Hayırlı uğurlu olsun..
ßende türkçe karakter sorunu verdi Nedense :S Hem ie'de hemde Firefox'da aynı sorun var..
HHResim.com ücretsiz bir resim hosting servisidir. Yüklediginiz resimler sitemizden kurallar dahilinde oldugu sürece asla silinmezler. Sitemize eklediginiz resimleri maillerinizda,web sayfalarinizda,forumlarda,bloglarda kisaca internette istediginiz her yerde paylasabilirsiniz.
türkçe karakter sorunu devam ediyormu bi inceleyebilirmisin karma hhresimi
Aynı anda 5 resim upLoad etmeyi 10'a çıkarsak daha iyi olmazmı =) şahsen 20 resimden aşagı up etmiyorum aynı anda =)
Aynı anda 5 resim upLoad etmeyi 10'a çıkarsak daha iyi olmazmı =) şahsen 20 resimden aşagı up etmiyorum aynı anda =)
elinize sağlık İşte HH Farkı birkaç gündür biliyorum ama 1-2 sorun var sanırım
1.si çoktandır üye oldum ama girişlerimde şifreyi kaydetmeme rağmen her girişte şifre soruyor firefox kullanıyorum
2.si bazı resimlerde arkaplanı beyazken foruma fln eklediğimizde arkası siyah gözüküyor bu sadece bendemi oldu ??
aynı anda resım ekleme lımıtı 10 olarak degıstırılmıstır. Sömürünüz :goz:
elinize sağlık İşte HH Farkı birkaç gündür biliyorum ama 1-2 sorun var sanırım
1.si çoktandır üye oldum ama girişlerimde şifreyi kaydetmeme rağmen her girişte şifre soruyor firefox kullanıyorum
2.si bazı resimlerde arkaplanı beyazken foruma fln eklediğimizde arkası siyah gözüküyor bu sadece bendemi oldu ??
ekledıgınız resımler png formatındaysa yapması dogal transparan backroundlı resımlere default sıyah verıyor.
uyelık ıle ılgılı sorun olmaması lazım browser gecmısını cerezlerı bı temızleyıp tekrar denermısın lucky
çerezleri sildim sorun çözüLdü
bide şu transparan resimlerde defaultu kaldırabilirsek resmi bozuyor örnek![]()
TuğяuL;4714879' Alıntı:bir daha sorayım. Şu etiket kısmı da kaldırılsa olmaz mı
TuğяuL;4714879' Alıntı:bir daha sorayım. Şu etiket kısmı da kaldırılsa olmaz mı