Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl olsa oraya taşıyacaklar öyle yada böyle en son günlerimiz güzel geçirelim ahirette de forum işlerine dewam edebilecekmiyiz acaba ...sevdiğim arkadaşları görmek isterim ordada .....
Buna olacak ya da olmayacak diye yorum yapmamız mümkün değil Haşa bunu ancak Allah-ü Tela bilir.O herşeyin en iyisini bilir.O kusursuz yaratandır.Bize düşen görevlerimiz yapıp kulluk vazifelerimizi yerine getirmek ve bu dünyanın yalanlarından kendimizi en kısa zamanda sıyırmak hepiniz Allah'a emanet olun...
bana da gecen yıl HZ.İsa indi demişlerdi..o zaman 40 yıl var dediler..su soru geldi aklıma dunya zamanına gore mi 40 yoksa ahiret zamanına göre mi?
bence Allah'tan baska bilen yoktur..O en dogru zamanı bize gösterecektir..biz görevimizi yapalım da ne zaman olursa olsun yeter ki borclu ve gunahlı gitmeyelim
ayrıca ben kahinlerin kıyamet zamanını bilecek kadar nurlu olduguna inanmıyorum onlar sadece tahmin yaparlar..zaten nurlu olsalar Allah'ın işin karısmak istemezler
ulen bıraksınlar bu işleri yaaa.. allahın işine karışılmaz. hem ölüm herzaman ensemizde. önemli olan. sınavı geçtikmi? kendimizi ölüme ve ahirete hazırladıkmı?
ben ölmekten korkmam. öldükten sonra hesab verememekten korkarım.......
-- abi bu takwimi nereye kadar hesaplicaz daha
-niye lan noldu ki
--abi ne olcak 1 milyon 872 bin gün oldu, sonu yok bu isin
-doru diyosun birakalim burda
--hehe abi o gun geldiginde nolucak peki, hani takwim biticekya
-miktir et onlar dusunsun