Kivirma nedir biliyormusun?
Cumleye 2 universite diye baslarsin, sonra baskasi egitimiyle ilgili cevap verince ona egitiminle insanlari asagiliyorsun dersin. Su yaziyi basindan sona mantikli bir sekilde oku bakalim. Resmen ikili tartismaya dondu. Terim konusunda haklisin direk yazmamaliydim turban diyerek ama benim kavramimda turban yoktur. Ben kavramlara takilan bir insanim.
Simdi tekrar dusun bakalim egitim konusunu acan benmiyim senmisin? Her yazdigimi sana yaziyormusum gibi degerlendiriyorsun..
mesajini alayimmi buraya?
2 üniversite bitirdim dostum ben yarım yamalak başı sonu belli olmayan önce öyle yazıp sonra tepkiyi görünce kıvıran , bi de bunlara ben eğitimliyim siz değilsiniz diye bahane arayan ben değilim
Simdi digerine gecelim ben konu hakkinda birseyler soyledim bana verdigin ornek:
bu ne demek , mehdi filan mı sanıyorsun kendini ?
Ben mehdi degilim olmadimda sana orda kinaye yaptim papaz olur senden diye ama algilamamissin. Arkasindan bana verdigin katolik sapkasi ornegi.
Ben bosuna tartisiyoruz yaziyorum sen uzatiyorsun surekli.
Konuya son mesajim cevabi burdan at msnimden at ozelden at hic farketmez. Tartisilmayacak bir konu.
Ilk mesajimi aynen aliyorum:
Konu siyasete kaymis bu 1.
Gereksiz ve tartismaya acik bir konu degil bu 2.
Dinimizde turban diye birsey yok rahibe degil bizim ablalarimiz annelerimiz ninelerimiz bu 3.
Allah kul arasina da kimse giremez kimse kimsenin namazini sorgulayamaz.
Eger benim yorumumdan sonra kalkip hala elestirecek biri varsa. Bunu hic gunahi olmayan biri yapsin. Kabul ederim. Ama ufacikta olsa bir gunahiniz var ise elestirmeye hakkiniz yoktur.
Türban - Vikipedi
Bu adreste turbanin ne oldugunu gorebilirsin. Tamamiyle ozgur bir ansiklopedi. Hindistandayim panjab sehrinin %90 sihlerden olustugunu belki duymussundur. Bu sayede turbanin aslinda ne oldugunu ogrendim.
Adam karakteriyle elestirildigi icin (Tayyip Erdogan) bende elestirmelerin saptigini artik elestiri yapmamaniz icin bir anektod yazdim. Ama bunu baska yerlere cekme becerisini gosterdin.
Tayyip Erdogan'i sevmeyen biri yaziyor bunlari. Sadece adamin dini elestirildigi icin yaziyor. Diger konular benim umrumda degil en cok elestirenlerden birisiyim.
Dinime kufreden musluman olsa da yazabilirdim ama bu anektodu cok severim bunu kullanmak istedim.
Simdi umarim daha net aciklamisimdir. Cevap almak istersen birdahakine pm yolunu dene buraya son yazisim tekrar edeyim.
Herkese iyi forumlar.