size bir sorum olacaktı..backtarack2 ile wireless hack yazınızı okudum ve gayet iyi anlayarak yapmaya koyuldum...sorunum airodump programında data bulamamak yada sadece birkaç adet data bulmak..bunu aralıklı olarak 2 gün denedim ama hiçbir traffic yakalayamadım. fakeauth yaptım fakat yinede olmadı.kartdan veya ayarlarından kaynaklanan br problem oldugunu düşünüyorum.bana destek olmanız temennisi ile mesajınızı bekliyorum saygılar

MERHABALAR BEN WİRELESS MODEM ŞİFRE KIRMA İŞLEMİ Nİ TAM OLARAK ANLAMADIM NET BİR ANLATI MI YOK MUDUR VEYA PROĞRAMI YOKMUDUR. BENDE ŞU PROĞRAM VAR Network Stumbler AMA BU PROĞRAM DA SADECE SİNYA SEVİYESİ VE HANGİ ŞİFRELEME VAR ONU GÖSTERİYOR ÖRNEĞİN (wep - wpa) GİBİ BİLGİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

e peki burda kullanılan programlar haniii ?????

ya arkadaşım wlan var ise neden başkasınıni ile ugraşıyorsun hobi olsun diyemi

teşekkürler deniycem

:saskinteşekkürler deniycem kapsamlı bi konu umarım yapabilirim

:S falla bu kadar uğraşmaya deymez gibi gelior bana.. ben kendi wirelessımda mutluyum.. yinede sagol aga :D

Geri