Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

• EveT

Kullanılan: 50 25.5%
  • HaYıR

Kullanılan: 43 21.9%
  • Düzenlemelerle güzel olacağına inanıyorum

Kullanılan: 38 19.4%
  • Eski haline dönsün mümkünse

Kullanılan: 62 31.6%
  • İlgilenmiyorum / FikriM y0K

Kullanılan: 3 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    196
yeni temaya alışamadık sanırım orjinal olmuş büyüklüğünü gücünü kalitesini hissetiriyor aslında bence böyle daha gzeül olmuş sorun şu ki henüz alışamadık forumda son konular bölümü daha açıklayıcı olmalı bence eskiden başlıkları tam görebiliuorduk başarılarınızın devamını dilerim...

Eski tema daha samimiydi bence. Bu Biraz işini gör çık der gibi bi tema olmuş :D

Foruma yazılan yazıların otomatikmen beyaz olması güzel olacak onun dışında bence gayet güzel..

eski hali daha iyiydi belki de alışmamız gerekecek son haline

gayet güzel arkadaşlar gözü yormuyor lütfennnn emeğe saygıııııııııııııı!

- renk seçimi üzerinde biraz daha çalışılsa mı sanki ne . siyah zemin üzerinde renkli yazılar okunmuyor, gözü çok yoruyor.
- bide ana sayfadaki son konulara kaç kişi bakmış kaç kişi yazmış, gözlerim onu arıyo bakarken hep.

bunların dışında şu an için güzel olmuş görünüyor. yapanın eline sağlık, değişim rahatsız etmiyor. ama bence biraz daha tema üzerinde çalışılmalı.

valla eskisini istiyorum ben gözlerimi fena yoruyor....

Ya tasarım olarak ok alışırız ama arka plaa rengi hiç olmamış
Gözleri yoruyor bu 1
sanki hhde değilde başka bir forumdaymışım hissini veriyor 2 ki bu çok önemli, yönetimin dikkatine
sanki insanı kendinden uzaklaştırıyor
belki alışılmadığındandır ama dile kolay 1.5 yıldır gördüğümüz görüntü bir günde değişmiş alışmak kolay değil
tabi birde 3-4 yıllık arkadaşlar var

sıyah fon hıc olmamıs gözu yoruyor admınlerden rıcam eskı halıne donsun.

ben siyahı severim.bence çok güzel olmuş.emeği geçen herkese teşekkürler.bu göz zevkini yaşattıkları için.

Geri