BuNaLım
Bunalım
arkadaşlar çok kez Geyik & Mizah bolumu için modluk istedığım zaman geçmesını bekledım ve yıne mod adayı oldum desteklerınızi bekler saygılar dılerım
canın sağolsun be kardeşbLaDe™' Alıntı:lem yine mi sen bıktım ulan senden ol gel admin ol
saka maka ii calısıorsun dostum ama dikkatsizsin .. ve sabretmeyi bilmiorsun benim oyum yine
-1 olucak .
En azından modluk için 15 konu acılmaz dostum ...
nedemeye çalişiyon tam anlamiş dıılım doğrudur sabırsızım kişilık yapım ama sanada eyw.. destek vermiştim zamanında karşılığını aldım saolDuReX' Alıntı:Bencede bıraz sabretmeyı bılmeLısın
Bırde mesajlara tesekkur elıne saglık. gusel olmus., gibi bi suru mesaj yazacagına tesekkur butonunu yalnız kullansan daha gusel olur
Benden şimdiLiq -1
nasıl saygı ıstıyosun terbıyesızlıkmı yapıyom yınede hiç bır zaman boyle bır davranışım olduğuna ınanmıyorum ama yınede yorumun için saol eyw..SQULACHİ' Alıntı:kaçıncı oldu ben sayamadım...
öncelikle şunu söylemek istiorum...yönetici olmak için sadece paylaşım yapmak gerekmiyor..bölümde bir saygınlığınızın olması gerekiyor..buda yöneticinin tanımlarında war..öncelikle yöneticilere saygı göstermeyi öğrenmen gerekir..
hatanı anladın ama geç oldu..
bölümde hala tam olarak kurallarını öğrenemedin...
benim düşüncemi değiştirecek birşey yapmadığın sürece oyum -1 dir...
bunu sadece paylaşım yaparakta kazanamazsın..
önce saygı...
obalcı' Alıntı:nedemeye çalişiyon tam anlamiş dıılım doğrudur sabırsızım kişilık yapım ama sanada eyw.. destek vermiştim zamanında karşılığını aldım saol
DuReX' Alıntı:Benım demek istegım Mesaj yazarken mesaj sayın artsın dıye mesaj yazma!..Zaten paylasımı begendıgın zaman TESEKKUR butonuna basman yeterlı..
Bunu nerden cıkarttın dersen son 15 dakıka ıcınde yazdıgın mesajlara bak..
Hepsınde elıne saglık , yuregıne saglık gıbı mesajlar..Demek ıstedıgım Bunları yazmak yerıne Tesekkur butonunu kullanırsan Belki istegın yere daha cabuk gelebılırsın...
Squlachınınde dedıgı Gıbı Once saygı..
obalcı' Alıntı:ii takıpçımsındesene ama son 15 msjım boyleyse asla bıdaha paylaşim yapmam
dostum kusura bakma saygısızlık yaptımsa bu ara konularını begenırım senın terbıyesızlık yaptımsa özür dilerım senın karşıt olmak istemem eyw.. yorumun içinDuReX' Alıntı:Arkadasım senın takıpcın değilim her atılan mesaja konuya bakmak zorundayım..Bı mod olarak benım gorevım bu..Anlamıssındır umarım!!!!
Ve uzatmaya konuyu arkadaslar sneın hakkında buraya + veya - yorumlarını yazarlar sen sadece sonucu beklersın