Yeni kıyamet tarihi: 21 Aralık 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zamana kadar yaşarmıyım o nu bilemem işte..

şu kıyamette kopmadı gitti..

Kişinin ömrünün tamam olması küçük kıyametdir(Hadis-i Şerif meali)Biz küçük kıyamete bakalım azığımıza bakalım gerisi söz.

yok daha neler arkadaşlar....eğer bu olay olcak olsaydı....26 bin gün öncede bu olay olmuş olurdu.....kimse kıyametin ne zaman kopacağını bilemez.....

nasıl olsa oraya taşıyacaklar öyle yada böyle en son günlerimiz güzel geçirelim ahirette de forum işlerine dewam edebilecekmiyiz acaba ...sevdiğim arkadaşları görmek isterim ordada :D.....

hayat bir gündür o da bugündür

paylaşım için sağol

inanmıyorum bu yersiz açıklamalara
bu kıyameti kaç kere kopardılar bu elemanlar
Allah kopmasın kıyamet demedikçe kıyamet kopmaz

Buna olacak ya da olmayacak diye yorum yapmamız mümkün değil Haşa bunu ancak Allah-ü Tela bilir.O herşeyin en iyisini bilir.O kusursuz yaratandır.Bize düşen görevlerimiz yapıp kulluk vazifelerimizi yerine getirmek ve bu dünyanın yalanlarından kendimizi en kısa zamanda sıyırmak hepiniz Allah'a emanet olun...

bana da gecen yıl HZ.İsa indi demişlerdi..o zaman 40 yıl var dediler..su soru geldi aklıma dunya zamanına gore mi 40 yoksa ahiret zamanına göre mi?
bence Allah'tan baska bilen yoktur..O en dogru zamanı bize gösterecektir..biz görevimizi yapalım da ne zaman olursa olsun yeter ki borclu ve gunahlı gitmeyelim

ayrıca ben kahinlerin kıyamet zamanını bilecek kadar nurlu olduguna inanmıyorum onlar sadece tahmin yaparlar..zaten nurlu olsalar Allah'ın işin karısmak istemezler:mad:

Allah'tan korkmak lazım, ölümden değil...
Ölümün de hayırlısını istemek lazım tabiii...

SaD@LaYn' Alıntı:
daha 6 sen var gecsınler bu ayaakları bı ara ozon deelıınmısdı sakallı cocuk dogmusdu
allahımmm daha evlenmedım ben lem kopmasın cukmeyım o kahınlerı

ahaha koptum şu son lafına ya :):)

kopacaksa kopacak ALLAHIN takdiridir bize bişey düşmez

şu tarih bu tarih derken bi türlü koparamadılar kıyameti:)

ulen bıraksınlar bu işleri yaaa.. allahın işine karışılmaz. hem ölüm herzaman ensemizde. önemli olan. sınavı geçtikmi? kendimizi ölüme ve ahirete hazırladıkmı?
ben ölmekten korkmam. öldükten sonra hesab verememekten korkarım.......

hepsii tıraşşş bilim adamları kıyametle ilgili ne diyolarsa salllamasyondu

-- abi bu takwimi nereye kadar hesaplicaz daha
-niye lan noldu ki
--abi ne olcak 1 milyon 872 bin gün oldu, sonu yok bu isin
-doru diyosun birakalim burda

--hehe abi o gun geldiginde nolucak peki, hani takwim biticekya
-miktir et onlar dusunsun

Bunu Allahtan başka kimse bilemez..GElecegi ondan başka kimse bilmez.
Ama bu bi tahmindir :D

kuranda aniden kopacak der .. bundan haric kopusunu sadece allahin bildigi gecer .. insan ne dese desin .. yanlistir ....

gecin yaa bunlar. hikaye hepsi. kimse gayipten haber weremez. hiçbir kula nasip olmamıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri