benim için yazılmış bir şiirdi bende şiiri okur okumaz aklıma gelenleri yazmıştım tabi bu olay 3 yıl önce
UZAKLARDA OLSANDA
KALBİMİN YANIBAŞINDA ,
OTURUYOR BANA GÜLÜMSÜYORSUN .
SEVGİNİ, GÖZ BEBEKLERİNDE GÖRMESEMDE
KALBİM HİSEDİYOR.... BANA FISILDIYORSUN
yazmak gerçekten çok zor ; hangi kafiyeler anlatır bilmem ..keşke uzaklarda değilde gözbebeklerimden okuyabilseydin gamzelerini,sevdanı bitanem ..fakat güneşi uyandırana şükür kalblerimiz gözlerimiz kadar aciz değil uzaklarda olsak da hep bizi atıyor ve bizi yaşıyor..ve canım senin şu küçük yüreğinde bir zerrecik olmak ve bunu hissetmek bu dünyada ki tüm uzakllıklardan öte daha uzaklarda olsam dahi beni hep yaşatacak..tüm bunları sana yüreğim fısıldıyor aynı senin bana yüreğinin fısıldayışı gibi..
İCİMDE BİR SABAHIN AYDINLIGI
KALBİMDE UMUDUN NEŞESİ
HAYKIRMAK, GÜLMEK
HATDA AGLAMAK COK GÜZEL GELİYOR
İCİMDE VARLIGINI YASARKEN
seninle olduğumdan beri çiçeğim her sabah güneş sanki yüreğime doğuyor senin özleminle uyanıyorum çünkü günün sonunda her gece gamzelerini ,kızışları yüreğime katmak oluyor,.tek duam seni yaşamak belki de cennet te bir hediye olarak verilir bu fakat tek korkum o kadar sevabımın olmaması .. yüreğimizin attığı umutları yudumlamak ve biryerlerde seni seven birisinin olması nasıl anlatılabir ki....
HİSETDİGİMİ YAŞAMAK
GÜZEL DUYGULARI TATMAK
SEVGİYİ YAZMAK
HEPSİ BİR BAŞKA GÜZEL
ÇÜNKÜ SEN VARSIN......
hayır çünkü sen varsın çünkü tüm güzellikler sadece sana yakışıyor bitanem...
07.07.2002
UZAKLARDA OLSANDA
KALBİMİN YANIBAŞINDA ,
OTURUYOR BANA GÜLÜMSÜYORSUN .
SEVGİNİ, GÖZ BEBEKLERİNDE GÖRMESEMDE
KALBİM HİSEDİYOR.... BANA FISILDIYORSUN
yazmak gerçekten çok zor ; hangi kafiyeler anlatır bilmem ..keşke uzaklarda değilde gözbebeklerimden okuyabilseydin gamzelerini,sevdanı bitanem ..fakat güneşi uyandırana şükür kalblerimiz gözlerimiz kadar aciz değil uzaklarda olsak da hep bizi atıyor ve bizi yaşıyor..ve canım senin şu küçük yüreğinde bir zerrecik olmak ve bunu hissetmek bu dünyada ki tüm uzakllıklardan öte daha uzaklarda olsam dahi beni hep yaşatacak..tüm bunları sana yüreğim fısıldıyor aynı senin bana yüreğinin fısıldayışı gibi..
İCİMDE BİR SABAHIN AYDINLIGI
KALBİMDE UMUDUN NEŞESİ
HAYKIRMAK, GÜLMEK
HATDA AGLAMAK COK GÜZEL GELİYOR
İCİMDE VARLIGINI YASARKEN
seninle olduğumdan beri çiçeğim her sabah güneş sanki yüreğime doğuyor senin özleminle uyanıyorum çünkü günün sonunda her gece gamzelerini ,kızışları yüreğime katmak oluyor,.tek duam seni yaşamak belki de cennet te bir hediye olarak verilir bu fakat tek korkum o kadar sevabımın olmaması .. yüreğimizin attığı umutları yudumlamak ve biryerlerde seni seven birisinin olması nasıl anlatılabir ki....
HİSETDİGİMİ YAŞAMAK
GÜZEL DUYGULARI TATMAK
SEVGİYİ YAZMAK
HEPSİ BİR BAŞKA GÜZEL
ÇÜNKÜ SEN VARSIN......
hayır çünkü sen varsın çünkü tüm güzellikler sadece sana yakışıyor bitanem...
07.07.2002