Xp'yi Lisanslı Yapın [ResimLi Anlatım]

sevgili dostum önce böyle bir hizmet için çok teşekkürler ama bir sorun var yardımın rica edicektim.ben dediklerini aynen uyguladım.ve explorer 7 yi yükledim fakat windows media player 11 i kabul etmiyor lisansımın olmadığını söylüyor,bendemi bir problem var aceba.ayrıca son lisans işleminde kontrol ederken block vl yazıyor yardımlarını bekliyorum teşekkürler

arkadaslar banada lisans lamak icin hangi pragramı indireceğim yardım edermisiniz cevabinizi bekliyorum
XXXXX

emeğine teşekkür ederim gerçekten güzel bir program bendede bir tane program var forumda varmı bilemiyorum ama ben rastlamadım bendekide tek tıkla orjinal yapıyor ama nasıl upload edeceğim bilmediğim için sizinle paylaşamıyorum yardımcı olursanız sizinle paylaşmak isterim bende ufakta olsa katkım olsun isterim

arkadaslar sızı bılmem ama benımkını yapmadı, dersenzkı sıralamayı yanısmı yaptım bence hayır dogru

ilk sayfadaki resimlerde photobucket ikonları var..bende mi öle sadece :saskin

o zaman düzeltilmeli resimler...

fatih nerdesin :durdurun

ResimLer En Kısa Zamanda Düzeltilecektir

$imdilik CLosed !..

ResimLer Düzeltilmiştir..

yha yukledıgımde bısey cıktı ac dedıgımde medıa playerda acılıyo program olarak acılmıyo napıcam ben :(

yha yukledıgımde bısey cıktı ac dedıgımde medıa playerda acılıyo program olarak acılmıyo napıcam ben :(

TErs Tıkla ve Buraya çıkart OLarak Aç

"Doc" olan klasörde Programlar Mevcuttur

Geri