Yeni Portal Sayfası ile ilgili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben beğendim klasik forum sitelerinden farklı olmalıydı zaten ve değişiklik olmuş ve daha da gelişeceğinden de eminim. Teşekkürler

arkadaslar kusura bakmayin ama cok kotu olmus ben hic begenmedim,degisiklikler onemlidir ancak iyiye yonelik olursa .

bence de konular çok geri planda kalmışş

Güzel bir çalışma elinize sağlık.Daha da güzel ve kullanışlı olacaktır.
Beğenip beğenmediğinizden bahsetmek yerine gelişime katkı sağlayacak fikirler belirtilse çok daha faydalı olur bence :victory

eski portala gidilebilmesi de cok güzel olmus.
yalnız haberler bölümü cok güzel değil. tıklayınca hemen o sekmeye geçis yapıyor.
bence arkaplan sekmesine donusturülebilir haber düğmeleri

Eski hali daha iyiydi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Öncelikle Kişisel Görüşüm Yeni Hali Eski Halinden çok daha iyi olmuş . Eski halindeyken anasayfada donmalar yaşıyordum , bu haliyle çok daha hızlı elinize sağlık ;)

her seferinde bir önceki daha güzeldi dendi ama designer'lar ve yöneticiler gayet güzel ayarladılar. güvenip beklemek lazım. pro bi çalışma olmuş geliştirilince daha güzel olucağı düşüncesindeyim. teşekkürler

Öncelikle emeğinize sağlık, yanlız bir kaç eksiği belirtmekte fayda var örnğ : son mesajlarda konunun kime ait oldugu görünmüyor ve son yazılan mesaj da aynı şekilde bi de son yazılan mesaja direk gidilmiyor, ayrıca geri dönüşüme atılan konular portalda sanki yeni açılmış konu gibi görünüyor , son olarak programlar ile alakalı bir bölüm konursa portala fena olmaz çünkü sitedeki en hit bölümlerden biri bunların dışında problem yok çok yönlü bir portal çalışması olmuş e tabi zamanla alışacağız haliyle .

emeğinize sağlık tekrardan ..

Bir öneri. Ana sayfanın background rengi biraz değişik olabilir. Onun haricinde güzel bence.

eski hali şüphesiz en güzel haliydi bence

Bknz : HackHeLL Forum - Biri Bizi Durdursun

eski halini 5 senedir kulanıyoruz tabiki sana güzel gelicek çünki alıştın
bugün senin gibi düşünen arkadaşlarımızın hepsi alışkanlıklarından ötürü
güzel oldugunu düşünüyo öbürünede alıştıgın zaman ne kadar kötü bir portal
kulanıyormuşum diye belkide yazılar yazıcaksın bunlar sizlerin alışkanlılıgı
bu portalda bir çok eksik var bunları inkar etmedik yapıcaz yaptıgımızdada
sizlerin fikirlerine göre yapıcagımız degişikliklerde kulanışlı hale getircegimizide
on kere söledik kötü veya iyi tartışması yerine şu şurada olabilir gibi
yapıcı mesaj atsakta bizlere fikir olsa bizde ona göre çogunlugun istedigini
yerine getiresekte zaman kaybından ve can sıkıcı mesajlardan kurtulup
hoşumuza giden bizi ileriye götürebilicek güzel yapmış oldugumuz portaldan
sıkılmadan usanmadan çalışmalarımıza devam etsek. olmazmı ?

Forum Ana Sayfasına TıkLadığımızda Direk oLarak PortaLa Atıyor Sayfa Bızı.. HaLbukı Forumun Ana Sayfasına Geçmek Istıyoruz.. Bunun Haricinde Herşey GüzeL Gözüküyor.. Emeğinize SağLık.. ;)

MozoLe Miяach;4889254' Alıntı:
Forum Ana Sayfasına TıkLadığımızda Direk oLarak PortaLa Atıyor Sayfa Bızı.. HaLbukı Forumun Ana Sayfasına Geçmek Istıyoruz.. Bunun Haricinde Herşey GüzeL Gözüküyor.. Emeğinize SağLık.. ;)

biz sadece bi forum sitesi degilizi bunu göstermek istedigimiz içinde sen bunu yaşıyosun ben bunu yaşamak istemiyorum bu benim için büyük sıkıntı diosan sık kullanılanlara Hackhell Forum - 4 Yaşında olarak kayıt edebilirsin anasayfaya girmeden direk forumu ziyaret edebilirsin çok zor bişey degil

biz sadece bi forum sitesi degilizi bunu göstermek istedigimiz içinde sen bunu yaşıyosun ben bunu yaşamak istemiyorum bu benim için büyük sıkıntı diosan sık kullanılanlara Hackhell Forum - 4 Yaşında olarak kayıt edebilirsin anasayfaya girmeden direk forumu ziyaret edebilirsin çok zor bişey degil

Ben Benim İçin Bu Büyük Bi Sıkıntı Dedim Mi ?? 2006'dan Bu Yana Burdayım Ve Şuanda Burdaysam Her TürLü Destekciniz oLdugumun En GüzeL Ispatıdır Bu.. Tek Mevzu Kısa SüreLi aLışma Dönemi.. Bizde BiLiyoruz HackheLL'in Sadece Forum oLmadıgını İnşaLLahta Senın Ve Dark'ın EmekLeriyLe Bizimde KatkıLarımızLa Dahada Büyüyecek HackheLL.. Tekrardan KoLay GeLsin.. ;)

MozoLe Miяach;4889267' Alıntı:
Ben Benim İçin Bu Büyük Bi Sıkıntı Dedim Mi ?? 2006'dan Bu Yana Burdayım Ve Şuanda Burdaysam Her TürLü Destekciniz oLdugumun En GüzeL Ispatıdır Bu.. Tek Mevzu Kısa SüreLi aLışma Dönemi.. Bizde BiLiyoruz HackheLL'in Sadece Forum oLmadıgını İnşaLLahta Senın Ve Dark'ın EmekLeriyLe Bizimde KatkıLarımızLa Dahada Büyüyecek HackheLL.. Tekrardan KoLay GeLsin.. ;)

dedin demedim zaten alışma dönemini bizlere yansıtmak yerine bekleyin alışınca yazın yorumunuzu yazdıgını her yorumu dikkatte almaya çalışıyoruz aldıgımız yorumların hepside =) ceviz kabugunu doldurmaz bunu anlatmaya çalışıyorum burda gerçekten büyük bi emek var ve sizin derdiniz alışkanlıklarınız bunuda alışarak çözebilicekseniz bizden beklentiniz nedir veya buraya yazdıgınız alışkanlıklarınızla ilgili sorunlarınıza çözümlememi yapmamızdır bunu sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri