Yeniden SeçimLere Giriyorum...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ 1907

HAyırlı OLsun..

taam ceza almış olabilirsin ..ama ordaki çalışmalarında bu yüzden göz ardı edilemez kanımca...hem verilsin a modluğun bakıldı ki kriterlere uymuyorsun..geri alınır elinden..bunun dark ı çok zorlucağını sanmıyorum :D...

not: tabi a modluğunun verilmesi odaki paylaşımların yoksa denemek için verilmez bu ..! yanlış anlaşılmasın..!

+12. rebiülevvel =)

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

eğer kendine güvenip bu başlığı acabiliosan olur (; +++

+++ diyenler neye göre + diyorsunuz anlamadım... hiç araştırmacı değilsiniz. yani ya post kasıyorsunuz yada gerçekten sadece açtığı konulara bakıyorsunuz... herkes 2. bi şansı hakeder ama arkadaş o şansı bile-bile tepmiş. herkes yaptığından sorumludur... irade diye bişey var! irade dün yoksa bugünde yoktur ve yarında olamaz... daha 15 gün önce ban yemişsin... bi mart ayında vukaatın yok. oda şubat ayında 1 ay ban yediğin için!!! mart bitmiş nisanda gelmişsin. Daha bismillah nisan 1 gene bann!

yönetimde olmana asla diyorum!!!!!!!!!!

01 Şubat 2007
~GeßZe'Li~ : bölücü üye , 1 ay

01 Nisan 2007
~GeßZe'Li~ : forumdaki üyelere sataştıgı için , 7 gün

03 Mayıs 207
react0r' Alıntı:

~GeßZe'Li~ : hakaret ve küfür , 10 gün

22 Mayıs 2007

~GeßZe'Li~ : aynı konuları tekrar tekrar açtıgı için

02 Haziran 2007
~GeßZe'Li~ - haberkaynagı eLeştirmek - 10 gün

revolation' Alıntı:
+++ diyenler neye göre + diyorsunuz anlamadım... hiç araştırmacı değilsiniz. yani ya post kasıyorsunuz yada gerçekten sadece açtığı konulara bakıyorsunuz... herkes 2. bi şansı hakeder ama arkadaş o şansı bile-bile tepmiş. herkes yaptığından sorumludur... irade diye bişey var! irade dün yoksa bugünde yoktur ve yarında olamaz... daha 15 gün önce ban yemişsin... bi mart ayında vukaatın yok. oda şubat ayında 1 ay ban yediğin için!!! mart bitmiş nisanda gelmişsin. Daha bismillah nisan 1 gene bann!

yönetimde olmana asla diyorum!!!!!!!!!!

01 Şubat 2007

01 Nisan 2007

03 Mayıs 207

22 Mayıs 2007

02 Haziran 2007

iLk ßa$taki ßanLanma Seßeßimi Kısaca AçıkLayayım..!!!
Forumdaki Eski ÜyeLeriden Siyah'ı herkes Tanır Dimi Herkese Sata$ır..!!$uan Sınırsız ßanLı..!!
ßöLücü Üye Lafındaki Kastı anLayamayorum.!!!
Yani Awatarımda Siyasi içerikLi ßir Resim oLsa ßöLücü mü oLuyorum..?
Siyah ßeni $ikayet Kutusuna $ikayet etmi$ti Awatarında Kaypakkaya war Diye..Üstüne ÜsteLik Küfürde Etmi$ti.!!!ßenim Hiç ßi $eyden Haberim Yoktu we O ZamanLar Forumda aktif DeğiLdim we 1 Gün ßi ßaktığımda 1 Ay ßan Yemi$im.!! Sırf Resmimden DoLayı o awatardan DoLayı React0r ßana ßöLücü Sıfatını Yakı$tırmı$tı Çok üzüLdüm we Hiç ßiR $ey Yapmadığım HaLde Uyarısız 1 Ay ßan Yedim...
Siyah'ta Küfür Etmesine Kar$ıLık ßan Yedi..Sanırım Geçen AyLarda ßanı AçıLdı we Tekrar Sınırsız oLarak ßan Yedi hemde ßanı açıLdığı Gün...
5 Kez ßan Yedim we 5'indede HataLıyım ama ßöLücü DeğiLim.!!!!!

MotorLu araçLarda ÇaLı$kanım we AraçLar hakkında Yeterince ßiLgi Sahibiyim...Orada ki $uan Durumum ßeLLi oRanın En ÇaLı$kanLarındanım...
Ayrıca we ayrıca HackheLL'a Hizmet Vermek ßenim İçin ßüyük ßi $eref..!!!
O Duyguyu ßende Ya$amak İstiyorum..
.
Ama $unu SöyLiyeyim Her$ey Siyaset DeğiLdir.! ßakın ßazı Arkada$Lar Her$eyi SiaysetLe ßağda$tırıp $u SoLcu $u Sağcı Deyip ßazı Ki$iLeri Siyasi ßakımdan ßana Dü$man Etmek İstiyorLar...Arkada$Lar Her$eyi Siyasete ßağLayan Her$eyi Siyaset Üzerinden Yapan we ßir İnsanı DeğerLendiriyoken Siyaset Üzerinden DeğerLendiren Ki$i Fa$ist=ßöLücü'dür...
AsıL ßöLücü İ$te Odur..!!
asıL ßöLücü Sİyaseti Her$eye MaL eden Ki$idir.!

Tekrardan SöyLüyorum MotorLu araçLarda Görewimi En İyi $ekiLde Yapmak İstiyorum we Size ßurdan Söz Veriyorum.!

~GeßZe'Li~' Alıntı:
iLk ßa$taki ßanLanma Seßeßimi Kısaca AçıkLayayım..!!!
Forumdaki Eski ÜyeLeriden Siyah'ı herkes Tanır Dimi Herkese Sata$ır..!!$uan Sınırsız ßanLı..!!
ßöLücü Üye Lafındaki Kastı anLayamayorum.!!!
Yani Awatarımda Siyasi içerikLi ßir Resim oLsa ßöLücü mü oLuyorum..?
Siyah ßeni $ikayet Kutusuna $ikayet etmi$ti Awatarında Kaypakkaya war Diye..Üstüne ÜsteLik Küfürde Etmi$ti.!!!ßenim Hiç ßi $eyden Haberim Yoktu we O ZamanLar Forumda aktif DeğiLdim we 1 Gün ßi ßaktığımda 1 Ay ßan Yemi$im.!! Sırf Resmimden DoLayı o awatardan DoLayı React0r ßana ßöLücü Sıfatını Yakı$tırmı$tı Çok üzüLdüm we Hiç ßiR $ey Yapmadığım HaLde Uyarısız 1 Ay ßan Yedim...
Siyah'ta Küfür Etmesine Kar$ıLık ßan Yedi..Sanırım Geçen AyLarda ßanı AçıLdı we Tekrar Sınırsız oLarak ßan Yedi hemde ßanı açıLdığı Gün...
5 Kez ßan Yedim we 5'indede HataLıyım ama ßöLücü DeğiLim.!!!!!

MotorLu araçLarda ÇaLı$kanım we AraçLar hakkında Yeterince ßiLgi Sahibiyim...Orada ki $uan Durumum ßeLLi oRanın En ÇaLı$kanLarındanım...
Ayrıca we ayrıca HackheLL'a Hizmet Vermek ßenim İçin ßüyük ßi $eref..!!!
O Duyguyu ßende Ya$amak İstiyorum..
.
Ama $unu SöyLiyeyim Her$ey Siyaset DeğiLdir.! ßakın ßazı Arkada$Lar Her$eyi SiaysetLe ßağda$tırıp $u SoLcu $u Sağcı Deyip ßazı Ki$iLeri Siyasi ßakımdan ßana Dü$man Etmek İstiyorLar...Arkada$Lar Her$eyi Siyasete ßağLayan Her$eyi Siyaset Üzerinden Yapan we ßir İnsanı DeğerLendiriyoken Siyaset Üzerinden DeğerLendiren Ki$i Fa$ist=ßöLücü'dür...
AsıL ßöLücü İ$te Odur..!!
asıL ßöLücü Sİyaseti Her$eye MaL eden Ki$idir.!

Tekrardan SöyLüyorum MotorLu araçLarda Görewimi En İyi $ekiLde Yapmak İstiyorum we Size ßurdan Söz Veriyorum.!

siyah - beyaz - kırmızı...

siyah ban yemiş mi? yemişş!

sen adamın araksından sana cevap hakkı olmamasına rağmen üstelik Atatürkü de mesajının içine ekleyerek adamın arkasından laflar söyledin mi? evettt!!!

sonra "lan banlanırım mesajı editliym" diyerek daha yazdığın dakika editledin mi? evett!!
(dikkat ederseniz mesajda şu gün şu saatte edetlendi yazmıyor. yani daha o dakika editlenmiş)

sen editlemeden önce o mesajı react0r ve ben gördüm mü? evettt!!!

eee!!! react0r seni avatardan mı banlamış?

ayrıca diyorsun ki!!!

ben çıktım sonra geldiğm baktım avatardan banlanmışım!!!

peki sen orada o mesajı yazdığını ve daha sonra da o mesajı aynı dakika editlediğini hatırlamıyor musun? yada bunlar görmemiştir mi dedin?

evet react0r seni avatardan mı banlamış???

