Xp Orjinal Yapma Programsız.... ( En Kolay Yöntem )

sp2 kurulu ise ve etkinleştirme işleminde son 25 gün falan gibi bir yazıyorsa kabul etmiyor....

çünkü daha önceki kayıtları koruma altına alıyor....

ilk defa kuruyorsan kurduktan hemen sonra kayıt altına alırsan ok sorun kalmıyor....

aydınlatma için teşekkür ederim.malesef 25 günden aşağı düştü
olsun birdaha kurduğumda denerim artık.emeğine sağlık

sayın escape 35 arkadaşım paylaşımın iiçin teşekkürler ancak bendede aynı hata çıkıyor....neolacak şimdi?

çok teşekkür ederim ellerine sağlık süpermen gibi kurtardın walla :)

arkadaşım yaptım fakat ertesi gün masaüstünde sağ alt köşede yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye bir yazı geldi herdefasında bu reg dosyasını tekrar tekrar çalıştırmakmı lazım yardımcı olursan sevinirim.saygılar.

kardeş paylaşım için teşekkürler ama bir sorunum var ben anlattıgın gibi not defterine kaydettim ama program gibi calışmıyor metin belges gibi çalışıyor acaba neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisin

arkadaşım terbiyesizleşme sorunları daha yeni okudum...

herhalde oturup sabaha kadar senin cevap vermeni bekleyecek değilim değil mi ?

adabınla konulara cevap vermeyi öğren....

bence şuanda bile

vistadan daha iyi XP

ve hep öyle olacak....

Microsoft XP ile çağ atlamıştı....

Tarihinde her zaman XP ile alınacaktır.... Vista ise güzel olabilir... ama Xp kadar desteklenmez.... bunu unutma

escape35 aynen sana katılıyorum. vistanın her yapılan işe izin istemesi beni bezdirdi. xp gibi olamaz.

kimne derse desin güzel bir iş yapmışsın arkadaşım saygılar.....

Arkadaşım süpersin on numarasın. yanlız bir sorum olacak başka programları da denedim ve onlarda bir süre sonra xp nin orjinalliği kendiliğinden kalkıyor nasıl oluyor anlamadım ama oluyor. bundada aynı sorun olur mu?

kardeşim 1 tanesin valla ne güzel dimi böyle paylaşımlar. Senin gibi adamlar olduğu sürece pc mi dahada çok seviyorum:D

oldu galiba hadi hayırlısı :D eline sağlık süper paylaşım

Geri