zodijackyl
New member
- Reaction score
- 0
Ben beğendim klasik forum sitelerinden farklı olmalıydı zaten ve değişiklik olmuş ve daha da gelişeceğinden de eminim. Teşekkürler
MozoLe Miяach;4889254' Alıntı:Forum Ana Sayfasına TıkLadığımızda Direk oLarak PortaLa Atıyor Sayfa Bızı.. HaLbukı Forumun Ana Sayfasına Geçmek Istıyoruz.. Bunun Haricinde Herşey GüzeL Gözüküyor.. Emeğinize SağLık..![]()
biz sadece bi forum sitesi degilizi bunu göstermek istedigimiz içinde sen bunu yaşıyosun ben bunu yaşamak istemiyorum bu benim için büyük sıkıntı diosan sık kullanılanlara Hackhell Forum - 4 Yaşında olarak kayıt edebilirsin anasayfaya girmeden direk forumu ziyaret edebilirsin çok zor bişey degil
MozoLe Miяach;4889267' Alıntı:Ben Benim İçin Bu Büyük Bi Sıkıntı Dedim Mi ?? 2006'dan Bu Yana Burdayım Ve Şuanda Burdaysam Her TürLü Destekciniz oLdugumun En GüzeL Ispatıdır Bu.. Tek Mevzu Kısa SüreLi aLışma Dönemi.. Bizde BiLiyoruz HackheLL'in Sadece Forum oLmadıgını İnşaLLahta Senın Ve Dark'ın EmekLeriyLe Bizimde KatkıLarımızLa Dahada Büyüyecek HackheLL.. Tekrardan KoLay GeLsin..![]()