Xp Orjinal Yapma Programsız.... ( En Kolay Yöntem )

abicim sana helal olsun ama birşey sorucam güncelleştirmeleri yükleye bilirim değilmi artık

dostum sen var ya hakkaten kralsın ya çok saol hakkaten oldu 3 gündür gezmediğim yer kalmadı ama yine de son durağımız hackhell oldu :clap :clap :clap

bende uyguladım ama :S sonuç olarak ne oluştuunu anblamadım gözle görünün bi uygulama oluşmadı nerden anlıycaz lisaslı olduğunu yani sistemin hizmete girdiini :S

çok çok tşk eline emeğine sağlık harikasın allah razı olsun

vista forver...

kardeşler cümbür cemaat linux...

1gb 512 ekrankartıyla vsta forever bravo arkadaşım

arkadaşım paylaşım için teşekkürler, vista konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. gelmiş geçmiş en kötü işletim sistemi. hantal yapısından başka hiç bi özelliği yok, ben vistayı şuna benzetiyorum. "gidip mercedes araba alıyorsunuz ama motoru hacı murat".

VİSTA bir numara diyene ben varyaa töbe töbeee sölettirceniz şindi beni
baaqq agrasifiimm gompleksiyiiim vista nedemek laaaayn:clap:clap:clap

saygılar dostlarım paylaşım süper...

programı çalıştırdım fakat bilgisayarı açıp kapattığımda tekrar orjinal değil logosu çıktı

ya su vista diyenler aletlerine XP yi bi yüklesinler performansa bi baksinlarda öyle kponussunlar. Aliyorlar süper bi bilgisayar tabi vista da at bilmem nede yiyosa 1400 Mhz 512 ram lik pc ye artinda görün vistanizi........................
ya en ufak bi yüklemede bile soruyo iki kere eminmisin diye yuh SON KARARIM lan diye barasimm geliyo her seferde. ikisinide kullaniyorum ama en cok askim XP yi:)

eyw kardeşim emegine saglık denedim ve oldu bu sorunu olanlara tavsiye ederim....

Bu kotları pc her acıldında girmek zorundamıyız ? pc ilk acıldıgında lisanssız görünüyor..?

XP mi kaldı artık microsoft mağazalardan toplatıyor hala ne diyosunuz ahahahah

vista forever

kardeş suan vista problemlerle dolu ve piyasadan kalkıcak gibi ...winsdos 7 adında tahminim xp benzeyen ama daha ileri bi işletim sistemi geliyor...

o vista çok agır gereksiz çok şey var bilgisayarı yoruyor ...

bence en iyisi xp en temizi ...

bu güzel kardeşte vista ile sponsorluk anlaşması yapmış gibi millette dalga geçiyo ...ayıp vista en dandik işletim sistemi suanda ...

arkadaşım paylaşım için teşekkürler, vista konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. gelmiş geçmiş en kötü işletim sistemi. hantal yapısından başka hiç bi özelliği yok, ben vistayı şuna benzetiyorum. "gidip mercedes araba alıyorsunuz ama motoru hacı murat".

aynen kardeşim agzına sağlık ...laf tam oturmuş...millete vista diye gazlıyorlar arkadaşlar suan xp sakın hata yapmayın bide para verip almayın durup dururken yazık paranıza xp versiyonunu yükseltmeye bakın ...temiz temiz çalışın...

Geri