Wireless modemin admin şifresi

LiveValue

New member
Reaction score
0
Merhabalar.

Umuma açık olarak kullandığımız bir wireless imkanımız var. Herkes istifade etsin diye bir kurum tarafından sağlanılıyor, buraya kadar hiçbir mesele yok. Ancak ilgili kurumda bu adsl modemle ilgilenen bir kişi dahi yok.

ADSL modemleri U.S. Robotics marka ve admin şifresini de kendileri değiştirmişler. ip numarasını girerek modemin ekranını açtığımda şifre ekranıyla karşılaşıyorum. Benim derdim bu şifreyi öğrenmek, çünkü adsl modemin yeniden başlatılması gerek. Kablosuz yayın yapıyor ama interneti yok. Bu nedenle değiştirilmiş admin şifresini öğrenmenin bir yolu var mıdır?

Benim burda çözmek istediğim yanlış anlaşılmasın wep yada wpa şifresi falan değil. şifre falan yok bağlantıda ve bağlanıp bir ip numarası alabiliyorum. Öğrenmek istediğim bu modemin ayarlar yapılırke değiştirilmiş olan admin şifresi.

öğrenip napıcaksın peki?

modemin iternete bağlanabilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor. modem yanımda olmadığı ve dolayısıyla açma kapama düğmesine basamadığım için admin şifresini öğrenerek uzaktan yeniden başlatmak istiyorum.

Modemın Arkasında Kucuk Bır Delık Vardır ınce Bışey Bul Sok 10 Sn Bekle Tmmdır Kendını Resetler Sonra Kendı Sıfresıyle Gırersın

sen çocuğun yazdıklarını okumadan cevaplıyosun galiba. modem yanında olsa o dediğini yapar. ayrıca senin bahsettiğin olay resetleme. böyle bişeyi yapacak olursa ttnet bilgileri dahil herşey silinmiş oluyor. modemle ilgili hiçbir ayara dokunmayacakmış. sadece uzaktan bir restart olayı.

malesef ben de nasıl yapıldığını bilmiyorum livevalue.

teşekkür ederim senem79. aynen anlatmaya çalıştığım şeyi ifade etmişsin. modem ayarıyla falan oynamayacağım. çünkü burada ortalama 25-26 kullanıcı bu wireless bağlantıyı kullanarak internete bağlanıyor.

bence mutlaka bi yolu vardır. wep yada wpa şifrelerinin çözülebildiğini düşünecek olursa bu daha basit bişey bence.

evet yaa modemdeki reset tusuna basılarak yapılcak bi cozumden baskası yok gibi ama ..
işiniz zormus bende merak ettim var mı acaba bi yolu :saskin
benimde basıma gelmişti ama modem yanımdaydı tabe :D

bakalım hackhell de bu sorunu çözebilecek biri çıkacak mı? :)

bu işi rapidshare otomatik modem resetleme programıyla halledebileceğimi öğrendim. modem yeniden başlıyormuş ve aynı ayarlarla çalışmaya devam ediyormuş. 1 den fazla partı olan dosyaların indirilmesinde kullanılıyormuş. programını bilen var mı?

o şekilde yeniden başlatılmıyor. default şifrelerle yaniden başlatma araçları onlar. ama sorunun halen çözülememiş olmasına çok şaşırdım.

aynı sorun bende de var... modeme girmeden modeme reset atmak yani default ayarlara getirmek mümkün olmaz bence... hem zaten amaç fabrika ayarlarına getirmek değil!! sadece modem giriş şifresini öğrenmek... ben şifresiz wireless kullanıyorum kullanıcı modemin default şifresini değiştirmiş modeme giremiyorum kotalı mı değilmi onu öğrenmek istiyorum

sen bi ip yi yazarmısın belki bişiler yapabiliriz ?

sorun büyük yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Geri