:: Wireless Hacking ::

yaf airmon script nerden bulcaz bize bi link versen tam süper olcak

vallaha bolca emek vermişsin ama bu işi yapamayacam çok uzun geldi bana eline sağlık

selam arkadasim benim pc nin wriless dugmesi calismiyo herhangi bir sorun yoktu ama ne oldu bende anlamadim kilitlenmis olabilirmi tekrar nasil calistirabilirim yardimci olursaniz sevinirim cokk tesekkur ediyorumm...

bende backtrack 2 ve 3 var ama ikisindede kismet açılmıyor neden olabilir acaba bi fikriniz varmı? ancak kismet olmadan airodump ı açıyorum paket toplamaya başlıyor.

bende backtrack 2 ve 3 var ama ikisindede kismet açılmıyor neden olabilir acaba bi fikriniz varmı? ancak kismet olmadan airodump ı açıyorum paket toplamaya başlıyor.

kismet'i linux'le calistir kardes, linux versiyonlari nette mevcut,
windows isletim sistemlerinde karasiz calisiyor

teşekkürler bilgi için ama bnm için çok karmaşık ve zor bi işlem :(

arşivlik bir çalışma hakkını vermek lazım 10 numara olmuş

Internette küçük bir aramayla kullandiginiz ag aracina uygun Linux sürücülerini bulabilirsiniz. Ancak kullandiginiz araç broadcom chipset'i tasiyorsa isiniz oldukça zor. Öncelikle back track in kullandigi Linux çekirdegini güncelleyip, broadcom destegini kernel modülü olarak yüklemeniz gerekiyor. Bu islemi back track i sabit diskinize kurmadan yapamayacaginizi da emen belirtelim. Bunun disinda back track in temeli ola Slackware ve Slax Linux dagitimlarinin paket depolarini gezerek derlenmis driver, kernel ve diger yazilimlari kolayca bulablrsiniz. (back track canli dagitimina yazilim ya da sürücü kurabilrsiniz. Bu isle için sistemi kurmaniza gerek yoktur.)

teşekürler ama ben burayı anlamadım backtrack3 te yapmaya çalıştım veri toplanıyor ama çok yavaş bazen kısmet takılıp kalıyo 10-15 dk 20 ivs anca topnlanıyo normali bu mu yoksa driverı olmadığı için bölemi ???

backtarck denen sistemi bootla bilgisayarımda ne zaman çalıştırsam internet bağlantım gidiyor,ne zaman kapatsam geri geliyor. birde şu var pc dergisinden alıntı yapıp buraya koyan arkadaş kendi alıntı yaptığı için sorulara cevap veremez boşuna uğraşmayın, son olarak backtrack 3 te şu komutları yapmaya çalıştım ''KDE menüsünden Wireless Tools > Cracking > Air Crack > Airmon yolunu izlemelisiniz'' ancvak aircrackten sonra airmon diye bişey çıkmıyor...velhasıl kelam uğraşmaya değmez zamanınıza yazık....

son olaraktan backtrack cd sini linux u kurmadan xp de çalıştırmak isteyen arkadaşlar boşa kürek çekiyor duyurulur

guzeL payLasim Windows haricinde hepsinda oluyormu peki veya ne biLim o prog. islermi windows`ta...
ustadim bakarsan sevinirim... ES=)

usta bu proğramın windows üzerinde çalısanı sorunsuz calısıo...simdi buldum proğramı taktık 30 kadar medem war en güçlü sinyali sömürüyorum...eline sağlık...

Hellboy726 ya.....

Kardeş çok güzel bir çalışma llerine sağlık ben bunları yaptım daha önceden ve bir adet WEB key buldum şöyle birşey bak 7A:2E:3B:8A:68 yanındada ASCII (z.;.h) yazıyor ki bu ascıı yanlış olmalı.aynı hex numaradan iki adet yok bir kere bir z den sonra bir de noktalı virgülden sonra nokta olmaz o zaman.ama hex olarak giriyorum A nın hex karşılığı yok.wirellesste kabul etmiyor.modeme bağlanıyorum (US Robotics) 192.168.2.1 den modeme giriyor ağa bağlandı gözüküyor ama internette sayfa açmıyor.bağlantılardan bakıyorum Gelen Giden den düşük olduğu için girmiyor.neden.Key demi problem var.Biraz uzun yazdım galiba ama lütfen bir şey biliyorsan yardımcı olurmusun...

Geri