çok merak eden linkten react0r ve benim mesajıma bide senin yazdığın dakika editlediğin boş mesajına bakar!!!

1315 - 1316 ve 1317. mesajlar... aşağıda ki linkten bu mesajlara bakın. bu linki vermeyecektim ama beni verme durumunda bıraktın... yoksa s.mod ve ben yalancı olacaktık.

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1429648&highlight=%7EGe%DFZe%27Li%7E#post1429648

işte buda o saniye editlenen mesaj... bir edit belirtisi yoq!!! bomboş mesaj.içinde sadece alt çizgi var!!! sen şikayet-ihbar hattında adama laf sok sonra alt çizgi ile deiğiştir. s.modların forumda baktığı 2 konu vardır. Şikayet İbhar Hattı ve İletişim Hattı... Zamanlaman ve yazdığın yer çok kötü bir seçim olmuştu.

resim1.jpg

bide yalan söylüyorsun... s.mod beni avatardan banlamış diyorsun...

baq balalım react0r seni neden banlamış...

react0r' Alıntı:
~GeßZe'Li~ silmiş oldugun mesajı okudum, anlaşılan bölücü zihniyet sende fazlasıyla mevcut ve siyaset yok dediğimiz forumda ısrarla devam ediyorsun, bize de sana 1 ay hak mahrumiyeti vermek düşer

yönetime girememen için bi sepep daha! yalan...

Yukarda öznel olarak faşist, bölücü tanımını yapmışsın. Peki senin siyah isimli üyeye cevap hakkı olmadığı halde (üye banlı) Atatürkü arkana alıp yaptığın aşağlama hangi kavrama giriyor. Demogoji yapmayalım lütfen!!!

bence konu kapanmalı.

AĞZIMI YORMAMA GEREK YOK..!!![/SIZE]
REACTOR'E YALANCI DİYEN KİM?

REVOLEY$IN ßANA YALANCI DİYOSUN AMA $İMDİ UTAN...!!!

$UBAT'TA AWATARIMDA SİYASİ İÇERİK OLDUĞU İÇİN SİYAH $İKAYET ETTİ BENİ WE BAN YEDİM OK?

KONUYU TAM ÖĞREN SONRA ßENLE TARTI$...
AYRICA TARTI$MA YERİ ßURASI DEĞİLDİR...
KONUYU SAPTIRMA...!!

BENİ İLERDE MOD OLARAK GÖRÜRSEN KENDİNİ ÖLDÜRÜRSÜN HERALDE...

MSN'DE ÖZELDEN GÖRÜ$ELİM NEYMİ$ SORUNUN NEYMİ$ SENİ RAHATSIZ EDEN??
İNSAN GİBİ KONU$ ßENLE YANLI$IM WARSA DÜZELTEYİM SENİN WARSA SANA KALMI$..!!

BURADA MOD ADAYLIK KOYMU$UM SEN GELİP KONUYU TAM ßİLMEDEN POST ATIYOSUN..
NE SORUNUN WARSA MSN DE GÖRÜ$ELİM...

Kimse Kör deiL büyük harfLerLe yazmayın..
ALıntı iLe mesajLarınızı cevapLamayın herkes yorumunu yapsın çıksın.. mesajLarı siLmek zorunda ßırakmayın beni!..

üzüLerek AdayLıktan ÇekiLiyorum...
ßeni AdayLıktan Soğutan Ki$iLikLer iLerde ßeni in$. Mod oLarak Görecek we O Gün GeLecektir...ßen HackheLL Hizmeti İçin Netteyim we Kimse PayLa$ımLarımı we Formumu Durduramaz...
SaßRın Sonu SeLamettir...
(+) Ve (-) Yorum Yapan ßütün Arkada$Lara {ßi Kaç Ki$i Dı$ında} T$k Ediyorum...
Siyaset;HackheLL 'daki PayLa$ım we GeLeceğimi EtkiLeyemez..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri