Yök Katsayıyı Kaldırdı

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
FLAŞ: YÖK KATSAYIYI KALDIRDI

yok1.jpg

YÖK, meslek liselileri yıllardan beri mağdur eden 'katsayı' uygulamasına son verdi.

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamadaki bazı detaylar şöyle

2010'dan itibaren sınava giren her öğrencinin ortaöğretim başarı puanı (OÖBP) 0,15 ile çarpılacak.

Öğretmen lisesi ve imam hatip lisesi mezunları kendi bölümleri ile ilgili bir yüksek öğrenim programını seçerse OÖBP'leri 0,06 puanla daha çarpılacak.

hayırLı Olsun. Bir ZuLmün Son BuLmasıdır.

Hayırlı olsun...

Mason,solcu,komünist vb hakim kaymakam,vali,subay,bürokrat çok gördük...

Biraz da Kuran bahçesinin çiçekleri imam hatiplileri buralarda görelim

Onların kuralları geçiyordu. Şimdi bizim.

Bölünmüşlüğün ne güzel örneğidir bu.

Gerici hareket iş başında. Haydi hayırlı olsun Türkiye. Gerilemeye, yozlaşmaya devam.
Hamdolsun..

zamanında imam hatipLiLeri dışarı atarak bu üLkeyi böLenLer utansın..
anadoLu Lisesi çıkışLı biri oLarak şunu söyLiyeyim ortada bi haksızLık vardı düzeLtiLdi,diyeceksiniz ki düz LiseLere ne oLacak,düz LiseLer anadoLu Lisesine çevriLiyor (tamamı)..
anadoLu LiseLi arkadaşLarım da imam hatipLinin mesLek LiseLinin eğitiminden korkuyorsa ne diyeyim okuduğu okuLu hak etmiyor demektir..

Konu Katsayının KaLdırıLması, Nerden ALdınız Nereye Getirdiniz Konuyu. Adres Verin Birde Kavgaya Tutuşun OLdu OLacak. Bir ZuLüm Sona ermiş, Kanayan Yara Pansuman EdiLmiştir. Bunu Daha Fazla kavga İçin MaLzeme OLarak KuLLanıp, İşi Laik-Dinci Çatışmasına Götürmeyin.

Katsayı UyguLamasının KaLkmasını İstemek Vatan HainLiği DeğiLdir. ÖyLe OLsaydı. 28 Şubat ÖncesindekiLeri O YaftayLa yaftaLamak Lazım GeLirdi.

Hayırlı olsun...

Mason,solcu,komünist vb hakim kaymakam,vali,subay,bürokrat çok gördük...

Biraz da Kuran bahçesinin çiçekleri imam hatiplileri buralarda görelim

evet artık imam hatip mezunu çarşaflı türbanlı insanları Üniversite gibi modern
yerlerde'de görcez

Başka Yerin VatandaşLığına geçebiLirsin. Ben Türküm, Türk Vatandaşıyım. Türk İnsanın, ALLahına, Kitabına İnanarakü, Cumhuriyet DeğerLerine BağLı Bir Hayat Sürdürmesi bende Zerrece RahatsızLık Uayndırmıyo. Demokratik ÜLkeLerde, İnsanLar BaşkaLarının ÖzgürLükLerini EngeLLemedikLeri Sürece, İstedikLeri Gibi YaşarLar. Herkesin Senin Düşüncene Göre Yaşaması, Çağdaş YobazLıktır.

χ∂αηтє23χ;4485824' Alıntı:
burada söylediğin lafları karşımda olsan söyleyebilecek misin acaba ?

ben arkadaşa katılıyorum

bursa osmangazi deyim.

altıparmak çarşamba heryerde herkese sölerim fark yapmaz.
hatta bursa sınırları bile farkyapmaz.

sizin bu kafayla da pek ileri olduğunuz söylenemez.

sözün bittiği yerde hemen kavga.

Gerici Dinci Türkiye Bekle Biz Geliyoruz !!

