1sc0rp!tX
Altın Üye
+ 1907
HAyırlı OLsun..
HAyırlı OLsun..
~GeßZe'Li~ : bölücü üye , 1 ay
~GeßZe'Li~ : forumdaki üyelere sataştıgı için , 7 gün
react0r' Alıntı:
~GeßZe'Li~ : hakaret ve küfür , 10 gün
~GeßZe'Li~ : aynı konuları tekrar tekrar açtıgı için
~GeßZe'Li~ - haberkaynagı eLeştirmek - 10 gün
revolation' Alıntı:+++ diyenler neye göre + diyorsunuz anlamadım... hiç araştırmacı değilsiniz. yani ya post kasıyorsunuz yada gerçekten sadece açtığı konulara bakıyorsunuz... herkes 2. bi şansı hakeder ama arkadaş o şansı bile-bile tepmiş. herkes yaptığından sorumludur... irade diye bişey var! irade dün yoksa bugünde yoktur ve yarında olamaz... daha 15 gün önce ban yemişsin... bi mart ayında vukaatın yok. oda şubat ayında 1 ay ban yediğin için!!! mart bitmiş nisanda gelmişsin. Daha bismillah nisan 1 gene bann!
yönetimde olmana asla diyorum!!!!!!!!!!
01 Şubat 2007
01 Nisan 2007
03 Mayıs 207
22 Mayıs 2007
02 Haziran 2007
~GeßZe'Li~' Alıntı:iLk ßa$taki ßanLanma Seßeßimi Kısaca AçıkLayayım..!!!
Forumdaki Eski ÜyeLeriden Siyah'ı herkes Tanır Dimi Herkese Sata$ır..!!$uan Sınırsız ßanLı..!!
ßöLücü Üye Lafındaki Kastı anLayamayorum.!!!
Yani Awatarımda Siyasi içerikLi ßir Resim oLsa ßöLücü mü oLuyorum..?
Siyah ßeni $ikayet Kutusuna $ikayet etmi$ti Awatarında Kaypakkaya war Diye..Üstüne ÜsteLik Küfürde Etmi$ti.!!!ßenim Hiç ßi $eyden Haberim Yoktu we O ZamanLar Forumda aktif DeğiLdim we 1 Gün ßi ßaktığımda 1 Ay ßan Yemi$im.!! Sırf Resmimden DoLayı o awatardan DoLayı React0r ßana ßöLücü Sıfatını Yakı$tırmı$tı Çok üzüLdüm we Hiç ßiR $ey Yapmadığım HaLde Uyarısız 1 Ay ßan Yedim...
Siyah'ta Küfür Etmesine Kar$ıLık ßan Yedi..Sanırım Geçen AyLarda ßanı AçıLdı we Tekrar Sınırsız oLarak ßan Yedi hemde ßanı açıLdığı Gün...
5 Kez ßan Yedim we 5'indede HataLıyım ama ßöLücü DeğiLim.!!!!!
MotorLu araçLarda ÇaLı$kanım we AraçLar hakkında Yeterince ßiLgi Sahibiyim...Orada ki $uan Durumum ßeLLi oRanın En ÇaLı$kanLarındanım...
Ayrıca we ayrıca HackheLL'a Hizmet Vermek ßenim İçin ßüyük ßi $eref..!!!
O Duyguyu ßende Ya$amak İstiyorum...
Ama $unu SöyLiyeyim Her$ey Siyaset DeğiLdir.! ßakın ßazı Arkada$Lar Her$eyi SiaysetLe ßağda$tırıp $u SoLcu $u Sağcı Deyip ßazı Ki$iLeri Siyasi ßakımdan ßana Dü$man Etmek İstiyorLar...Arkada$Lar Her$eyi Siyasete ßağLayan Her$eyi Siyaset Üzerinden Yapan we ßir İnsanı DeğerLendiriyoken Siyaset Üzerinden DeğerLendiren Ki$i Fa$ist=ßöLücü'dür...
AsıL ßöLücü İ$te Odur..!!
asıL ßöLücü Sİyaseti Her$eye MaL eden Ki$idir.!
Tekrardan SöyLüyorum MotorLu araçLarda Görewimi En İyi $ekiLde Yapmak İstiyorum we Size ßurdan Söz Veriyorum.!
react0r' Alıntı:~GeßZe'Li~ silmiş oldugun mesajı okudum, anlaşılan bölücü zihniyet sende fazlasıyla mevcut ve siyaset yok dediğimiz forumda ısrarla devam ediyorsun, bize de sana 1 ay hak mahrumiyeti vermek düşer