Xp Orjinal Yapma Programsız.... ( En Kolay Yöntem )

kardeş ii yapmışında ben uyguladım microsoft hata verdi bilgisayar açılmadı anahtarı iptal etti.

bilader sen varya omuzlara cıkarılcak adamsın helal olsun valla ellerine kollarına sağlık sagolasın Allah Razı olsun

bu yöntem yaş arkadaşlar forumdaki xpleri yükleyin çoğu activation olayını atlıyor zaten en temizi...

bilader sen varya omuzlara cıkarılcak adamsın helal olsun valla ellerine kollarına sağlık sagolasın Allah Razı olsun

sana katılıyorum.. :))

tesekkurler escape.. yaklasık ıkı aydır hıc umursamıyordum, ama artık sıkmaya baslamıstı bu muhabbet..
hem cakma vındovz dıyor hem guncellemeye ugrasıyordu.. ıllallah dedım yaw..:saskin

sagolasın arkadasım.. :clap:clap

Kaç gündür aradığım orjinall yapma uygulamaları hep fos çıkmıştı...windows u ne yaptımsa doğrulamadan geçiremedim...

İnanılır gibi değil...gerçekten sölediklerini uyguladım ve windows doğrulamayı başarıyla geçti şu an güncelleştirmeleri indiriyorum...

el elden üstünmüş...helal sana...çok teşekkürler...

çok sağol kardeş işe yaradı

bunu yaptım önce kabul ediyor sonra yine aynı mesele eskiye dönüyor :S

teşekkürler işe yaradı

benimki zaten orjinal ama genede teşekkürler:)

Kardeş adam akıllı iş yapmışsın, tebrik/teşekkür ederim! şimdiye kadar kaçak olduğundan dolayı güncellemeler sürekl ikapalıydı. senin dediklerini yaptıktan sonra güncellemelere girdim.

111 tane gücelleme indirdim xp için explorer8 ve network3.5 programlarını da yükledim ve güncelleştirdim. güncelleme yaparkende printscreen yaptım fakat buraya nasıl konulacağını bilmiyorum! bu yöntem işe yarıyor. koskoca internette adam akıllı en basit yöntem bence bu. teşekkürler saol...

2002 xp. pro. sp2. Kullanıyordum. üç gün önce format atmıştım ve güncellemeler hep kapalı idi. güvenilir bir yöntem!

saygılar....

çok teşekkürler arkadaşım sorunsuz çalıştı

tşkrler kardeş..emeğine sağlık....!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Teşekkürler kardeş sorunsuz çalıştı.

Vista mı? Windows 7 niye bukadar çabuk çıktı acaba :)

Geri