Nedense Bi üni kzanıp amerikaya gitmek daha hoş bi fikir gibi gelio artık bana

Yazıklar Olsun. Ülkemizden Nefret Ettiren Zihniyete..

sadece benliğimden, Türk Vatandaşı olmamdan utandım

bak bu lafına tşkkr butonu kullandım sırf sen utanma diye... utanması olan biri bu lafı bari etmez. bu ne garez bu ne kindir ki katsayı denen zımbırtı içerisine sadece ihl liler varmış gibi başında çorap örenler yüzünden şimdi kjaldırılıyor diye türklükten benlikten utanır olduysan sen utanma kardeş aman.. utanma -ar duygusu o kadar uıcuzladımı yav.. pess... komedimisiniz tahrikçimi ..

Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? Bu kadar yırtınmanızın nedeni ne ?

Bırakın arkadaşlar, kimseye kendi fikrinizi kabul ettirmeye çalışmayın, boşverin gitsin.

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az !

Bugün zafer günüdür, böyle yırtınmak değil bence bunu keyfince kutlamak gerekir. Kendinizi boşuna yıpratıyorsunuz, boşverin ya =)

Başka Yerin VatandaşLığına geçebiLirsin. Ben Türküm, Türk Vatandaşıyım. Türk İnsanın, ALLahına, Kitabına İnanarakü, Cumhuriyet DeğerLerine BağLı Bir Hayat Sürdürmesi bende Zerrece RahatsızLık Uayndırmıyo. Demokratik ÜLkeLerde, İnsanLar BaşkaLarının ÖzgürLükLerini EngeLLemedikLeri Sürece, İstedikLeri Gibi YaşarLar. Herkesin Senin Düşüncene Göre Yaşaması, Çağdaş YobazLıktır.

ne diyebilirimki Dini, Adını Demokrasi koyduğunuz siyaseye zaten alet ettiniz
hukukcu, hakim, kaymakam,vali,subay,bürokrat lığada dinin karıştırılmasına
hiç şaşırmamak lazım........

Hukukçu, Hakim, VaLi, Kaymakam İmam HatipLi Olursa Ne Olur. Bu NasıL Bir Tür HazımsızLıktır. Şimdiye Kadar OLduda Ne OLdu. ALLah Diyen Adamdan Korkuyorsunuz. Ya Adamın Dini Suretinden ve İçdünyasından Size Ne? Adam Namaz KıLıyorsa Size Ne? Adam İçki İçmiyorsa sanane? Senin BeLirLediğin şekiLdemi Hayatını İdame Ettirecek. Bara Gitmezse, Pavyona Gitmezse Yobazmı OLuyo, Çağdışımı Oluyo. KanunLara Göre Görevini Sürdüren Adamın Yaşantısından Bananeeeeeeeee!

Hukukçu, Hakim, VaLi, Kaymakam İmam HatipLi Olursa Ne Olur. Bu NasıL Bir Tür HazımsızLıktır. Şimdiye Kadar OLduda Ne OLdu. ALLah Diyen Adamdan Korkuyorsunuz. Ya Adamın Dini Suretinden ve İçdünyasından Size Ne? Adam Namaz KıLıyorsa Size Ne? Adam İçki İçmiyorsa sanane? Senin BeLirLediğin şekiLdemi Hayatını İdame Ettirecek. Bara Gitmezse, Pavyona Gitmezse Yobazmı OLuyo, Çağdışımı Oluyo. KanunLara Göre Görevini Sürdüren Adamın Yaşantısından Bananeeeeeeeee!

1. pavyona bilmemnereye gitmek çağdaşlık değil namussuzluktur
2.si hiç kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ama senin namaz kılıyor ibadet
ediyor dediğin adam Selamün Aleyküm demeyipte Merhaba
diyen adama karşılık vermiyorsa ve diğerlerinide kayırıyorsa bu beni değil Kamuyu ilgilendiren büyük bi sorundur
sanane! banane! bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye bu günlere geldik

Geri