Xp'yi Lisanslı Yapın [ResimLi Anlatım]

TeşekkürLEr emeğine saqLık..

Sorun ÇözüLdü :goz:

Olmuyo Yaa :( Her Adımı Doğpru Yaptım Changeye Tıklayınca Hata Çıkınca VGA-Fix'e tıkladım Evet Dedim Sonra Kontrol Ettim Yine Eski Şifre :( Bi Yardım Edin Yaa :(

La bu scorpit olmasa....

şifreyi girdiğim zaman ekrana has been succesfuly...restart diye bir yazı çıkıyor acaba işlem tamamlanmışmıdır ellerine sağlık çok güzel paylaşım:durdurun

valla arkadas bende böle bişi arıodum..saol varol

ellerine sağlık ,tşkrlr

Sevgili arkadaşım 1sc0rp!tX dediğini yaptım internet explorer'i yükledim ama windows media player 11 hakkında bişi söyleyemem nedense onu yükleyemedim. Bu windows kopyası diyor. Ellerine sağlık güzel çalışma emeğe saygı

Birde bu Yöntemi dene,
keyfinder ile sağlam bi key ayarladıktan sonra
bir dahaki windows kurulumunu o key ile yaparsan problem yaşamazsın bi daha,

Windows Etkinleştirme |
Key Değiştirici Programa Gerek Duymadan Kendimiz Değiştirebiliriz

1. Regedit i açin ve

"HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\C urrent
Version\WPAEvents"
e gelin ve windowsu deactive etmek için "oobetimer" daki degerin en az bir basamagini degistirin.

2. Activasyon ekranini açmak için su komutu çalistirin.(başlat/çalıştır)

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

ve telefondan active et i seçin.

3. Ekranda beliren menüye saglam şifrelerden gir

4. bu pencereyi kapatin ve bilgisayari bastan baslatin. ve aktivasyonu dogrulamak için

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

komutunu tekrar çalisitir

----alıntıdır

ben dedikleri gibi yaptm ama hala korsan olarak göüküyor. ayrıca pragram ekle kaldırda güncelleme kayıtları silinmiyor .

ben dedikleri gibi yaptım ama hala korsan olarak gözüküyor. ayrıca pragram ekle kaldırda güncelleme yapmaya çalışırken oluşan güvenlik kayıtları silinmiyor .ne yapmam gerekiyor.
teşekküler...

ResimLer Tekrardan Yenilendi...

ya bunun home editionda yapılanı yokmu.home da yapadık da bide onu halledsrsek valla super olacak emegine salık

Geri