yıne mod adayıyım Geyik & Mizah bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
arkadaşlar çok kez Geyik & Mizah bolumu için modluk istedığım zaman geçmesını bekledım ve yıne mod adayı oldum desteklerınızi bekler saygılar dılerım

bLaDe™' Alıntı:
lem yine mi sen bıktım ulan senden ol gel admin ol :):):)

saka maka ii calısıorsun dostum ama dikkatsizsin .. ve sabretmeyi bilmiorsun benim oyum yine

-1 olucak .

En azından modluk için 15 konu acılmaz dostum ...
canın sağolsun be kardeş

Bencede bıraz sabretmeyı bılmeLısın

Bırde mesajlara tesekkur elıne saglık. gusel olmus., gibi bi suru mesaj yazacagına tesekkur butonunu yalnız kullansan daha gusel olur

Benden şimdiLiq -1

obacı kardeşim hakkında hayırlısı olsun vallahi ben aylardır bekliyorum daha olamadım inşallah olursun
+1

ne diyelim söz yönetimin ama olmanı isterim + benden

DuReX' Alıntı:
Bencede bıraz sabretmeyı bılmeLısın

Bırde mesajlara tesekkur elıne saglık. gusel olmus., gibi bi suru mesaj yazacagına tesekkur butonunu yalnız kullansan daha gusel olur

Benden şimdiLiq -1
nedemeye çalişiyon tam anlamiş dıılım doğrudur sabırsızım kişilık yapım ama sanada eyw.. destek vermiştim zamanında karşılığını aldım saol

kaçıncı oldu ben sayamadım...

öncelikle şunu söylemek istiorum...yönetici olmak için sadece paylaşım yapmak gerekmiyor..bölümde bir saygınlığınızın olması gerekiyor..buda yöneticinin tanımlarında war..öncelikle yöneticilere saygı göstermeyi öğrenmen gerekir..

hatanı anladın ama geç oldu..

bölümde hala tam olarak kurallarını öğrenemedin...

benim düşüncemi değiştirecek birşey yapmadığın sürece oyum -1 dir...
bunu sadece paylaşım yaparakta kazanamazsın..
önce saygı...we sabır...

SQULACHİ' Alıntı:
kaçıncı oldu ben sayamadım...

öncelikle şunu söylemek istiorum...yönetici olmak için sadece paylaşım yapmak gerekmiyor..bölümde bir saygınlığınızın olması gerekiyor..buda yöneticinin tanımlarında war..öncelikle yöneticilere saygı göstermeyi öğrenmen gerekir..

hatanı anladın ama geç oldu..

bölümde hala tam olarak kurallarını öğrenemedin...

benim düşüncemi değiştirecek birşey yapmadığın sürece oyum -1 dir...
bunu sadece paylaşım yaparakta kazanamazsın..
önce saygı...
nasıl saygı ıstıyosun terbıyesızlıkmı yapıyom yınede hiç bır zaman boyle bır davranışım olduğuna ınanmıyorum ama yınede yorumun için saol eyw..

obalcı' Alıntı:
nedemeye çalişiyon tam anlamiş dıılım doğrudur sabırsızım kişilık yapım ama sanada eyw.. destek vermiştim zamanında karşılığını aldım saol

Benım demek istegım Mesaj yazarken mesaj sayın artsın dıye mesaj yazma!..Zaten paylasımı begendıgın zaman TESEKKUR butonuna basman yeterlı..

Bunu nerden cıkarttın dersen son 15 dakıka ıcınde yazdıgın mesajlara bak..
Hepsınde elıne saglık , yuregıne saglık gıbı mesajlar..Demek ıstedıgım Bunları yazmak yerıne Tesekkur butonunu kullanırsan Belki istegın yere daha cabuk gelebılırsın...

Squlachınınde dedıgı Gıbı Once saygı.. Cunku herkesın senın hakkındakı yorumlarına karsılık verıosun
Bu ınsanların dusuncelerı olumlu veya olumsuzda olsa saygı gostermek lasım

walla ben + weririm ama oranın mod larıyla anlasma ıcınde olman gerek 2side - diyosa dostum yapıcak bisi yok ama..

DuReX' Alıntı:
Benım demek istegım Mesaj yazarken mesaj sayın artsın dıye mesaj yazma!..Zaten paylasımı begendıgın zaman TESEKKUR butonuna basman yeterlı..

Bunu nerden cıkarttın dersen son 15 dakıka ıcınde yazdıgın mesajlara bak..
Hepsınde elıne saglık , yuregıne saglık gıbı mesajlar..Demek ıstedıgım Bunları yazmak yerıne Tesekkur butonunu kullanırsan Belki istegın yere daha cabuk gelebılırsın...

Squlachınınde dedıgı Gıbı Once saygı..

ii takıpçımsındesene ama son 15 msjım boyleyse asla bıdaha paylaşim yapmam hım bu ara teş.. mesajlarımızı ve konularımızı karşılaştıralım ıstersen

obalcı' Alıntı:
ii takıpçımsındesene ama son 15 msjım boyleyse asla bıdaha paylaşim yapmam

Arkadasım senın takıpcın değilim her atılan mesaja konuya bakmak zorundayım..Bı mod olarak benım gorevım bu..Anlamıssındır umarım!!!!

Ve uzatmaya konuyu arkadaslar sneın hakkında buraya + veya - yorumlarını yazarlar sen sadece sonucu beklersın

Konuları karsıLastırma yapalım dıyosun (Bu kelımeyyı sarf ettıgın ıcın sadece sana guluyorum)

ya şimdi ne desem bilmiyorum . obalcı arkadaş terbiyesizlik yapacak bir arkadaşa benzemiyo . en azından bana böyle bişey yapmadı . geyik bölümüne gerçekten çok yararlı olur . konularıyla herkesi kopartıyo . +1 ile -1 arasında kalıyorum +1-1 = 0 olacağı için mod olup olmamasında bişey diyemeyeceğim.

DuReX' Alıntı:
Arkadasım senın takıpcın değilim her atılan mesaja konuya bakmak zorundayım..Bı mod olarak benım gorevım bu..Anlamıssındır umarım!!!!

Ve uzatmaya konuyu arkadaslar sneın hakkında buraya + veya - yorumlarını yazarlar sen sadece sonucu beklersın
dostum kusura bakma saygısızlık yaptımsa bu ara konularını begenırım senın terbıyesızlık yaptımsa özür dilerım senın karşıt olmak istemem eyw.. yorumun için

saygıdan kastım budur aynı şeyi her mod adayı olduğundada yaptın anladııkki hiçbirşey değişmemiş..bundan sonra söyleyecek sözüm yok.!

yorum yapan bir kişiyenin üstüne sen yorum yapamazsın..
istediğini söylemekte serbesttir herkes..
bununla ilgili seni 3 defa uyardım hala anı şeyi yapoyorsun..

bundan sonra ne ben sana bişi söliyeyim nede sen bana...

neden kavga ediyonuz yaa bence mod olsan ne olur olmasn ne olur sadece diğer msjları editlersin, bi kaç bişey daha yaparsın en fazla.... sana bi getirisi olacağını sanmıyorum hem sen çalışmalarına devam et zaten seni hakkettigin yere koyarlar merak etme

eğer gerek varsa +1 bence güzel paylaşımlar yapıyorsun hayırlısı
neden herkes birbiriyle kapışıyo anlamıyorum +1 yada -1 vermek bence yeterli

Birazcık Uzun oldu Obalcı ama senin Hakkındaki GercekLer Bunlar DOstum

Obalcı 344 tane konu acmıssın tmm eyw paylasmayı sewen bir uyesin ..
Ama sen sunu anlamadın "mod olmak için cok paylasım yapmana gerek yok tmm paylasım oenmlidir ama az olsun öz olsun eyw "

sen diyorsunki benim su kadar konum war su kadar msjım war su kadar tessekkur ettim bu sayısal degerlerin benim acımdan cok fazla bir onemi yok ben ilk modlugumu aldıgımda 340 msjım 500 kusur tessekkurum ve 3 gun 4 saat online surem wardı dostum yani senden daha az ...

Aradaki farkı umarım anlamıssındır .. Ustelik sana o bolumun modu olarak birsey daha solıcem hala bolum kurallarını oğrenemedin oğrenmemektede ısrar ediyorsun ...

Mesela gecenlerde hackhell ile ilgili birkaç konu actın ki alıntı yaptın (ben nerden aldıgınıda ii biliorum ) en azından içerisindeki karakterlerin ismini değiştirip verseydin
Bakıorum XXX (baska bir sitenin uyesinin nicki) ile Seven aynı konu içinde ;);)

Olmuyor dostum . Biraz daha bazı olaylara olgun bakman , adam akıllı yorumlar yapıp diğer kişilerin saygınlıgını kazanmalısın ki modluk için aday olabilesin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri