Yalan Yazdım ! adlı kitabımdan....

benim için yazılmış bir şiirdi bende şiiri okur okumaz aklıma gelenleri yazmıştım tabi bu olay 3 yıl önce :)

UZAKLARDA OLSANDA
KALBİMİN YANIBAŞINDA ,
OTURUYOR BANA GÜLÜMSÜYORSUN .
SEVGİNİ, GÖZ BEBEKLERİNDE GÖRMESEMDE
KALBİM HİSEDİYOR.... BANA FISILDIYORSUN

yazmak gerçekten çok zor ; hangi kafiyeler anlatır bilmem ..keşke uzaklarda değilde gözbebeklerimden okuyabilseydin gamzelerini,sevdanı bitanem ..fakat güneşi uyandırana şükür kalblerimiz gözlerimiz kadar aciz değil uzaklarda olsak da hep bizi atıyor ve bizi yaşıyor..ve canım senin şu küçük yüreğinde bir zerrecik olmak ve bunu hissetmek bu dünyada ki tüm uzakllıklardan öte daha uzaklarda olsam dahi beni hep yaşatacak..tüm bunları sana yüreğim fısıldıyor aynı senin bana yüreğinin fısıldayışı gibi..

İCİMDE BİR SABAHIN AYDINLIGI
KALBİMDE UMUDUN NEŞESİ
HAYKIRMAK, GÜLMEK
HATDA AGLAMAK COK GÜZEL GELİYOR
İCİMDE VARLIGINI YASARKEN

seninle olduğumdan beri çiçeğim her sabah güneş sanki yüreğime doğuyor senin özleminle uyanıyorum çünkü günün sonunda her gece gamzelerini ,kızışları yüreğime katmak oluyor,.tek duam seni yaşamak belki de cennet te bir hediye olarak verilir bu fakat tek korkum o kadar sevabımın olmaması .. yüreğimizin attığı umutları yudumlamak ve biryerlerde seni seven birisinin olması nasıl anlatılabir ki....

HİSETDİGİMİ YAŞAMAK
GÜZEL DUYGULARI TATMAK
SEVGİYİ YAZMAK
HEPSİ BİR BAŞKA GÜZEL
ÇÜNKÜ SEN VARSIN......

hayır çünkü sen varsın çünkü tüm güzellikler sadece sana yakışıyor bitanem...

07.07.2002

UZAKLARDA OLSANDA
KALBİMİN YANIBAŞINDA ,
KALBİM HİSEDİYOR.... BANA FISILDIYORSUN :(:(:( Bunu kim yasdı yaf ah ulan kıbrıs ah

sOrUnLu' Alıntı:
UZAKLARDA OLSANDA
KALBİMİN YANIBAŞINDA ,
KALBİM HİSEDİYOR.... BANA FISILDIYORSUN :(:(:( Bunu kim yasdı yaf ah ulan kıbrıs ah

eski kız arkadaşım yazmıştı .. hayırdır :)

yazmak gerçekten çok zor ; hangi kafiyeler anlatır bilmem ..keşke uzaklarda değilde gözbebeklerimden okuyabilseydin gamzelerini,sevdanı bitanem

zor cok zor duyguları kagıda dökmek. ne kadarını dökebilirizkii.. yani ben kendime bakıyorum da o kadar duygu yoğunluğu arasında sadece ufak bir bölümünü ancak yansıtabiliyorum kagıda.. :(

çok özledim....

Xfiles gercekten hepsi birbirinden güzel.Ellerine yüregine saglik okurken duygulandim ki okuyupta duygulanmayan var midir acaba?Son yazdigin su sana yazilan sorunlunun sordugu iste o varya o tam benim içimdekileri söylüyo.Eline yüregine kalemine saglik hocam.

Kitab piyasada varmi acaba?

belgar_omen' Alıntı:
Xfiles gercekten hepsi birbirinden güzel.Ellerine yüregine saglik okurken duygulandim ki okuyupta duygulanmayan var midir acaba?Son yazdigin su sana yazilan sorunlunun sordugu iste o varya o tam benim içimdekileri söylüyo.Eline yüregine kalemine saglik hocam.

Kitab piyasada varmi acaba?

kitap için epey para gerekiyor ayrıca kafa yormak son düzenlemeler için
erken olduğunu düşünüyorum çıkması uzun yıllar alır Allah nasip ederse 40 lı yaşlarda çıkarırım :)

düşüncelerin için teşekkürler aslında hepsi üstt üste gelen yazıalr birazda karışıktır okuduğumda neyi neden kullandığımı düşününce benim için o anı yaşamaktan farkksız oluyorlar...

tekrar teşekkürler...

vay beee X abi senmisin bu helal valla opuyorum bunları yazan ellerini

vay vay vayy :p x abicim bu ne hal beeee sende duygusallıktamı vardıı super olmuş bunlar devam devam valla senden beklemezdim helall yemin ederim helal :p bu sitede de amma çok aşk acısı çeken varmışş beee duygusal hackhell :p :D

sen ne diosun x hepimizden 1 adım önde bu onun cıkardıgı kitaptan şiirler.. biz hala kitap cıkarcas :)

Xfiles' Alıntı:
kitap için epey para gerekiyor ayrıca kafa yormak son düzenlemeler için
erken olduğunu düşünüyorum çıkması uzun yıllar alır Allah nasip ederse 40 lı yaşlarda çıkarırım :)

düşüncelerin için teşekkürler aslında hepsi üstt üste gelen yazıalr birazda karışıktır okuduğumda neyi neden kullandığımı düşününce benim için o anı yaşamaktan farkksız oluyorlar...

tekrar teşekkürler...
xfiles aip ediyon biz ne güne duruyoz..hackhell üyeleri sana sponsor olur.bu kitabıN çıkması lazım abi.piyasadaki çoğu kitaptan daha iyi bu.bi kaç düzenlemeden sonra çıkaralıM:)

xfiles helal olsun adult bölümünün kralından böle şeyler beklemezdim:D tebrik ederim.bikaç tane kopyaladım aşkıma gönderiyim..

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bugün pc mi düzenlerken hiç beklemediğim bir yazıyı buldum 3 yıl önce yazdığım bir yazı tam düzenlenmemiş şekliyle size veriyorum düzenlenmiş şeklini sanırım bir şekilde silmiştim neyse biraz saçma gelebilir ama tüm yazılar gibi anlamlrı yazanda saklı ;)

Güzel bir gündü 1 ay sonra tekrar sevgilisiyle buluşacaktı,bir gün öncesinde telefonla konuşmuşlar ve bugün için anlasmışlardı.Epeydir bekledigi heyecanlar yüreğinde koşuşturmaya başlamıştı..Kendine en yakışan ve en güzel elbisesini giyindi,en pahalı kokularını kullandı genç kız.Fakat içinde garip bir huzursuzluk vardı her zaman ki gibi..

Bir saat sonra her ikisi de kafeteryadaydılar.Kız ,erkek arkadaşının olanca yüreğiyle kendisine baktıgını hissediyordu,o da çok özlemisti onu aslında ;ama yine hep hissettigi eksikliği duydu yüreginde ..Erkek arkadası kelimeleri hep kızın güzelliginin ve sevgisinin üzerine kuruyordu.Kız çok sevildiginin farkındaydı ve sevgilisini kaybetmenin kendisini çok üzeceği biliyordu.Fakat buna ragmen sadece bir kez onu sevdigini söylemisti.Birden yine bir eksiklik duydu yüreginde ...Halbuki platonik asklarında her sey bambaskaydı;çok heyecanlanır,bir tebessüm,bir bakis için ne yapacagını sasırırdı. Onları hep hayallerındeki gibi anlamlandırır ve yasardi.Erkek arkadası kız arkadasının kendınden önceki platonik asklarından haberdardı.Zamanında yasanmıs güzel bir anı olarak kalmasında bır zarar görmüyordu.Karsılıklı paylasmanın büyüsünü sevgılisine asılamaktan baska bir çabası yoktu.Fakat kız arkadası sessizlige büründügünde yüreginde hep bır sızı duyar ,umut çıçeklerinden bir yapragın daha yüreginde eksıldigini hissederdi ;sevgisine ve yüregine çok güveniyordu ,bir dün çok daha mutlu olacaklarına kendisine inandırmıstı.Birden bire kızın erkek arkadası cebinden bir hediye paketi çıkardı.Kızın bakısları arkadasında toplanmıstı.Çok tesekkür ederek hedıyeyi aldı,ne oldugunu epey merak ederek hızla hediye paketini açtı.Bu bir mavi taslı bileklikti.Gerçekten oldukça pahalı ve güzeldi ama kız sanki baska bir sey bekler gibi hediyeyi çok dikkatli incelemedi;aslında çok hosuna gitmemisti hediye.Ama mavı taslı bilekligi takıp tekrar tesekkür etmeyi ihmal etmedi.Birden kızın sevgilisi baska bir sürpriz için kendine çeki düzen verdi ve aniden ‘’BENİMLE EVLENİR MİSİN?’’diye sordu .Kız iki yıldır bu cümleyi bekliyordu ama iste yüregindeki o eksiklik yüzünden bunu söylemesine simdiye kadar fırsat vermemisti.Sevgilisi bu sefer çok düsünmüs olmalıydı.Kız gözlerinin sessizliğine bıraktı kendini ve bakıslarını yere indirdi.Hiçbir sey söylemeye cesaret edemiyordu.O da istıyordu ama...

Kızın erkek arkadası da gözlerıni yere indirdi tüm umutlarıyla beraber.Bunu fark eden kız arkadaşı ne yapması gerektigini gerçekten bilmiyordu. Sevgilisinin üzülmesi onu da daha baska sessizliklere sürüklüyordu...ve birden genç kız:’’hani bana benım hep senin yüreginden çıkmayacagımı söylemistin ya ‘’dedi’’üzülme ben hep senin yüreginde olacagım,sende benim yüregimdesin,ama kendimi hala eksik hissedıyorum’’Erkek arkadasının hüzünlü gözlerı birden sevinçle parıldadı.Böyle bir cevap beklemiyordu ne söyleyecegini sasırdi,ilk aklına geleni söyledi’’SENİ SEVİYORUM’’

Genç kız tekrar sessizlige büründü,genç çocuk bu sessizlige alıskandı o yüzden çok kırılmadı..

Hava kararmaya baslamıstı vedalastılar,ayrılırken gözlerıni birbirlerini görebildikleri yere kadar götürdüler .Ayrıldıktan sonra kız düsüncelerıyle yalnız kaldı,sanki sevgilisine ihanet ediyordu;yüreginde hala en olmadık zamanlarda platonik asklarını hissetmek onu çok üzüyordu.En azından buna üzüldügüne sevindi.Çok karısık duygular içindeydi.Bu eski askları hissetmek onlara ulasamamanın verdigi bir refleksti belki de..

Etraf çok kalabalık ve gürültülüydü eve yavas adımlarla giderken birden takı esyaları satan bir dükkanın vitrininde ki çok güzel bir bileklik dikkatini çekti.Mavi taslarının parlaklıgı onun gözlerıni sanki ondan çalmıstı.Çok pahalı oldugunu ve kendisine çok yakısacagını düsündü..Sanki platonik asklari gibi bir seydi bu bileklik onu birden sarıvermıstı.Hemen içeriye girip vitrindeki takıya bakmak istedigini söyledi.Dükkan sahibi bilekligi genç kiza verdi.Genç kız takıyı eline alır almaz takının tüm ihtisamı kaybolmustu.Vitrin ısıkları onu epey bır abartmıstı anlasılan,ellerinde sönen takıyı bilegine taktı;çok ucuz oldugu belliydi çünkü tasları çok kötü kesilmisti.Hayal kırıklıgına ugramıstı.Kız satıcıdan takıyı almayacagını söyleyip özür dileyerek oradan ayrıldı...

Genç kız kendisini çok yorgun hissediyordu.İlk gördügü çay bahçesine gidip bir masaya oturdu.Sevgilisinin teklifi onu çok etkilemisti.Bir aralık düsüncelere daldı.Bu arada sevgilisinin verdigi bileklige gözü ilisti.İlk bakısta o kadar güzel gelmemisti ama simdi birden çok dikkatini çekmisti.Oldukça pahalı ve üzerinde çok titizlikle ugrasıldıgı belliydi.Gerçekten de çok güzeldi, evet evet cok güzeldi.İsin açıkçası kendisine epey yakıstıgını simdi daha iyi fark ediyordu.Birden platonik askları geldi aklına ama bu sefer vitrindeki o taki gibi o ihtisamlarindan uzaklastıklarını hissetti yüreginde.Yüregi heyecanla çarpıyordu,tebessüm etti kendi kendine ve sevgilisine telefon etti.. Karsısındakine söz hakkı vermeden aklına ilk geleni söyledi:

''SENİ SEVİYORUM''

slm merhaba ben metin nasılsınız ben yeni üyeniz by

Paylaşımın için teşekkürler..Eyvallah

bilmiyorum denedinmi ama istersen sana bir kaç mail verebilirim.Kitabın için sana akıl verebilirler.Bir kaç Edebiyat sitesinde editör tanıdığım var.Yayın evleriyle de bağlantıları var.Eğer ipin ucunu bırakmazsan bastırabilirsin.Ben de zamanında uğraş vermiştim ama yayınevleri öyle formuller getiriyorlar ki insanın önüne vazgeçiyorsun..Ticarete dönmüş iş tümüyle.

X senden hic beklemezdim boyle yazilar vay be duygusal X :)
yuerigine saglik hepsini cok gusel yazmissin

var mı baska aramızda şair olan?

paylasım için tşk harikaydı.

Geri